Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

K2372 έγραψε: Πέμ Οκτ 31, 2024 2:22 pm Εννοεί από την σχολή αστυφυλάκων. Ακόμα δεν πήρε τους 300.

Για Ε. Φ δεν αναφέρει τίποτα οποτε μάλλον αυτούς εννοεί
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη Ειδικών Φρουρών (2025)

Αφού 600 αναφέρει και οι 300 που περάσαμε τώρα στα μόρια δεν έχουμε δώσει καν αθλήματα για να δούμε τι γινεται... Οι άλλοι 300 ποιοι είναι αν πεις θεωρητικά οτι οι μισοί 300 είμαστε εμείς ;
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Για τον πατερα που ρωταει για τον γιο του, για τη θεση που εχει ως επιλαχων, κατα την γνωμη μου εχει περασει ο γιος σας εφοσον δεν κοπει ο ιδιος στις εξετασεις. η σειρα του 800 ειναι πολυ καλη στη α κατηγορια. απλα θελω να θυμισω σε ολους τους επιλαχοντες που θα μεινουν εξω απο την σχολη για μερικες θεσεις οτι εχετε και μετα ελπιδες να σας καλεσουν γιατι παραιτουνται δοκιμοι κατα την διαρκεια της σχολης και καλουν τους επιλαχοντες που εχουν σειρα απο τους πινακες. μην το ξεχνατε αυτο. με λιγα λογια οταν ξεκινησει η σχολη δεν τελειωνουν οι ελπιδες σας. ισχυει για αυτους που ειναι κοντα στους τελευταιους που μπηκαν. οσο θα διαρκει η σχολη θα εχετε ελπιδες να σας καλεσουν.
Επισκέπτης

Εγώ φίλε μου είμαι στην 1153 θέση στην Α κατηγορία έχω ελπίδες?
Επισκέπτης

Για το παιδι που ειναι 1153 θεση πρεπει απο τους 720 που θα παρει απο την κατηγορια σου να κοπουν και να μην παρουσιαστουν συνολικα 433 ατομα. για μενα περιμενε να δουμε σε τι αριθμο επιλαχοντων θα φτασουν οι 300 και τοτε θα μπορεσουμε να εκτιμησουμε. αν βρισκοσουν σε θεση πχ 750,780,800 κοντα δηλαδη στους 720 θα σου ελεγα απο τωρα εισαι μεσα. περιμενε και θα δουμε.
Επισκέπτης

Ποτε υπολογίζετε να παρουσιαστούμε σχολή ; Υπάρχει περίπτωση με τον νέο χρόνο ;
Επισκέπτης

Απο αυτο που γνωριζω ειναι οτι οι 300 θα μπουνε στην αμυγδαλεζα αττικης μεχρι το αργοτερο τελη δεκεμβριου του 2024. αν τυχον αλλαξει κατι θα σας ενημερωσω. μεχρι στιγμης αυτο ισχυει.
Επισκέπτης

Ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση
Επισκέπτης

Πως γίνεται στο φεκ να λέει ότι η εκπαίδευση θα γίνει σε σχολές δοκιμων αστυφύλακων και να ακούγεται για την Αθήνα που είναι η σχολή αξιωματικών; Τα προηγούμενα χρόνια σε Ξάνθη Κομοτηνή και Διδυμότειχο γινόταν η εκπαίδευση
Επισκέπτης

Παιδια μην ρωτατε συνεχεια τα ιδια, ειμαι σε ποστο στω σωμα που γνωριζω, θα μπειτε αμυγδαλεζα οι 300. εχουν ξαναμπει ειδικοι φρουροι για σχολη εκει στο παρελθον. αυτο ισχυει και για εσας. αν αλλαξει κατι που δε νομιζω θα σας ενημερωσω. το κτιριο που θα μπειτε εσεις δεν εχει καμια σχεση με τους δοκιμους αξιωματικους. ειναι απομακρυσμενα τα κτιριας σας. η αμυγδαλεζα εχει τεραστια εκταση. εκει μεσα υπαρχουν σκεψου και λαθρομεταναστες που φυλανε συναδελφοι αλλα θα ειναι μακρια σας και δεν θα εχετε οπτικη επαφη. κανα δοκιμο αξιωματικο που και που θα πετυχενετε μονο στο φαγητο η στην γυμναστικη.
Επισκέπτης

Ξέρει κανείς τι ωράριο δουλεύει ο ειδικός φρουρός και εάν δικαιούται φοιτητική άδεια να δώσει μαθήματα?
Επισκέπτης

Για το παιδι που ρωταει για αδεια φοιτητικη οταν θα δινει εξετασεις. ειναι 1 μερα για καθε μαθημα που δινεις. ομως εχουμε 45 μερες αδεια που δικαιουμαστε καθε χρονο. οποτε μπορεις να κολλας και μερικες απο αυτες και να πηγαινεις να δινεις διαβασμενος. για τα ωραρια που ρωτας παιζει ρολο σε τι ποστο δουλευεις. αλλα ωραρια εχει πχ η διας (μηχανες), αλλα ενα τμημα, αλλα το μεταγωγων, αλλα οι πεζες οι περιπολιες κτλ... οι πιο πολλες υπηρεσιες παντως τα εχουν ολα (πρωινα, απογευματινα, νυχτερινα).
Επισκέπτης

Σε ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια
Πιο πολύ εννοούσα για το ωράριο πχ 8ωρο 6ωρο 10ωρο πως πηγαίνει συνήθως?
Επισκέπτης

Παιζει ρολο το ποστο, μπορει να ειναι 8ωρη υπηρεσια, μπορει 6ωρη. μπορει και 7ωρη. ολα θα εξαρτηθουν απο την υπηρεσια που εισαι. θα υπαρξουν και φορες που κανουμε πανω απο 8 ωρες οπως τελικος κυπελου ποδοσφαιρου,17 νοεμβρη να εισαι υπηρεσια στα μετρα,6 δεκεμβριου στον γρηγοροπουλο, σε κανα δικαστηριο στα αυτοφωρα κτλ... λιγες φορες αλλα τυχαινει. το 97% των υπηρεσιων σας θα ειναι μεχρι 8 ωρες.
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Καλησπέρα σε όλους!
Κύριε Αρχιφύλακα, έχω κάποιες απορίες, αν μπορείτε βοηθήστε με.
Αρχικά, εγώ είμαι 101 σειρά με τη Β’ κατηγορία πιστεύετε έχω πιθανότητες να μπω με τους 300; Ή αν όχι με τους 600;
Επίσης, όποιοι περάσουν μόλις μπουν στη σχολή τι ακριβώς κάνουν πως θα είναι η ζωή τους και για πόσους μήνες;
Στη συνέχεια σε ποιες υπηρεσίες μπορεί να τους τοποθετήσουν;
Και τέλος με τι μισθό ξεκινάνε;
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων, δεν θέλω να σας κουράσω αν θέλετε μου απαντάτε. Ευχαριστώ και πάλι και συγνώμη!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης