Προφανώς
Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Εσύ που λες ότι η αλλαγή στο ύψος των γυναικών δεν δείχνει ισότητα, μάθε πως και όταν ένας άντρας μπορεί να πάει στον στρατό (ΕΔ, προεδρική φρουρά κ όπου αλλού) ενώ μια γυναίκα όχι και γι αυτό ο ΑΝΤΡΑΣ θα πάρει επιπλέον μόρια, ενώ η ΓΥΝΑΙΚΑ όχι. Ναι το λες πέρα από άδικο και άνισο.
Ό, τι και να λέμε σε αυτό το νήμα δεν κάνει κάποια διαφορά. Ας περιμένουμε τα αποτελέσματα.
Και οι γυναίκες ελεύθερες είναι να πάνε στρατό, δεν τους το απαγορεύει κανένας... ΈξυπνεPolicia23 έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 6:43 pm Εσύ που λες ότι η αλλαγή στο ύψος των γυναικών δεν δείχνει ισότητα, μάθε πως και όταν ένας άντρας μπορεί να πάει στον στρατό (ΕΔ, προεδρική φρουρά κ όπου αλλού) ενώ μια γυναίκα όχι και γι αυτό ο ΑΝΤΡΑΣ θα πάρει επιπλέον μόρια, ενώ η ΓΥΝΑΙΚΑ όχι. Ναι το λες πέρα από άδικο και άνισο.
Εντάξει όταν σου έρθει το χαρτί, πες μου κ εμένα... Και είμαι έξυπνη, έξυπνε φίλε μου.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 11:11 pmΚαι οι γυναίκες ελεύθερες είναι να πάνε στρατό, δεν τους το απαγορεύει κανένας... ΈξυπνεPolicia23 έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 6:43 pm Εσύ που λες ότι η αλλαγή στο ύψος των γυναικών δεν δείχνει ισότητα, μάθε πως και όταν ένας άντρας μπορεί να πάει στον στρατό (ΕΔ, προεδρική φρουρά κ όπου αλλού) ενώ μια γυναίκα όχι και γι αυτό ο ΑΝΤΡΑΣ θα πάρει επιπλέον μόρια, ενώ η ΓΥΝΑΙΚΑ όχι. Ναι το λες πέρα από άδικο και άνισο.
Γυναίκα είμαι και εγώ έξυπνη...Policia23 έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 12:39 amΕντάξει όταν σου έρθει το χαρτί, πες μου κ εμένα... Και είμαι έξυπνη, έξυπνε φίλε μου.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 11:11 pmΚαι οι γυναίκες ελεύθερες είναι να πάνε στρατό, δεν τους το απαγορεύει κανένας... ΈξυπνεPolicia23 έγραψε: Πέμ Σεπ 05, 2024 6:43 pm Εσύ που λες ότι η αλλαγή στο ύψος των γυναικών δεν δείχνει ισότητα, μάθε πως και όταν ένας άντρας μπορεί να πάει στον στρατό (ΕΔ, προεδρική φρουρά κ όπου αλλού) ενώ μια γυναίκα όχι και γι αυτό ο ΑΝΤΡΑΣ θα πάρει επιπλέον μόρια, ενώ η ΓΥΝΑΙΚΑ όχι. Ναι το λες πέρα από άδικο και άνισο.
Ποίο χαρτί να μου έρθει; Πήγαινε να δηλώσεις για ΟΒΑ ή για ΕΠΟΠ όπως έκανα και εγώ για να πάρεις τη μοριοδοτιση και σταματά την γκρίνια.
Το ότι το έχετε κ σίγουρο ότι θα μπείτε με ξεπερνάει κ αρχίσατε ήδη τις κατινιες.
Θα επρεπε να ήσουν πολύ στραυτοκ@υλη για να πήγες ΟΒΑ για 3 χρόνια κ μετά σπίτι σου. Όπως επίσης να ήσουν εποπ κ να έφυγες, πρέπει να πέρασες επίσης καλά. Κ επειδή ο πολύς στρατός σου έχει κάνει το μυαλό σου πουρέ, μίλησα για ΕΔ, προεδρική φρουρά που δίνει περισσότερα μόρια από το να είσαι ΕΠΟΠ. Κακώς δεν μένεις στον στρατό κ πας με τέτοια μυαλά στην αστυνομία.
Φίλε μου κοίτα την δουλειά σου. Εγώ δεν μίλησα για το αν θα μπω εγώ ή κάποιος άλλος μέσα κ δεν ξέρεις καν αν είμαι ήδη μέσα. Εγώ σχολίασα περι ισότητας κ διαφορετικούς ύψους στις γυναίκες. Τώρα εδώ μέσα είστε όλοι ετοιμοπόλεμοι με ότι κ αν σας πει κάποιος.
Μισό λεπτό γιατί κάπου το έχασα εγώ. Από πότε παίρνουν γυναίκες ως ΟΒΑ;
Από την στιγμή που γράφεις σε δημόσιο φορουμ θα δέχεσαι και τις γνώμες των άλλων και δεν θα λες στον καθένα να κοιτάξει την δουλεια του! Γίνεται αντιληπτό; Πολύ αέρα πήρες και στον μισό γύρο στο 1000αρι θα είσαι κομματιασμένη κάτω. Μπήκες εδώ μέσα να μας θέσεις γραμμές κ πως θα λέμε την γνώμη μας.
Συγνώμη έχεις δίκαιο! Δεν το ήξερα ότι για να περάσω στην αστυνομία έπρεπε να έχω φεμινιστικές αντιλήψεις και να υπερασπίζομαι τις γυναίκες όπου τις βολεύει. Να είσαι αντικειμενική.Policia23 έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 2:55 pmΘα επρεπε να ήσουν πολύ στραυτοκ@υλη για να πήγες ΟΒΑ για 3 χρόνια κ μετά σπίτι σου. Όπως επίσης να ήσουν εποπ κ να έφυγες, πρέπει να πέρασες επίσης καλά. Κ επειδή ο πολύς στρατός σου έχει κάνει το μυαλό σου πουρέ, μίλησα για ΕΔ, προεδρική φρουρά που δίνει περισσότερα μόρια από το να είσαι ΕΠΟΠ. Κακώς δεν μένεις στον στρατό κ πας με τέτοια μυαλά στην αστυνομία.
Οι γυναίκες κάνουμε πολύ καλή ζωή στα σώματα ασφάλειας σε σχέση με τους άντρες, χωρίς να υπονοώ ότι δεν περνάμε και εμείς δύσκολα.
Μας κούρασες άντε φύγε από εδώ. Είτε μπεις είτε όχι ποσώς μας ενδιαφέρει.
Φίλε μου μάθε να ξεχωρίζεις πρώτα το σέβομαι από το δέχομαι και μετά έλα να μου πεις πάλι. Γιατί θίχτηκε τόσο το εγώ σου; Εσύ μπήκες στον κόπο να σχολιάσεις δικο μου σχόλιο, θα μάθεις να ακούς. Το αν δεν σου άρεσε αυτό που άκουσες είναι άλλο θέμα. Όσο για το 1000αρι κοίτα να το βγάλεις εσύ και άσε με εμένα. Αν εσύ βλέπεις όρια και γραμμές, δεν έχεις ιδέα πως θα βλέπεις τα πράγματα όταν μπεις στο σώμα.Επισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 3:30 pm Από την στιγμή που γράφεις σε δημόσιο φορουμ θα δέχεσαι και τις γνώμες των άλλων και δεν θα λες στον καθένα να κοιτάξει την δουλεια του! Γίνεται αντιληπτό; Πολύ αέρα πήρες και στον μισό γύρο στο 1000αρι θα είσαι κομματιασμένη κάτω. Μπήκες εδώ μέσα να μας θέσεις γραμμές κ πως θα λέμε την γνώμη μας.
Ναι τώρα πιάσαμε και τα περί φεμινισμού, μόνο μαύρο ή άσπρο, για γκρι ούτε λόγος. Αν εσύ πιστεύεις ότι η γυναίκα κάνει καλή ζωή, τοτε θα εισαι από αυτές που κοιτάνε να μπουν στα γραφεία και να τα έχουν καλά με όλους. Αν όχι, δεν υπάρχει λόγος να θιχτείς κιόλας όπως ο προηγούμενοςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 3:49 pmΣυγνώμη έχεις δίκαιο! Δεν το ήξερα ότι για να περάσω στην αστυνομία έπρεπε να έχω φεμινιστικές αντιλήψεις και να υπερασπίζομαι τις γυναίκες όπου τις βολεύει. Να είσαι αντικειμενική.Policia23 έγραψε: Παρ Σεπ 06, 2024 2:55 pmΘα επρεπε να ήσουν πολύ στραυτοκ@υλη για να πήγες ΟΒΑ για 3 χρόνια κ μετά σπίτι σου. Όπως επίσης να ήσουν εποπ κ να έφυγες, πρέπει να πέρασες επίσης καλά. Κ επειδή ο πολύς στρατός σου έχει κάνει το μυαλό σου πουρέ, μίλησα για ΕΔ, προεδρική φρουρά που δίνει περισσότερα μόρια από το να είσαι ΕΠΟΠ. Κακώς δεν μένεις στον στρατό κ πας με τέτοια μυαλά στην αστυνομία.
Οι γυναίκες κάνουμε πολύ καλή ζωή στα σώματα ασφάλειας σε σχέση με τους άντρες, χωρίς να υπονοώ ότι δεν περνάμε και εμείς δύσκολα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες