Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Παιδιά θα πρότεινα να μην απογοητεύεται κανένας ο καθένας πετάει τα μόρια του λες και ξέρει που θα κινηθεί η βάση, εγώ προβλέπω να είναι χαμηλή αυτή τη φουρνιά. Και γενικώς μην ακούτε τι λέει ο καθένας εδώ πέρα ο καθένας τα λέει για το δικό του σκοπό! Καλή τύχη σε όλους !
Έχεις καταλάβει ακριβώς τι γράφεις στο μήνυμα σου; Λες ότι ο καθένας κάνει προβλέψεις για δικό του σκοπό ενώ και εσύ λες για χαμηλές βάσεις χαχαχαχα.Pofficer έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 11:18 pm Παιδιά θα πρότεινα να μην απογοητεύεται κανένας ο καθένας πετάει τα μόρια του λες και ξέρει που θα κινηθεί η βάση, εγώ προβλέπω να είναι χαμηλή αυτή τη φουρνιά. Και γενικώς μην ακούτε τι λέει ο καθένας εδώ πέρα ο καθένας τα λέει για το δικό του σκοπό! Καλή τύχη σε όλους !
Ρε σεις αν δεν την παλεύετε μην γράφετε αφήστε το.
Δεν ρωτάμε από κακία μόνο καθαρά από γνώμη οπότε β κατηγορία πόσα μορια πιστεύετε;
Φίλε μου αυτός που θεωρεις ότι δε ξέρει τι γράφει η δε την παλευει είμαι εντός απ τη σειρά του 19 και καταλαβαίνω την αγωνία σας και εγώ τα πέρασα το φόρουμ κοιτούσα τότε όποτε καλό είναι να μη βγάζεις χολή και να απαντάς σκεπτόμενος πρώτα, αυτό που είπα είναι οτι κανείς δε ξέρει που θα κινηθεί η βαση και οτι είπα το ακούω από εντός. Αυτά από εμένα καλή τύχη σου εύχομαι να σε δούμε συνάδελφο.
Παιδιά αυτή η δήλωση ότι έχω όλα τα προσόντα σου την δίνουν στο τμήμα και την υπογράψεις η πρέπει να την έχεις μαζί σου όταν πας;
Καλημέρα κύριοι, για εμένα προσωπικά οποίος ενδιαφέρεται να μπει στο σώμα ας πάει να κάνει την αίτηση του στα αρμόδια Α. Τ της περιοχής του χωρίς ενδοιασμούς, δεν έχετε να χάσετε κάτι, μόνο αν δεν το κάνετε θα χάσατε ίσως κάτι. Η άποψη μου, το μόνο που θα ήθελα να τονίσω, όσα παιδιά είστε από επαρχία η νησί, ακόμα και από Θεσσαλονίκη με μεγάλη σιγουριά σας λέω πως οι θέσεις θα καλυφθούν σε Αθήνα κέντρο, και σε άλλες αρμόδιες υπηρεσίες της αττικής πχ. Δυτ. Αττικη, αν. Αττικη κλπ, εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους σας και να είστε υγειές και δυνατοί !
Καλημέρα παιδιά πιστεύεται 2960 μόρια Α κατηγορία είναι καλά ;
Καλησπερα παιδιά για β κατηγορία πιστεύετε 2530 μορια είμαι καλά;
Όχι 4500 μορια στην β πάμε καλά δεν είναι πάρα πολλές οι αιτησεις;
Ο κάθε ένας εδώ μέσα λέει το μακρύ και το κοντό του ο άλλος έχει βγάλει πόρισμα πως θα είναι τα μόρια. Πιστεύω και πιστεύω, γράψτε απλά δεν ξέρω και τέλος κάντε αιτήσεις και βλέπουμε που θα είναι
Πέστα ρε φίλε εδώ μέσα με τον κάθε πικραμένο που ότι τους κατεβούν στο κεφάλι το λένε χωρίς να ισχυει
Εσύ δεν έχεις πολλά μόρια οι άλλοι σου φταίνε; Αν δεις τα αποτελέσματα της προηγούμενης προκήρυξης θα καταλάβεις και μόνος σου πόσες ελπίδες έχεις.
Το να χαρακτηρίζεις τα παιδιά που γράφουν την γνώμη τους επειδή εσένα δεν σε βολεύει που το έχεις δει;
Παιδιά ξέρει κανείς αφότου βγει η πρώτη λίστα λογικά μέσα Σεπτέμβρη μετά από ποσό διάστημα βγενουν ψυχομετρικά, αθλήματα και πόσες μέρες θα είναι αυτά?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες