Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αδερφέ αν κάνουν σωστά τη δουλειά τους θα φτάσει πολύ χαμηλά η σειρά σε αυτήν την διαλογή οπότε φαντάσου τι θα γίνει στην δεύτερη θα μπουν και άτομα που είναι 2000+. Στην Β δεν πιστεύω ότι θα κοπεί τόσος κόσμος γιατί είναι πολύ από ΕΠΑΛ και έχουν ειδικές δυνάμεις κτλπ και είναι και λίγα τα άτομα οπότε έχει θα συμπληρώσει γρήγορα. Στην Α όμως αν θελήσουν να κάνουν σωστά την δουλειά τους όπως έκαναν στην δικαστική θα φύγουν πολλά φιντανια με τατουάζ και φυσικά στα αθλήματα. Τι να πω μακάρι θα δούμε! 🪽
Kwlotoumpas

Δημοσίευση από Kwlotoumpas »

MIKELITORISGR έγραψε: Πέμ Οκτ 17, 2024 12:41 pm Εστειλα ερώτηση στο υπουργείο και έλαβα αυτή την απάντηση :

Σε απάντηση ανωτέρω (β) σχετικού, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1. Κατόπιν έκδοσης της (α) σχετικής προκήρυξης οι διαδικασίες της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη, σας γνωρίζουμε ότι εκκρεμεί η
νομοτεχνική επεξεργασία σχετικών διατάξεων της υφιστάμενης νομοθεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να καθορισθεί η
διαδικασία της πρόσληψης συμπληρωματικά εξακοσίων (600) Ειδικών Φρουρών.
2. Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση των ενδιαφερομένων μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής
Αστυνομίας www.astynomia.gr και των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Χώρας.
3. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.
Άρα με λίγα λόγια όπως είπε ο ΙΔΙΟΣ ο υπουργός ότι θα πάρουν από τον πίνακα της προκήρυξης των 300 ειδικών τους άλλους 600 απ’ ό, τι καταλαβαίνω.
MIKELITORISGR

Δημοσίευση από MIKELITORISGR »

Και γω αυτό κατάλαβα απο αυτή την απάντηση. Μακάρι γτ έτσι είμαι μέσα! Χαχαχ
Kwlotoumpas

MIKELITORISGR έγραψε: Πέμ Οκτ 17, 2024 1:28 pm Και γω αυτό κατάλαβα απο αυτή την απάντηση. Μακάρι γτ έτσι είμαι μέσα! Χαχαχ
Καλή φάση. Μακάρι φίλε με το καλό να μπεις να μπούμε γενικά :lol:.
Επισκέπτης

MIKELITORISGR έγραψε: Πέμ Οκτ 17, 2024 12:41 pm Εστειλα ερώτηση στο υπουργείο και έλαβα αυτή την απάντηση :

Σε απάντηση ανωτέρω (β) σχετικού, σας γνωρίζουμε τα ακόλουθα:
1. Κατόπιν έκδοσης της (α) σχετικής προκήρυξης οι διαδικασίες της οποίας βρίσκονται σε εξέλιξη, σας γνωρίζουμε ότι εκκρεμεί η
νομοτεχνική επεξεργασία σχετικών διατάξεων της υφιστάμενης νομοθεσίας, προκειμένου στη συνέχεια να καθορισθεί η
διαδικασία της πρόσληψης συμπληρωματικά εξακοσίων (600) Ειδικών Φρουρών.
2. Σε κάθε περίπτωση, θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση των ενδιαφερομένων μέσω της ιστοσελίδας της Ελληνικής
Αστυνομίας www.astynomia.gr και των Διευθύνσεων Αστυνομίας της Χώρας.
3. Παρακαλούμε για την ενημέρωσή σας.

αρα καταλαβαινω πως θα καθυστερησει κ αλλο η ολη διαδικασια ετσι ωστε να μπορεσουν να κανουν αλλαγη στην ιδια προκυρηξη ετσι ωστε να παρουν 600 ατομα. Αρα μπορει να παρει κανα μηνα ακομα! Τεεελεια!
Kwlotoumpas

Σκέψου ότι στον προγραμματισμό προσλήψεων έλεγαν μέσα σε 4 μήνες θα πληρωθούν οι θέσεις γενικά για 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο. Υπάρχει πιθανότητα όντως να αργούν για να βάλουν και τους άλλους 600. Για να δούμε.
Επισκέπτης

Να ξέρετε μπορεί να πάρει και κάνα χρονο να βγουν τα αποτελέσματα τα οριστικά η δημοτική αστυνομία 1 χρόνος και δεν έχουν βγει ακόμα τα αποτελέσματα
Επισκέπτης

Kwlotoumpas έγραψε: Πέμ Οκτ 17, 2024 6:14 pm Σκέψου ότι στον προγραμματισμό προσλήψεων έλεγαν μέσα σε 4 μήνες θα πληρωθούν οι θέσεις γενικά για 20.000 προσλήψεις στο δημόσιο. Υπάρχει πιθανότητα όντως να αργούν για να βάλουν και τους άλλους 600. Για να δούμε.
και συγγνωμη δεν πρεπει να γνωριζουμε ενα χρονικο πλανο πιο συγκεκριμενο; Θα παρει 1 μηνα, μια βδομαδα,3 βδομαδες,4 μηνες ακομα ολο αυτο; Θα καλεσουν πρωτα τους 300 για πκε και πολυ αργοτερα τους 600 ή όλους μαζι; Λιγο πιο συγκεκριμενοι να ηταν! Μπορει να γινει μια ερωτηση με μαιλ ή καποιο τηλ ας πουμε;
Επισκέπτης

Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για ένα ερώτημα που έχω! Αν πάρει +600 άτομα απο αυτούς τους πίνακες σημαίνει πως στην β κατηγορία θα πάρει +120; Με βάση το ποσοστό που βγαίνει
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Ναι αδερφέ. Καλησπέρα σε όλους παιδιά, έχω και εγώ μια πιο ειδική ερώτηση, αν πχ μας καλέσουν για πκε και κοπεί κάποιος σε κάποια εξέταση, που ήταν στη σειρά 100 πχ, όταν θα ξανά ανοίξει η άλλη προκυρηξη αυτό το άτομο δεν θα τον καλέσουν στις καινούριες πκε για τους 600 λόγω απόρριψης έτσι;
Ευχαριστώ!
Sam179
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Sam179 »

Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Οκτ 17, 2024 7:05 pm Καλησπέρα σε όλους! Μια ερώτηση θα ήθελα να κάνω για ένα ερώτημα που έχω! Αν πάρει +600 άτομα απο αυτούς τους πίνακες σημαίνει πως στην β κατηγορία θα πάρει +120; Με βάση το ποσοστό που βγαίνει
Σωστά και κάποιους παραπάνω επιλαχόντες για καβατζα
Επισκέπτης

Είμαι κοντά στην θέση 250 στην β κατηγορία. Πιστεύετε υπάρχει ελπίδα ;
Sam179
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Sam179 »

Artemios έγραψε: Πέμ Οκτ 17, 2024 7:12 pm Ναι αδερφέ. Καλησπέρα σε όλους παιδιά, έχω και εγώ μια πιο ειδική ερώτηση, αν πχ μας καλέσουν για πκε και κοπεί κάποιος σε κάποια εξέταση, που ήταν στη σειρά 100 πχ, όταν θα ξανά ανοίξει η άλλη προκυρηξη αυτό το άτομο δεν θα τον καλέσουν στις καινούριες πκε για τους 600 λόγω απόρριψης έτσι;
Ευχαριστώ!
Αυτό για να συμβεί θα πρέπει να πάει σε νέα προκήρυξη προκειμένου οι κομμένοι να καταθέσουν εκ νέου τα χαρτιά τους από την στιγμή που είπε ο Χρυσοχοΐδης ότι θα πάρει από το παρόν πίνακα τότε αυτό δεν θα συμβεί και όποιος θα κοπεί θα αναπληρωθεί από τους υπόλοιπους υποψηφίους
Artemios

Δημοσίευση από Artemios »

Κατάλαβα! Ξέρει κανείς για αυτούς που θα μπουνε, αν στην σχολή που θα πάνε για εκπαίδευση θα είναι με τους δόκιμους μαζί ή ξεχωριστά, όπως επίσης για το αν έχει μαθήματα ποινικό δίκαιο, ποινική δικονομία εγκληματολογία κλπ.;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τρί Οκτ 15, 2024 2:59 pm Αφήστε τις προσβολές κατά μέρους, δεν έχουν καμία θέση εδώ. Όλοι είμαστε ικανοί, ανεξαρτήτου βαθμολογίας! Είμαστε εδώ για να πληροφορούμαστε για ό, τι νεότερο. Το τηλέφωνο του ανθρώπινου δυναμικού της αστυνομίας είναι το 2106476376. Όποιος θέλει μπορεί να επικοινωνήσει.
Πήρα εγώ τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν γνωρίζουν τίποτα ακόμη για τους οριστικούς πίνακες, διότι μετά τις ενστάσεις έχει αναλάβει την διαδικασία το ΑΣΕΠ. Μόνο το αρχηγείο μπορεί να γνωρίζει κάτι. Αν έχει κάποιος γνωστό εκεί και μπορεί να ρωτήσει, θα το εκτιμούσαμε όλοι.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 1 επισκέπτης