Βάσεις για ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
DemonZeus

Μόρια ειδικών δυνάμεων για προκήρυξη ΕΠΟΠ

Δημοσίευση από DemonZeus »

Καλημερα παιδια ερωτηση οποιος ξερει σε περιπτωση που ως ΟΒΑ ημουν ειδικες δυναμεις αλλα στην υποχρεωτικη θητεια ημουν πεζικο σε προκηρυξεις μετρανε τα μορια;
roda

Re: μορια

Δημοσίευση από roda »

Αν έχεις υπηρετεί τουλάχιστον 9 μήνες παίρνεις μόρια αλλιώς όχι.
DemonZeus

Καλημερα ημουν 10 μηνες ΟΒΑ οχι ΕΠΟΠ γιατι εχω διαβασει μονο για τους εποπ οτι παιρνουν
Roda

Δημοσίευση από Roda »

DemonZeus έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 11:48 am Καλημερα ημουν 10 μηνες ΟΒΑ οχι ΕΠΟΠ γιατι εχω διαβασει μονο για τους εποπ οτι παιρνουν
Δεν ξέρω που το διάβασες, όταν βγαίνουν προκηρύξεις τηλεφωνείς στα αρμόδια τμήματα και σου λένε κανονικά ότι παίρνεις τα μόρια εφόσον έχεις κάνει 9 μήνες, είναι σαν να πήγες φαντάρος.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από D.Y.K »

DemonZeus έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 11:48 am Καλημερα ημουν 10 μηνες ΟΒΑ οχι ΕΠΟΠ γιατι εχω διαβασει μονο για τους εποπ οτι παιρνουν
Τα παίρνεις και εσύ κανονικά.
DemonZeus

Ευχαριστω παρα πολυ παιδια να ειστε καλα
Επισκέπτης

Βάσεις για ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς μήπως τις βάσεις που ήταν για το 21 στις ειδικότητες ΕΔ; Ψάχνω να δω ποσό πέφτουν/ανεβαίνουν κάθε φορά. Συγκεκριμένα, για όσες έχουν και τα καθήκοντα Τ/Φ δλδ υπηρέτης πολυβόλων, Α/Τ, όλμων, ειδικών αποστολών, πλήρωμα σκάφους, ελεύθερος σκοπευτής, διαβιβαστης και Τ/Φ
Jdkmd

Re: Βάσεις για ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων

Δημοσίευση από Jdkmd »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Αύγ 31, 2024 5:33 pm Καλησπέρα παιδιά, έχει κανείς μήπως τις βάσεις που ήταν για το 21 στις ειδικότητες ΕΔ; Ψάχνω να δω ποσό πέφτουν/ανεβαίνουν κάθε φορά. Συγκεκριμένα, για όσες έχουν και τα καθήκοντα Τ/Φ δλδ υπηρέτης πολυβόλων, Α/Τ, όλμων, ειδικών αποστολών, πλήρωμα σκάφους, ελεύθερος σκοπευτής, διαβιβαστης και Τ/Φ
Τον νοσοκόμο καταδρομών ξέχασες
Irmxk

Re: Βάσεις για ΕΠΟΠ ειδικών δυνάμεων

Δημοσίευση από Irmxk »

Μην ψάχνεις για τιε βάσεις κάθε χρόνο αλλάζουν
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες