Ορθόν υπομονή...
Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)
Υπομονή παιδιά... Τα πρώτα 35 χρόνια είναι δύσκολα...
Σωστός... Δεν φταίνε κάτι οι εποχικοί. Εντάξει κι εμείς θέλουμε να μπούμε αλλά δεν τα βάζουμε με τους εποχικούς να τους βρίζουμε... Ο φίλος πιο πάνω έχει δίκιο. Προέχει η διευθέτηση των εποχικών πρώτα. Καλώς ή κακώς για κάποιους. Ας είμαστε όμως δικαιοι
ούτε κι εγώ είμαι εποχικός. Πολίτης είμαι που πληρω ας πούμε τις προϋποθέσεις κ έχω αρκετά μόρια... Το τοπικ εδώ αναφέρεται σε νέα προκήρυξη εποχικών εφόσον καλυφθούν πρώτα οι θέσεις από τους ήδη υπάρχοντες είτε προς ανανέωση είτε από επιλαχόντες. Θες δεν θες πάνω τους θα πέφτεις κι εσύ κι εμείς γιατί πρώτα πρέπει να διακανονιστεί το τι θα γίνει με αυτούς από την κυβέρνηση. Μην θες εσύ απ' έξω να μπεις από μέσα σφηνα να λύσεις το πρόβλημα σου κι αυτοί να είναι στον αέρα εφόσον τους είχαν επιλέξει πρωτύτερα κιόλας. Με την ίδια λογική να πουν το ίδιο και για σένα. Εδώ τους επιλέγουν μια δύο χρονιές κ ύστερα τους πετάνε έξω από το σώμα πάλι. Εσύ είσαι ο έξυπνος που θα έρθεις για να μείνεις; Όλοι το πρόβλημα μας πάμε να λύσουμε αλλά όχι κ απαξίωση προς τον διπλανό που κάνει τον δικό του αγώνα
Καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ το σάιτ μέρες μήπως ανεβάσει κάτι καινούργιο κάποιος... Συνεχώς ψάχνω κ στα σάιτ κ στην επίσημη σελίδα της πυροσβεστικής για κανένα νέο σχετικά με την προκήρυξη αλλά δεν έχω δει κάτι καινούργιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται; Έχουν κάνει καμία καινούργια δήλωση;
Ποια προκήρυξη παλι;Visitor έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 10:02 pm Καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ το σάιτ μέρες μήπως ανεβάσει κάτι καινούργιο κάποιος... Συνεχώς ψάχνω κ στα σάιτ κ στην επίσημη σελίδα της πυροσβεστικής για κανένα νέο σχετικά με την προκήρυξη αλλά δεν έχω δει κάτι καινούργιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται; Έχουν κάνει καμία καινούργια δήλωση;
Κάτι δηλώσεις που είχε κάνει ο Κικίλιας για προκήρυξη τώρα τέλη του 24. Αλλά μουφα μάλλον. Όλοι στον αέρα παλιEpoxikos19 έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 10:19 pmΠοια προκήρυξη παλι;Visitor έγραψε: Δευ Σεπ 16, 2024 10:02 pm Καλησπέρα παιδιά παρακολουθώ το σάιτ μέρες μήπως ανεβάσει κάτι καινούργιο κάποιος... Συνεχώς ψάχνω κ στα σάιτ κ στην επίσημη σελίδα της πυροσβεστικής για κανένα νέο σχετικά με την προκήρυξη αλλά δεν έχω δει κάτι καινούργιο. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι γίνεται; Έχουν κάνει καμία καινούργια δήλωση;; >;
Re: Προκήρυξη εποχικών πυροσβεστών 2024
Νιασιμας καλησπέρα. Το 2020 είχα ηλικιακό όριο; Είχα κάνει τα χαρτιά μου αλλά δεν θυμάμαι τι όριο ηλικίας είχε. Τότε ήμουν 28. Νομίζω ήθελε κ ειδικές δυνάμειςniasimas έγραψε: Κυρ Ιαν 07, 2024 7:46 pmΑν θα είναι η ίδια, ως προς τα ηλικιακά όρια, είναι ένα ερωτηματικό, από αυτά που ακούγονται. Ως προς την μοριοδότηση, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Εδώ θα δεις την μοριοδότηση της προκ. Του 20 https://www.fireservice.gr/-/prokeryxe- ... ikaiou-oriGluttonous έγραψε: Κυρ Ιαν 07, 2024 3:03 am Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα. Υπάρχει κάπου που μπορώ να δώ την μοριοδοτηση τών εποχικών πυροσβεστών; Και επίσης θα είναι η ίδια στην επερχόμενη προκήρυξη με αυτή που βγήκε πριν λίγα χρόνια; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Εγω παντως βλεπω παντου παιρνουν επιλαχοντες και εδω στην πυροσβεστικη με τοσες αναγκες ουτε εμας τα 180 ατομα προκειτε να παρουν.
Re: Προκήρυξη εποχικών πυροσβεστών 2024
Το 20 είχε 40 μάχιμους,45 οδηγούς, για όρια. Ειδικές πάντα μοριοδοτούνται παραπάνω.Visitor έγραψε: Τρί Σεπ 17, 2024 12:48 amΝιασιμας καλησπέρα. Το 2020 είχα ηλικιακό όριο; Είχα κάνει τα χαρτιά μου αλλά δεν θυμάμαι τι όριο ηλικίας είχε. Τότε ήμουν 28. Νομίζω ήθελε κ ειδικές δυνάμειςniasimas έγραψε: Κυρ Ιαν 07, 2024 7:46 pmΑν θα είναι η ίδια, ως προς τα ηλικιακά όρια, είναι ένα ερωτηματικό, από αυτά που ακούγονται. Ως προς την μοριοδότηση, δεν νομίζω να αλλάξει κάτι. Εδώ θα δεις την μοριοδότηση της προκ. Του 20 https://www.fireservice.gr/-/prokeryxe- ... ikaiou-oriGluttonous έγραψε: Κυρ Ιαν 07, 2024 3:03 am Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά καλή χρονιά με υγεία πάνω απ' όλα. Υπάρχει κάπου που μπορώ να δώ την μοριοδοτηση τών εποχικών πυροσβεστών; Και επίσης θα είναι η ίδια στην επερχόμενη προκήρυξη με αυτή που βγήκε πριν λίγα χρόνια; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Οκ ευχαριστώ πολύ. Πω τώρα που το θυμάμαι μεγάλο όριο ηλικίας. Μακάρι να ξαναπαίρνει να φάνε κι άλλοι ψωμι. Αλλά κ 35 να πάρει μάχιμους καλά θα είναι
Από πού είδατε ότι χαμηλώνουν τα όρια ηλικίας; Εμένα δεν νομίζω να με κόβει γιατί είμαι 30 αλλά γενικά γράφει κάπου ότι θα πέσουν τα όρια;
Μην ασχολείστε με τα όρια ηλικίας παιδιά. Έτσι κι αλλιώς δεν το βλέπω να παίρνει κόσμο πάλι.
Στην υπηρεσία που είμαι 3 μόνιμοι βγαίνουν στη σύνταξη και 2 5ετής που λήγει η σύμβαση τους δεν θα ανανεώσουν.-5 (4 οδηγοί) άτομα λοιπόν στο σταθμό μας φέτος και η μοναδική μας ενίσχυση είναι 1 πυροσβέστης από πανελλήνιες που θα έρθει... Στο κομμάτι των εποχικών από τους 10 που υπηρετούν οι 6 είναι 35+ και ήδη λένε ότι του χρόνου δεν θα είναι εδώ. Καλά πάμε υπάρχει προσωπικό
Θα έρθουν εθελοντές, μην ανησυχείτε! Του χρόνου θα είναι 20.000!Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 19, 2024 7:41 pm Στην υπηρεσία που είμαι 3 μόνιμοι βγαίνουν στη σύνταξη και 2 5ετής που λήγει η σύμβαση τους δεν θα ανανεώσουν.-5 (4 οδηγοί) άτομα λοιπόν στο σταθμό μας φέτος και η μοναδική μας ενίσχυση είναι 1 πυροσβέστης από πανελλήνιες που θα έρθει... Στο κομμάτι των εποχικών από τους 10 που υπηρετούν οι 6 είναι 35+ και ήδη λένε ότι του χρόνου δεν θα είναι εδώ. Καλά πάμε υπάρχει προσωπικό
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες