Δεν γνωρίζουμε
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Λογικά θα αναφέρει την προκήρυξη στην ΔΕΘ ο πρωθυπουργός.
Βρε παιδιά έτσι όπως τα κάνανε τα πράγματα θα βγάλει το 25 η αυτή τη φορά θα είναι η τελευταία... Γιατί εγώ για το 25 ενδοιαφερομαι
Έχετε κουράσει ρε μπαγλαμάδες... Είναι στον προϋπολογισμό του ***** κράτους να πάρει και φέτος και τού χρόνου αν δεν έχετε να ρωτήσετε κάτι ράψτε το δεν υπάρχει λόγος να διασπείρεται ανακρίβειες και να τρομοκρατειτε τον κόσμο που θέλει να μπει και δεν ξέρει...
Έχει χιλιοειπωθεί. Το 25 θα είναι η τελευταία χρονιά, για ΕΠΟΠ. Εϊναι προυπολογισμένο. Τουλάχιστον έτσι μας είπε ο Κούλης, το 19, όταν βγήκε. Αν βγει Νοέμβρη, δεν αλλάζει κάτι. Το έτος έκδοσης της προκήρυξης μετράει και θα είναι το 24.
Επίσης έχουν βγει οι γραμματικές γνώσεις και στα τρία όπλα. Προτιμώ τις ερωτήσεις τύπου πότε βγαίνουν τα αποτελέσματα παρά το παιδιά δε θα πάρει φέτος θα πάρει το 2025 και τις δύο μαζί έτσι μου είπε ο αποτυχημένος Καραβανας μπάρμπας μου ότι άκουσε στο πρώτο γραφείο πού το άκουσαν από μία κίνηση πού τους το είπαν από το γραφείο του διοικητή του ταχυδρομικού!
Επειδή έχει κουράσει το θέμα έχουν πει μέχρι το 2025 οτι θα βγαίνουν αλλα μέχρι το 2025 είχαν σκοπό για 20.000 χιλιάδες θέσεις και ως στιγμής να εχει καλυφθεί κατι παραπάνω απο το 1/4 τις θέσεις αυτές λογικά θα έχουμε και τα επόμενα χρόνια προκηρύξεις προς το παρόν ας επικεντρωθουμε οσοι θέλουμε να μπούμε σε αυτήν που έρχεται τωρα
Ξέρει κάποιος μετά απο πόσο καιρό από την εκπαίδευση ειδικότητας μπορείς να δηλώσεις να πας ΔΥΚ ;
Τώρα τι ικανοποίηση εισπράττεις και εσύ με τις αποτυχημένες τρολιές σου, είναι απορίας άξιον! Πάντως, με λίγη αυτοσυγκέντρωση, βαθιές εισπνοές, καλή διατροφή, ύπνο και άσκηση, μπορείς να το ξεπεράσεις, και να διαθέσεις τον άφθονο χρόνο σου, σε πιο δημιουργικές ασχολίες!
Styga
Η καλύτερη αντιμετώπιση σε αυτά τα ΑΜΕΑ είναι η αγνοηση.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες