290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Πληροφορίες για όλα τα στρατόπεδα ανά την Ελλάδα, τις εγκαταστάσεις, το φαγητό, τις υπηρεσίες και τα στελέχη που υπηρετούν εκεί
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Βιλλ

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Βιλλ »

Μερης Κανένας από 256 2ο λόχο; Τον θυμάστε τον λοχαγό; Ραιλης... πως τον λέγαν τον επιλόχια;
ATHENS

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από ATHENS »

77Γ ΕΣΣΟ που σημαίνει 128 σειρά. Είχαμε στραβά αλλα αλλα σε γενικές γραμμές οι Αξιωματικοί μας ηταν σουπερ σχεδόν ολοι για να μην πω όλοι. Οι χειροτεροι ολων οι έφεδροι υπαξιωματικοί και μην ακουγαν ΑΣΜ 100. Αλλα ειμασταν τσακάλια και τους τρελλέναμε. Μεγάλο σχολείο ο Στρατός πολυ μεγάλο. Εκει γνώρισα παιδια απ όλη την Ελλαδα ναι παιδιά είμασταν. Οι σουπερ ανοιχτοί σε ολα τους ηταν οι Σερραιοι!290 ΤΠ Η ΤΕ δεν θυμάμαι!
ATHENS

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από ATHENS »

Στην Κουταλη το Πυροβολικο ειχε τον Σούπερ Στάρ του ποσοσφαίρου ΡΙΒΑ 126 σειρα νομίζω.
ΜΙΧΑΛΗΣ

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από ΜΙΧΑΛΗΣ »

292 ΣΕΙΡΑ ΤΕΛΗ ΤΟΥ 2005 ΓΕΝΙΚΑ ΜΑΥΡΟ ΤΟ 290 ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΧΩΣΙΜΟ ΑΠΟ ΕΠΟΠ Κ ΠΟΛΛΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΡΕΙΕΣ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΛΟ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΤΟΝ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟ. ΠΟΛΥ ΚΡΥΟ. ΑΠΟΦΥΓΕΤΕ ΛΗΜΝΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
spirostest93
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από spirostest93 »

Παιδιά εν έτει 2020 αφήνουν τα smartphone να περάσουν σε αυτό το κατά τα άλλα μαύρο στρατόπεδο?
Γιαννης

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Γιαννης »

Καλησπέρα σε όλους. Παρουσιαζομαι και εγώ στην Λήμνο (Μυρινα) 2020 ΣΤ ΕΣΣΟ Πεζικο, ήθελα να ρωτήσω πως είναι το στρατόπεδο; Έχω ακούσει τα χειρότερα
idkWname

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από idkWname »

Γιαννης έγραψε:Καλησπέρα σε όλους. Παρουσιαζομαι και εγώ στην Λήμνο (Μυρινα) 2020 ΣΤ ΕΣΣΟ Πεζικο, ήθελα να ρωτήσω πως είναι το στρατόπεδο; Έχω ακούσει τα χειρότερα

Kαλησπέρα και εγώ παρουσιάζομαι όπως ο Γιάννης, το πρόβλημα είναι πως δεν υπάρχει πλοίο για την Τετάρτη οπότε τα παιδία που θα έρθουν από καβάλα θα είμαστε εκεί μια μέρα νωρίτερα την Τρίτη 20.30 γι' αυτό θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει δυνατότητα να μπούμε από Τρίτη βράδυ στρατόπεδο η θα πρέπει να μείνουμε έξω και επιπλέον κάτι που δεν γνωρίζω είναι η μεταφορά από την μύρινα στο στρατόπεδο θα υπάρχει μέσο του στρατού όπως διάβασα η θα ψάξουμε για κτελ/ταξι;

Γιαννης1

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Γιαννης1 »

Καλησπέρα σε ολους κάνα νέο από το στρατόπεδο έχουμε είναι τόσο χάλια όσο λένε παρουσιαζομαι στης 10/11 ΣΤ ΕΣΣΟ... Επειδή λογικά θα έρθω με ταξί πως λέγεται το στρατόπεδο; Με τα κινητά τι παίζει μπορούμε να πάρουμε; Γενικά αυτό που ενδιαφέρει είναι αν είναι καλό η κακό στρατόπεδο Ευχαριστώ
235

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από 235 »

Παιδια 1996 με διοικητη τον ψυχακια XXXXX τοτε ειχε θεμα να μην καπνιζει κανεις στους θαλαμους.αναφορα ταγματος και φευγει και πιανει τον θαλαμοφυλακα τον φερνει μπροστα μας ο XXXXXX ηταν 2 μετρα ο φουκαρας ο φανταρος μια μεριδα... Τον σηκωνει με το ενα χερι ψηλα και με το αλλο χερι τον χαστουκιζει με το τζοκει... Και τον πετα κατω... Ειχε στερησεις βαθμου δεν τον επερνε και του εδωσε αδειουλα... Λιγο πριν αναλαβει ηταν τοτε ο X XXXXXX υπαρχει μια ιστορια ασχημη με 3 η 4 παληκαρια...

οι 3 καθαριζαν μια αποθηκη γεματη πισσα μπηκε ο τεταρτος και τους λεει για πλακα θα σας καψω ρε ποντικια με αναπτηρα και τοτε η πορτα σφραγισε... Δυστηχως τα παιδια βρηκαν φριχτο θανατο με τα φτυρια τους ξεκολησαν. Ο XXXXXXXX Προσπαθωντας να ανοιξει την πορτα εκαψε ολο το χερι επειτα εμφανιζοταν με γαντι στο δεξι χερι... Γενικα το 290 ταγμα την περιοδο που ειμουν εκει σημειωθηκαν τα ΙΜΙΑ... Αρκετοι θανατοι αποκεφαλισμος απο bmp1. Αυτοκτονια θανατος απο μηνιγκιτιδα ειμασταν καραντινα 3 βδομαδες. Και θανατος ενος πολυ καλου φιλου! Ο στρατος μπορει να ειναι μια εμπειρια και σε προετοιμαζει για την εξω ζωη... Αλλα οχι δεν αξιζει δεν προσφερει τιποτα... Ασχημες αναμνησεις μονο...

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος yandr την Παρ Δεκ 25, 2020 10:14 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 1

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από yandr »

Να πούμε εδώ ότι στη συνέχεια της ιστορίας επιτίθενται και οι δράκοι
235

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από 235 »

Στραταρχης σε κατασκηνωση να υποθεσω; Αν εισαι στον στρατο εσυ Οπου να ναι οντως δρακοι θα εμφανιστουν...
Kaska

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Kaska »

Κάποιος να μου πει λίγα πράγματα για την λημνο; Εννοω για το στρατόπεδο, παρουσιάζομαι Νοεμβρίο. Κι έχω ένα μικρός άγχος,
Comer

290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Comer »

221 σειρα Διοικητης χαρωνιτης. Υπαρχει κανενας?
Hepiskeptis

Re: 290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Hepiskeptis »

Αυτά που γράφουν οι προηγούμενοι αφορούν το τι γινόταν δέκα χρόνια πριν. Τα στελέχη τώρα πιά είναι εξηγημένα, όλοι είναι ΟΚ. Πλέον τα κτίρια έχουν φτιαχτεί, λειτουργεί κανονικά το ΚΨΜ, έχει πολύ φτηνά καφέδες, ροφήματα, σάνουϊτς κλπ, και επειδή έξω και να βγεις δεν έχεις και τίποτε να κάνεις, πολλοί αν και εξοδούχοι αράζουν στο ΚΨΜ και δεν ξοδεύουν και χρήματα.
Amelos

Re: 290 Μ/Κ ΤΠ - Λήμνος

Δημοσίευση από Amelos »

Καλησπέρα, θα μπορούσατε να μου πειτε πιο πολλές λεπτομέρειες για προσφατη εμπειρία στην Λήμνο; Παρουσιάζομαι Φεβ 24 @Hepiskeptis
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες