Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Visitor

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Visitor »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 12:16 pm
Visitor έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 12:08 pm Φωτια στην αμαλιάδα 16 ώρες πριν... Εποχικος πιαστηκε το ποδι του σε σωληνα πισω απο το οχημα κ χωρίς να το καταλάβει ο οδηγός λογω φόβου εκρηξης του βυτίου παρασυρθηκε 150 μέτρα με αποτέλεσμα να υποστεί συντριπτικό κάταγμα στο γονατο και να αποξεστει η περιοχη φανερωνοντας το χιαστο οστουν. Μεγαλος κινδυνος ατελεκτασιας και ακρωτηριασμού... Είναι που εσείς οι εθελοντές τα ξέρετε ολα εχετε λιώσει πηχες υφάσματα σε συμβάντα εχετε απίστευτη εμπειρία και είδατε τον χάρο άπειρες φορες και παιξατε και πλακωτο. Αλλα τι λεω εσείς ποτε δεν θα την πατουσατε ετσι έχετε το αλαθητο. Άιντε τωρα μα σιδερωσετε την τσακιση. Εμ πως αλλιώς θα βγεί γαμάτη η σελφι;
Της εμοδε ήταν όχι εποχικος. Εθελοντή δε θα δεις διότι απλά πάνω τραβάνε βίντεο και παρατάν την φωτιά. Μερικοί κάνουν και βαρελάκια στα καμμένα για να δούμε ότι δούλεψαν ηρωικά και σκληρά.
Ναι αδερφέ έχεις δίκιο. Λάθος μου. Εμοδιτης το παλληκαρακι... Ο Θεός να βάλει το χέρι του. Επίσης τώρα Φωτιες Αττική το καλοκαίρι εθελοντές πήγαιναν με παραλλαγη και ψευτοπουλαδες και έπαιρναν σταχτη κ καμμένα φύλλα κ τα έτριβαν επάνω τους να φανεί ότι παλεψαν ηρωικά με τις φλόγες :D
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ethel έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 11:34 am Άκου φίλε μην τους βάζεις όλους στον ίδιο ασκό
Είναι εθελοντές που αξιζουν σε ορισμένες υπηρεσίες
Ξέρω άτομα που επιχειρούν χειμώνα καλοκαίρι σε όλα τα συμβάντα που κάθε μέρα χαλάνε τον χρόνο και το μεροκάματο τους για να πηγαίνουν εκεί
Ο καθένας και από τους είδη εποχικούς μπήκε επειδή μπορεί να ήταν στην θέση του κάθε εθελοντή νωρίτερα
Ξέρω άτομο που έχει αλλάξει 3 στολές εθελοντή εποχικού έμοδε
Γιατί να μην δωθουν και σε αυτά τα παιδιά μια ευκαιρία όπως δόθηκε και σε εσάς τότε
Και δεν διαθέτουν σε τιπ από εσάς με τα τότε κριτήρια ειδικές έχουν εθελοντισμό έχουν όλα τα διπλώματα τα έχουν
Δημοκρατία σημαίνει ευκαιρία για όλους
Εγώ δεν ζητάω να πετάξουν έξω κανέναν εποχικό ίσα ίσα που βλέπω τα παιδιά και τα χαρομαι
Και εύχομαι κάποια μέρα να γίνω και εγώ σαν αυτούς
Δεν είναι όλοι οι εθελοντές ίδιοι
Το δίκαιο είναι να αποκατασταθούν όλοι οι εποχικοί σε αυτό συμφωνώ
Αλλά όταν η τότε κυβέρνηση είχε όριο 45 και τώρα είναι 50 ορισμένοι αυτό κάπου τους δίνει κόλλημα
Διότι το σώμα καλός ή κακός θέλει νεότητα βάση της εργασίας που γίνετε αυτά από μένα
Εύχομαι
Να πάνε όλα καλά και να ανταμειφθουν οι κόποι όλων και εποχικών και εθελοντών

Πολύ σωστός. Αντί να εύχονται όμως να μπούμε να πάρουν και αυτοί θέση που έχουμε τραβήξει τόσα υποστηρίζουν το χειρότερο πράγμα που έχει γίνει ποτέ με κακία. Ο θεός βλέπει. Εσύ μακάρι να μπεις εποχικος
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 3:07 pm
Ethel έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 11:34 am Άκου φίλε μην τους βάζεις όλους στον ίδιο ασκό
Ξέρω άτομα που επιχειρούν χειμώνα καλοκαίρι σε όλα τα συμβάντα που κάθε μέρα χαλάνε τον χρόνο και το μεροκάματο τους για να πηγαίνουν εκεί
Ο καθένας και από τους είδη εποχικούς μπήκε επειδή μπορεί να ήταν στην θέση του κάθε εθελοντή νωρίτερα
Γιατί να μην δωθουν και σε αυτά τα παιδιά μια ευκαιρία όπως δόθηκε και σε εσάς τότε
Και δεν διαθέτουν σε τιπ από εσάς με τα τότε κριτήρια ειδικές έχουν εθελοντισμό έχουν όλα τα διπλώματα τα έχουν
Εγώ δεν ζητάω να πετάξουν έξω κανέναν εποχικό ίσα ίσα που βλέπω τα παιδιά και τα χαρομαι
Αλλά όταν η τότε κυβέρνηση είχε όριο 45 και τώρα είναι 50 ορισμένοι αυτό κάπου τους δίνει κόλλημα
Διότι το σώμα καλός ή κακός θέλει νεότητα βάση της εργασίας που γίνετε αυτά από μένα
Εύχομαι

Πολύ σωστός. Αντί να εύχονται όμως να μπούμε να πάρουν και αυτοί θέση που έχουμε τραβήξει τόσα υποστηρίζουν το χειρότερο πράγμα που έχει γίνει ποτέ με κακία. Ο θεός βλέπει. Εσύ μακάρι να μπεις εποχικος
Αστα αυτα τωρα πετας αλλου το μπαλακι. Οι ιδιοι οι εθελοντες το ξεκινησαν και ειδικα αυτοι που εχουν μπει τα τελευταια 4-5 χρονια. Πριν δεν βλεπαμε τετοιο ζηλο για να μπουν εστω εποχικοι και μας το παιζαν γλυκουληδες στους σταθμους και αγιοι. Μολις ειπε την Τριτη παμε σε νεα προκυρηξη πεσανε οι μασκες. Καλο που εγινε γιατι εκτεθηκατε. Αλλα και συ πολιτης εισαι καλο ειναι που ονειρευεσαι. Αν ποτε μπεις σε καποια προκυρηξη εκτος απτον εθελοντισμο σου ευχομαι να μην περασεις τα ιδια.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 3:53 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 3:07 pm
Εύχομαι

Αστα αυτα τωρα πετας αλλου το μπαλακι. Οι ιδιοι οι εθελοντες το ξεκινησαν και ειδικα αυτοι που εχουν μπει τα τελευταια 4-5 χρονια. Πριν δεν βλεπαμε τετοιο ζηλο για να μπουν εστω εποχικοι και μας το παιζαν γλυκουληδες στους σταθμους και αγιοι. Μολις ειπε την Τριτη παμε σε νεα προκυρηξη πεσανε οι μασκες. Καλο που εγινε γιατι εκτεθηκατε. Αλλα και συ πολιτης εισαι καλο ειναι που ονειρευεσαι. Αν ποτε μπεις σε καποια προκυρηξη εκτος απτον εθελοντισμο σου ευχομαι να μην περασεις τα ιδια.
Και πολυ σωστα λες. Ο Θεος βλεπει. Οποτε προσεχε τι γραφεις και τι λες
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Εύχομαι
Και τι να κάνουν οι καμομοιροι όταν η ίδια η κυβέρνηση βάζει τέτοια όρια; Ακολούθησε το δόγμα '' το νόμιμο είναι και ηθικό ". Κι αυτοί μπήκαν με τον νόμο κανονικότητα δεν έκλεψαν κανέναν ούτε λαδωσανν. Τουλάχιστον οι πιο πολλοί. Αφού μπήκαν όμως όχι δεν είναι σωστό να βγουν. Σκέφτηκες ότι το σύστημα τους έφτασε από 45 στα 50 που τους ξαναπροσελαβε μετά από πέντε χρόνια; Αυτοι φταίνε που η κυβέρνηση τα κάνει σκατα κ θυμάται να τους πάρει ξανά μετά από χρόνια; Ξέρεις τι είναι να σου δίνεται ευκαιρία στη δύση σου να μπεις να σου δίνουν ελπίδες. Κάποιοι να σχεδιάζουν να αφήσουν ένα ποσό να σπουδάσουν αύριο τα παιδιά τους άλλοι να τους πάρουν κούτσα κούτσα μια γκαρσονιέρα αλλά να κάνουν κι άλλο παιδί κ στο τέλος να σε πετάνε έξω; Εσύ σαφώς σαν πιτσιρικάς δεν σε νοιάζει γιατί δεν έχεις τέτοιες υποχρεώσεις κι ούτε θα σου ζητηθούν τέτοιες για την ώρα. Κ κάτι τελευταίο. Συμφωνώ ότι πολύ αργά θυμήθηκαν να μπουν στο δημόσιο κάποιοι άλλο όμως μην ξεχνάς ότι δεν ενδιαφέρονταν ποτέ κ είχα άλλη κλίση κ επιλογή και πορεία στη ζωή τους κ οντως να ήταν καλά κ να μην έκλαψαν ποτέ για θέση στα γεράματα γιατί απλά είχα άλλη εργασία. Αλλά μπορεί να την άφησαν για το νόμιμο κ ηθικό που σου είπα αφού τους δωθηκε ευκαιρία. Μακακες είναι; Αλλά από τη στιγμή που τους παίρνεις μην τους πετάς έξω γτ μην ξεχνάμε πως άλλοι άφησαν κ ακύρωσαν πολύ πιο εξασφαλισμένες κ μιλημενες δουλειές κ σεζόν κτλ για να μπούνε... Κ επίσης φάγανε 24ωρα στο βουνό μέσα στο νταβανο χωρίς νερό όπως φέτος που λέγανε εχουν να μας δώσουν νερό από χθες το βράδυ πεινάμε κ διψάμε. Φάγανε σκατό κ ούτε διακοπές πήγαν. Όχι λοιπόν ίσα κι όμοια οι εθελοντές που δεν λογοδοτούν σε κανένα οπότε γουστάρουν φεύγουν από συμβάν μπορεί κ να μην πάνε αν δεν θέλουν. Ατσαλακωτοι κ σε ***** που θα κάνουν ο εποχικος περνάει εδε αυτοί όχι. Μην λες ***** λοιπόν!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Trt έγραψε: Παρ Οκτ 04, 2024 11:08 am Ποίος θυσίασε μωρέ χρόνια; Όλα τα βραχάκια μπαίνουν που τα αφήνουν και αντιγράφουν στα κωλο χωριά τους. Το λένε στα ίσα μπήκα στου δημόσιουυ για τα λεφτά. Άν ήταν ότι καλύτερο δε θα τούς είχαν στα γραφεία και να βγαζανε την εμοδε έξω στα πάντα πού είναι όλοι πρώην εποχικοί. Αυτοί είναι μόνο για γραφείο όλοι το ξέρουν, καλά οι εθελοντές άστο είναι καμένα αμεα δε ασχολείτο κάνεις με αυτούς.
Αν ισχύει αυτό που λένε ότι θα παίρνουν πλέον μόνο μέσω πανελλαδικών το κάνουν ακριβώς για αυτό. Να παίρνουν κάτι μπαζα μπουλντόζες κ κάτι χλεμπονες χωρίς αθλήματα ανάστημα δυνάμεις πειθήνια όργανα κι όχι εργαλεία για να είναι φερέφωνα κ άβουλα όντα της κυβέρνησης να μην διεκδικούν. Όπως οι μπάτσοι που από το 2016 το αφμ τους δεν ανήκει στο ελληνικό δημόσιο κ συνεπώς δεν αντικατοπτρίζεται εκεί το ελληνικό σύνταγμα. Για αυτό δέρνουν Έλληνες κ χαϊδεύουν πακιστανους. Κάτι παράλυτα που δεν μπορούν ούτε τη μασχάλη τους να ξυσουν να είναι σε γραφεία να μην μιλάνε. Ενώ πχ το 2003 που έπαιρναν πολίτες ο κάθε ένας που μπαίνει κ τρώει κάπως τη ζωή με άλλη νοοτροπία χαρακτήρα κτλ μπορούν να να φωνάζουν κ να διεκδικήσουν κάτι που δεν θέλει η κυβέρνηση. Ενώ τα 22χρονα από σχολή δεν προλαβαίνουν να αναπτύξουν χαρακτήρα κ πυγμή. Τα παίρνουν από το σχολείο κατευθείαν στο ορνιθοτροφειο των ακαδημιών κ τα εκπαιδεύουν μαζικά... Οι ακαδημίες πλέον έχουν καταντήσει εργοστάσια παραγωγής πειθηνιων βούρλων
. Κι αυτό το είχε πει παλαιότερος υπαρχηγός!
Επισκέπτης

Της εμοδε ο 35 χρόνος που τον έσερνε το όχημα ΟΤΑ ή ιδιώτη 150 μέτρα... Μάλλον τα παιδιά πρέπει να δούνε λίγο της αρμοδιότητες τους. Και ποιοι πρέπει να εμπλέκονται στο πεδίο. Μου θύμισε το συμβάν πριν χρόνια πού μια ομάδα πεζοπορου ανέβηκε σε καριτσα τρακτέρ και σκοτώθηκε ο τότε δόκιμος πυροσβέστης... Ανατροπή καροτσας ξαι εκεί έπρεπε να δούνε ποιοι έπρεπε να ήταν στο πεδίο και ποίοι ΟΧΙ
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 6:19 pm Της εμοδε ο 35 χρόνος που τον έσερνε το όχημα ΟΤΑ ή ιδιώτη 150 μέτρα... Μάλλον τα παιδιά πρέπει να δούνε λίγο της αρμοδιότητες τους. Και ποιοι πρέπει να εμπλέκονται στο πεδίο. Μου θύμισε το συμβάν πριν χρόνια πού μια ομάδα πεζοπορου ανέβηκε σε καριτσα τρακτέρ και σκοτώθηκε ο τότε δόκιμος πυροσβέστης... Ανατροπή καροτσας ξαι εκεί έπρεπε να δούνε ποιοι έπρεπε να ήταν στο πεδίο και ποίοι ΟΧΙ
Ναι γνωριζω γιαυτο το παιδι πηγε τσαμπα. Το καλυτερο παιδι αξιωματικος ειχε γινει απο πενταετης. Στο Ζευγολατιο
Epiakeptis

Δημοσίευση από Epiakeptis »

Παιδιά έμαθα ότι ο αντιπρόεδρος εκείνος ο εποχικος που πηγε στον μητσοτακη εχθες ζήτησε σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο εκτός από προκήρυξη να ανέβουν στο Θεό οι αντιπυρικές των εποχικών πυροσβεστών σε θέμα μοριοδότησης γύρω στ 4 με 5 μορια και να αφαιρεθεί η κάθε αντιπυρική από την ηλικία τους και του το υποσχέθηκαν πως θα γίνει. Δεν λέω μπράβο στα παιδιά αν τα καταφέρουν αλλά ρε παιδια δεν είναι άδικο για εμας; Ας ελπίσουμε τώρα πως θα βρεθούν λίγες θέσεις για εμάς γιατί όλοι αυτοί μόνο τυχαίοι δεν είναι που μιλάνε με τη κυβέρνηση και σίγουρα εχθεςνδεν πήγαν τυχαία εκει
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Epiakeptis έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 6:42 pm Παιδιά έμαθα ότι ο αντιπρόεδρος εκείνος ο εποχικος που πηγε στον μητσοτακη εχθες ζήτησε σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο εκτός από προκήρυξη να ανέβουν στο Θεό οι αντιπυρικές των εποχικών πυροσβεστών σε θέμα μοριοδότησης γύρω στ 4 με 5 μορια και να αφαιρεθεί η κάθε αντιπυρική από την ηλικία τους και του το υποσχέθηκαν πως θα γίνει. Δεν λέω μπράβο στα παιδιά αν τα καταφέρουν αλλά ρε παιδια δεν είναι άδικο για εμας; Ας ελπίσουμε τώρα πως θα βρεθούν λίγες θέσεις για εμάς γιατί όλοι αυτοί μόνο τυχαίοι δεν είναι που μιλάνε με τη κυβέρνηση και σίγουρα εχθεςνδεν πήγαν τυχαία εκει
Καλά κρασιά. Ηρέμησε αγορίνα. Πάρε κάνα ταβορ κ ξάπλωσε. Που ότι του έρθει του καθένα λέει κ το δέσαμε κόμπο... Είπε ο εποχικος ότι τον συνέφερε κ το σωματείο του κ καλά έκανε. Φυσικά θα κοιτάξει να εξασφαλιστεί αυτός κ οι υπόλοιποι κ μπράβο τους... Το ότι ο άλλος είπε ένα ναι του κωλου σημαίνει ότι θα γίνει; Αύριο θα πάει ο πενταετβινα του ζητήσει κάτι άλλο. Πάλι ναι θα πει... Μου θυμίζει εκείνο το ωραίο πέρσυ με Μητσοτάκη και Κικίλια που έκανε παράπονα ένας εποχικος στον Κούλη ότι είπε ο μπασκετμπολίστας ότι δεν θα τους ανανεώσει και γυρνάει ο Μητσοτάκης και λέει είναι αλήθεια αυτό Βασίλη; Τι λέει το παιδί;:D
Επισκέπτης

Epiakeptis έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 6:42 pm Παιδιά έμαθα ότι ο αντιπρόεδρος εκείνος ο εποχικος που πηγε στον μητσοτακη εχθες ζήτησε σε περίπτωση που δεν μπορεί να γίνει τίποτα άλλο εκτός από προκήρυξη να ανέβουν στο Θεό οι αντιπυρικές των εποχικών πυροσβεστών σε θέμα μοριοδότησης γύρω στ 4 με 5 μορια και να αφαιρεθεί η κάθε αντιπυρική από την ηλικία τους και του το υποσχέθηκαν πως θα γίνει. Δεν λέω μπράβο στα παιδιά αν τα καταφέρουν αλλά ρε παιδια δεν είναι άδικο για εμας; Ας ελπίσουμε τώρα πως θα βρεθούν λίγες θέσεις για εμάς γιατί όλοι αυτοί μόνο τυχαίοι δεν είναι που μιλάνε με τη κυβέρνηση και σίγουρα εχθεςνδεν πήγαν τυχαία εκει
Ναι ρε παιδιά άδικο. Καλύτερα να τους διώξουμε όλους να μπούμε εμείς χωρίς μόρια
GrMarine

Δημοσίευση από GrMarine »

Visitor έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 6:54 pm
Καλά κρασιά. Ηρέμησε αγορίνα. Πάρε κάνα ταβορ κ ξάπλωσε. Που ότι του έρθει του καθένα λέει κ το δέσαμε κόμπο... Είπε ο εποχικος ότι τον συνέφερε κ το σωματείο του κ καλά έκανε. Φυσικά θα κοιτάξει να εξασφαλιστεί αυτός κ οι υπόλοιποι κ μπράβο τους... Το ότι ο άλλος είπε ένα ναι του κωλου σημαίνει ότι θα γίνει; Αύριο θα πάει ο πενταετβινα του ζητήσει κάτι άλλο. Πάλι ναι θα πει... Μου θυμίζει εκείνο το ωραίο πέρσυ με Μητσοτάκη και Κικίλια που έκανε παράπονα ένας εποχικος στον Κούλη ότι είπε ο μπασκετμπολίστας ότι δεν θα τους ανανεώσει και γυρνάει ο Μητσοτάκης και λέει είναι αλήθεια αυτό Βασίλη; Τι λέει το παιδί;:D
επειδη εισαι ημιμαθης, και αυτο ειναι χειροτερο, το περιστατικο που αναφερεις ειχε γινει το 21 με τον Κουλη και τον Χαρδαλια. Οκ τωρα; Οσο για το παλικαρι της 6ης εμοδε που τραυματιστηκε, τιμη μου που ειναι και φιλος μου, τραυματιστηκε απο μαλακια ενος μονιμου οδηγου unimog. Ηταν η κακια η στιγμη. Τετοια περιστατικα γινονται συνεχεια στο πεδιο κατι που εσεις οι εθελοντες δεν το ξερετε και ουτε θα το μαθετε. Το παλικαρι ειναι πρωην εποχικος και μαχιμος καλος, οχι χλεχλες. Η ζωη του δεν διατρεχει κανενα κινδυνο, απλα θα ταλαιπωρηθει απο καποια χειρουργεια και την αποκατασταση που επεται μετα.
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

GrMarine έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 7:24 pm
Visitor έγραψε: Σάβ Οκτ 05, 2024 6:54 pm
επειδη εισαι ημιμαθης, και αυτο ειναι χειροτερο, το περιστατικο που αναφερεις ειχε γινει το 21 με τον Κουλη και τον Χαρδαλια. Οκ τωρα; Οσο για το παλικαρι της 6ης εμοδε που τραυματιστηκε, τιμη μου που ειναι και φιλος μου, τραυματιστηκε απο μαλακια ενος μονιμου οδηγου unimog. Ηταν η κακια η στιγμη. Τετοια περιστατικα γινονται συνεχεια στο πεδιο κατι που εσεις οι εθελοντες δεν το ξερετε και ουτε θα το μαθετε. Το παλικαρι ειναι πρωην εποχικος και μαχιμος καλος, οχι χλεχλες. Η ζωη του δεν διατρεχει κανενα κινδυνο, απλα θα ταλαιπωρηθει απο καποια χειρουργεια και την αποκατασταση που επεται μετα.
Για τον Χαρδαλιά ναι οκ λάθος μου. Αλλά βρε Μπουφόν... Μην με προσβάλλεις εμένα λέγοντας με εθελοντή. Εγώ δεν είμαι σαν αυτά τα όντα που έδειξαν πόσο γλοιωδεις είναι. Τους εποχικούς υποστηρίζω. Το λέω στον άλλο που καίγεται ότι αν ανέβουν τα όρια στις αντιπυρικες των εποχικών δεν θα πάρει πολίτες και του εξηγώ πως οι εποχικοί καλά κάνουν κ το παλεύουν γιατί έτσι πρέπει μιας κι έφαγαν σκατό ... Δες τι γράφω αποπανω. Κι αν είναι θα βάλει κ πολίτες κι όποιος προλάβει τον κύριο ειδε. Επίσης για την Αμαλιάδα τώρα προχτές ποτέ ήταν σε επικοινωνία σήμερα με μόνιμο από έκτη μας το είπε ότι μεταφέρθηκε στο πγνπ με κίνδυνο ισχαιμίας... Τώρα το τι μου λες εσύ για φίλους κ μπλα μπλα δεν Μ απασχολεί. Κ το περιστατικό εγω πάλι το ανεφερα πρώτα πρώτα εδώ μέσα ακριβώς για να δείξω τι τραβάνε οι εποχικοί με τα Ουγκάντα τους εθελοντές που περνιούνται ότι ξεπατωνονται στις φωτιές κ απαιτούν να κοπούν οι εποχικοί να μπουν αυτοί... Εγώ έκανα διαγραφή από τον εθελοντισμό γιατί αηδιασα. Πάρτο πίσω λοιπόν γιατί με προσβάλλεις!
Επισκέπτης

Γεια σας παιδιά, αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει θα ήθελα την αρωγή του. Θέλω να δώσω κατατακτήριες στην Σχολή Ανθυποπυραγων, είμαι γυναίκα και σκέφτομαι να αρχίσω από τώρα διατροφή και γυμναστική. Είχα κάνει τα αθλήματα και στο παρελθόν εκτός αυτού των 100μ με 25κιλα αλτήρες. Σε αυτό πώς να προπονηθω; Το κάνεις με τρέξιμο ή γρήγορο περπάτημα; Ευχαριστώ όποιον μου απαντήσει.
Επισκέπτης

Αγορινα μακάρι τα μόρια για τους εποχικούς να τα πάει 8000 την κάθε αντιπυρική. Έχω αηδιάσει με αυτά που διαβάζω εδώ μέσα που στις 83 από τις 85 σελίδες βρίζεστε, είμαι κ εγώ εθελοντής 5 χρόνια και πραγματικά αυτό που βλέπω από εσάς τους άλλους εθελοντές πραγματικά δεν το περίμενα. Μακάρι να τους κάνει αύριο μόνιμους τους εποχικούς και να μας φάνε στην περίπτωση που βγάλει προκήρυξη πάλι αν και δεν παίζει θ βγάλει προκήρυξη για τα κενά και όχι 2500 οπότε εσείς που είστε έτοιμοι να φάτε τις σκάρτες των εποχικών που δίκαια πολεμανε με όποιον τρόπο να κατσετε στα αυγά σας. Εύχομαι αν ποτέ μπείτε κάποιοι εθελοντές να περάσετε τα ίδια και να δούμε μετά από εκεί και πέρα τι θα λέτε. Θεέ και Κύριε τι διαβάζω κάθε φορά εδώ μέσα. Θελουμε να το χωνέψουμε ή όχι οι εποχικοί πρέπει να εξασφαλιστούν αυτοί βαράνε υπηρεσίες και κάθονται μερόνυχτα εκεί εμείς οπότε γουστάρουμε την κάνουμε γιατί έχουμε να πάμε δουλειά. Ντροπή αλήθεια θα λέω ότι είμαι εθελοντής και θα φοβάμαι μην φάω ξύλο με εσάς εδώ μέσα φίδια
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες