Τι 10.000 δεν πάνε πολλοί λογικό με τόσο λίγα λεφτά κτλ
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνουν 10.000 αιτήσεις. Πέρσι έγιναν 6.800 και φέτος μπορεί να μήν φτάσουν ούτε τις 5, είδαν όλοι οι νέοι φιλόδοξοι που προσπάθησαν να δοκιμάσουν τον στρατό τα τελευταία τρία χρόνια ότι δεν αξίζει και δεν υπάρχει μεγάλη απήχηση. Αν σκεφτείς ότι από 40.000 το 21 πήγε 18.000 το 22 και έπεσε 6.800 το 23. Το 24 θα έχει απελπιστικά μηδαμινή συμετοχή.
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Πιστευω φετος θα δουμε υπερβολικα χαμηλες βασεις σχεδον σε ολες τις ειδικοτητες με εξαιρεση αυτες που επιλεγουν οι ΟΒΑ.
The only easy day was yesterday.
Φέτος και τού χρόνου θα είναι εξευτελιστικά μικρή η συμμετοχή.
Φετος, θα γελασει και ο καθε πικραμενος, με τον αριθμο των αιτησεων!
Παιδιά καλησπέρα. Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ΕΠΟΠ. Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει τη προκήρυξη. Έχω τα μόρια για μια συγκεκριμένη ειδικότητα που θέλω και τα αθλήματα μετά από αρκετές προπονήσεις τα βγάζω. Το πρόβλημα είναι ότι έχω γύρω στα 15 κιλά παραπάνω με αποτέλεσμα να έχω αυξημένο ΔΜΣ παρόλο που τα όρια στα αθλήματα τα βγάζω. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν για αυτό το λόγο;
Μη φοβάσαι χοντρέ. Δεν είναι τόσο αυστηροί.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 25, 2024 3:19 pm Παιδιά καλησπέρα. Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ΕΠΟΠ. Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει τη προκήρυξη. Έχω τα μόρια για μια συγκεκριμένη ειδικότητα που θέλω και τα αθλήματα μετά από αρκετές προπονήσεις τα βγάζω. Το πρόβλημα είναι ότι έχω γύρω στα 15 κιλά παραπάνω με αποτέλεσμα να έχω αυξημένο ΔΜΣ παρόλο που τα όρια στα αθλήματα τα βγάζω. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν για αυτό το λόγο;
Μια ερωτηση εκανε ο ανθρωπος και το λες χοντρο! Συνεχισε την προσπαθεια, φιλε μου και μην χαμπαριαζεις.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 25, 2024 3:26 pmΜη φοβάσαι χοντρέ. Δεν είναι τόσο αυστηροί.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 25, 2024 3:19 pm Παιδιά καλησπέρα. Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ΕΠΟΠ. Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει τη προκήρυξη. Έχω τα μόρια για μια συγκεκριμένη ειδικότητα που θέλω και τα αθλήματα μετά από αρκετές προπονήσεις τα βγάζω. Το πρόβλημα είναι ότι έχω γύρω στα 15 κιλά παραπάνω με αποτέλεσμα να έχω αυξημένο ΔΜΣ παρόλο που τα όρια στα αθλήματα τα βγάζω. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν για αυτό το λόγο;
Με ζωα σαν εσένα που προσβάλουν δεν πάμε μπροστάΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 25, 2024 3:26 pmΜη φοβάσαι χοντρέ. Δεν είναι τόσο αυστηροί.Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 25, 2024 3:19 pm Παιδιά καλησπέρα. Καλή επιτυχία σε όσους αποφασίσουν να ακολουθήσουν το επάγγελμα του ΕΠΟΠ. Έχω ένα πρόβλημα το οποίο δεν ξέρω κατά πόσο θα επηρεάσει τη προκήρυξη. Έχω τα μόρια για μια συγκεκριμένη ειδικότητα που θέλω και τα αθλήματα μετά από αρκετές προπονήσεις τα βγάζω. Το πρόβλημα είναι ότι έχω γύρω στα 15 κιλά παραπάνω με αποτέλεσμα να έχω αυξημένο ΔΜΣ παρόλο που τα όρια στα αθλήματα τα βγάζω. Υπάρχει περίπτωση να με κόψουν για αυτό το λόγο;
Αρχικά να απαντήσω στο παιδί για τα ουκ.
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κόψουν σχολείο. Δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.
Επίσης προετοιμασία σε φρεγάτα που ταξιδεύει δύσκολα θα κανεις καλή. Κάτι μισοπραγματα μόνο.
Τώρα όσον αφορά κάποιον άλλον που ρώτησε για αμκα, ναι όταν περάσεις υγειονομικά και πας στον ψυχίατρο δεν στο λέει αλλά ανοίγει το αμκα σου. Αν έχεις κάτι η παίρνεις κάποια αγωγή θα σε ρωτήσει, αν τα δει όλα οκ δεν θα σου πει τίποτα.
Όσοι λένε ότι δεν ανοίγει το αμκα τους είναι χαζομάρα. Το ξέρω από πρώτο χέρι.
Δεν υπάρχει περίπτωση να σου κόψουν σχολείο. Δεν έχουν αυτήν την δυνατότητα.
Επίσης προετοιμασία σε φρεγάτα που ταξιδεύει δύσκολα θα κανεις καλή. Κάτι μισοπραγματα μόνο.
Τώρα όσον αφορά κάποιον άλλον που ρώτησε για αμκα, ναι όταν περάσεις υγειονομικά και πας στον ψυχίατρο δεν στο λέει αλλά ανοίγει το αμκα σου. Αν έχεις κάτι η παίρνεις κάποια αγωγή θα σε ρωτήσει, αν τα δει όλα οκ δεν θα σου πει τίποτα.
Όσοι λένε ότι δεν ανοίγει το αμκα τους είναι χαζομάρα. Το ξέρω από πρώτο χέρι.
Ερωτηση, στο φεκ εχει τις ειδικοτητες και τα διπλωματα, ομως λεει α και β. Θελει να εχεις και τα δυο ή ενα απο τα δυο?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης