Αθλητικές δοκιμασίες σε στρατιωτικές σχολές (2009)

Οι προϋποθέσεις εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές, τα όρια ύψους, η σωματική ικανότητα και τα μόρια που απαιτούνται
Στρατός και θητεία
Γιαννηςς
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από Γιαννηςς »

ΤΑΚΗΣ έγραψε:Διαβασα σε αυτο το θεμα οτι στο μηκος δεν εχει ακυρο ισχυει αυτο;
Φετος σε εμας στο μηκος μας ειχαν μια γραμμη με χωμα (στη σσε) και μια κοπελα την πατησε αλλα ειχε περασει το 3.60 και την βαλαν να ξανακανει και της ειπαν να μην πατησει τη γραμμη. Αρα υπαρχει και ακυρο.
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από billaras »

Απο οτι μου ειπαν οταν δινεις ενα αθλημα στα αθληματα παιρνεις μου ειπε ο προπονητης μου... Παιρνεις λεει χαρτι οτι τα περασες ωστε αν τα μορια σου δεν επαρκουν να πας στην αλλη σχολη χωρις αλλα αθληματα
αν ομως δεν περασεις τα αθληματα σε μια σχολη οπλων. Και η επομενη επιλογη ειναι σωματων
τι κανεις;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Εγω που πηγα ΣΝΔ ποτε δεν πηρα χαρτι με τις επιδοσεις μου (ομως σε μερικες αλλες σχολες τις επιδοσεις τις βγαζουν στο ιντερνετ) . Και τα οπλα και οι μαχημοι θελουν αθληματα. Ειναι μερικες σχολες που θελουν και καποια επιπλεον αθληματα (π. Χ αμα πας στη ΣΝΔ να δωσεις αθληματα και εχεις δηλωσει και ΣΣΑΣ στην αρχη αγωνιζεσαι στα 100μ στα 1000μ στο υψος στη σφαιρα και στο αλμα) αμα τα περασεις αυτα εχεις περασει σιγουρα στη ΣΣΑΣ. Στη συνεχεια αγωνιζεσαι και στα 50μ κολυμπι για να περασεις στην ΣΝΔ αν αποτυχεις εκει κοβεσαι απο τη ΣΝΔ αλλα Οχι απο τη ΣΣΑΣ) αν κοπεις σε καποιο απο τα πρωτα 5 αθληματα κοβεσαι απο ολες τις σχολες που εχεις δυλωσει ειτε μαχημοι ειτε μηχανικοι. Αν περασεις στα πρωτα 5 αθληματα περνας σε ολες τις σχολες που εχεις δηλωσει και εχουν αυτα τα αθληματα και μετα αναλογος με τα μορια πας στη σχολη που πιανεις

billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Δηλαδη αν περασω αθληματα των σωματων μπορω να μπω στα οπλα; Εικόνα
(τα αθληματα τα εχω και ειμαι ακομα 15.5 απλως καθε φορα που κανω το 1000ρι -σημειωση το βγαζω σε 4.19- η καρδια μου παει να εκραγει)
Anonymous

Παιδια στη σχολη ναυτικων δοκιμων ακυρο δεν υπαρχει. Γενικα στα αθληματα δεν κοβουνε εγω που πηγα φετος αυτοι που επεβλεπαν χρονους στα 1000μ ελεγαν στα κοριτσια ελα λιγο ακομα μπορειτε και ειχαν κανει χρονο 6 λεπτα και δεν κοπηκαν... (για αλλες σχολες δεν ξερω) γενικα αφου εχεις περασει ολλα τα αλλα δεν θελουν να κοψουν εκει
Anonymous

Ναι !1 φορα δινεις αθληματα και μετα φτιαχνεις μηχανογραφικο και διαλεγεις σωματα η οπλα η και τα 2 και οπου περασεις. Μπορει ομως εσυ να εχεις δηλωσει π. Χ σε 1 σχολη και σωματα και οπλα ομως οταν κανεις τις ιατρικες εξετασεις να σε κοψουν απο τα οπλα αλλα οχι απο τα σωματα. Γενικα ειναι πολλα πραγματα οχι δυσκολα τα οποια οταν Θα πας να δωσεις θα τα καταλαβεις. Παντως στην ερωτηση σου η απαντηση ειναι ! Ναι!
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ετσι ομως δεν ειναι αδικο με την εννοια οτι υποψηφιοι που περνανε τα ορια σωματων (που ειναι γελοια- επειδη τα εχω κανει) να μπαινουν στα οπλα;
Anonymous

Τα ιδια οροια εχουν και τα 2 δεν υπαρχει διαφορα. Δεν υπαρχουν αθληματα ειδικα για σωματα και ειδικα για οπλα.
billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Οι επιδοσεις ειναι διαφορετικες
Anonymous

Για σας παιδια με λενε χρηστο και σε 2 χρονια δινω πανελληνιες... αλλα θα ηθελα να μαθω για τον αν τα αθληματα στην ς. ς. ε ς δινουν μορια. δλδ αμα εχο 16.000 μορια και η ς. ς. ε θελει 16.500 τα αθληαματα θα βοιθησουν; ευχαριστω

billaras
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός

Ποια ςςε... ΣΣΕ ειναι
δεν παιρνεις τιποτα
ranger3192
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από ranger3192 »

Σχετικα με τις προκατακτικες εξετασεις... Αν εχεις καποιο << μπαρμπα στη κορωνη>> μπορεις να περασεις αθληματα και Υψος;(δεν αναφερομαι σε πανελλαδικες η σοβαρες παθησεις)
ΜΑΧΙΜΟΣ
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από ΜΑΧΙΜΟΣ »

ranger3192 έγραψε: Σχετικα με τις προκατακτικες εξετασεις... Αν εχεις καποιο << μπαρμπα στη κορωνη>> μπορεις να περασεις αθληματα και Υψος;(δεν αναφερομαι σε πανελλαδικες η σοβαρες παθησεις)

Πολλα περιεργα γινονται αλλα για το υψος λιγο δυσκολο. Παντως τωρα εχουν τελειωσει ολες αυες οι εξετασεις ειναι αργα!
kostas_sev
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Δημοσίευση από kostas_sev »

Από την στιγμή που μπαίνες στην σχολή υπάρχει περίπτωση να έχεις πρόβλημα με το τρέξιμο αφού έχεις περάσει τις ΠΚΕ; Εγώ ας πούμε έχω ένα πρόβλημα με το τρέξιμο δεν το έχω εξασκήσει θα έχω πρόβλημα σοβαρό μέχρι και να με διώξουν;(στις ΠΚΕ το έκανα 3.59sec ta 1000m)
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες