Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 10

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Busterakos »

Γενικά υπάρχει άμεση σχέση της ημερομηνίας έκδοσης της προκήρυξης με της περίοδο εξεταστικής σε πανεπιστήμια, ιεκ κτλ. Αρκετές ειδικότητες απαιτούν γραμματικές γνώσεις, ενώ παράλληλα αρκετοί είναι επί πτυχίο.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Προκήρυξη βγεεεεες τώρα σε παρακαλώ!
Special

Δημοσίευση από Special »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Σεπ 28, 2024 11:31 pm Έχει γούστο να φτάσει ο Νοέμβρης και να σου πούνε. Τελικά δεν μας παίρνει ο χρόνος να την βγάλουμε εντός 24 γιατί αργήσαμε οπότε πάμε για 25 παιδιά.
Μην λες τέτοια
Special

Δημοσίευση από Special »

Κάποιος από κάποιο σχετικό υπουργείο που να γνωρίζει?
Επισκέπτης

Πάμε για θρίλερ φέτος μου αρέσει τόσο πολύ όταν η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη! Ειδικές δυνάμεις και πρόωρη γήρανση ή θάνατος! 😂😂😂
Kostis22

Δημοσίευση από Kostis22 »

Busterakos έγραψε: Κυρ Σεπ 29, 2024 4:13 pm Γενικά υπάρχει άμεση σχέση της ημερομηνίας έκδοσης της προκήρυξης με της περίοδο εξεταστικής σε πανεπιστήμια, ιεκ κτλ. Αρκετές ειδικότητες απαιτούν γραμματικές γνώσεις, ενώ παράλληλα αρκετοί είναι επί πτυχίο.
μπορείς άμα είσαι σπουδαστής με βεβαίωση σπουδών και κάποιες προϋποθέσεις (να έχεις περάσει κάποια μαθήματα) να μοριοδοτηθεις (όχι όλα τα μόρια,350 νομίζω) οπότε δεν ισχύει αυτό που λες
Special

Δημοσίευση από Special »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Σεπ 30, 2024 2:41 am Πάμε για θρίλερ φέτος μου αρέσει τόσο πολύ όταν η αδρεναλίνη φτάνει στα ύψη! Ειδικές δυνάμεις και πρόωρη γήρανση ή θάνατος! 😂😂😂
Πάσχεις?
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Γνωρίζει κανείς αν αποδέχονται για πιστοποιητικό αγγλικών το ielts ;
Επισκέπτης

Πάσχω αλλά ρίχνω στη μάνα σου κάναν λουτσο και στανιαρω
Επισκέπτης

Ρε παιδιά διαβάζω για το συνταξιοδωτικό θέμα των ΕΠΟΠ και ενώ ο στρατός είναι κάτι που θέλω τόσο πολύ και περιμένω αυτή την προκήρυξη πως και πως, εν τελη αρχίζω να έχω δεύτερες σκέψεις... Τι να το κάνω αν είναι να έχω μεταθέσεις, κομπλεξικές συμπεριφορές, μισθό της πλάκας και πρόωρη αποστρατεία στα 50;
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 40

Δημοσίευση από niasimas »

Την πρόωρη συνταξιοδότηση ενδέχεται να την αλλάξουν ή να βρουν μία λύση τελοσπάντων. Λέγανε μέσα στο φθινόπωρο αναμένεται νομοσχέδιο. Τα υπόλοιπα δεν θα αλλάξουν ποτέ!
Επισκέπτης

Ίσως παλεύουν να την αλλάξουν τώρα για να προσελκύσουν περισσότερο κόσμο γιατί κανείς δεν θέλει να πάει στρατό πλέον είναι άθλιος.
Busterakos
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Εντομεταξύ λύσεις στο συνταξιοδοτικό υπάρχουν, αλλά δεν θέλουν. Μετά τα 50 δεν είναι κάποιος ανίκανος, θα μπορούσαν όσοι αποστρατεύονται να εργαστούν σε δημόσιο φορέα. Έτσι και αλλιώς και ο στρατός δημόσιο είναι. Εφόσον δεν θέλουν να δώσουν σύνταξη σε αυτούς τους ανθρώπους.
Επισκέπτης

Ανέβασε το κράνος ένας άρθρο που λέει ότι εγκρίθηκαν 2000 θέσεις ΕΠΟΠ για του χρόνου. Ελπίζω να μην μας πιστολιασουν εμάς φέτος.
Επισκέπτης

Ένα μήνα πριν ξεπεράσουμε τα όρια ηλικίας θα τη βγάλουν; Με τη ψυχή στο στόμα είμαστε.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες