ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης ΕΠΟΠ Ειδικών Δυνάμεων

Πληροφορίες για τις προκηρύξεις, τις υπηρεσίες και αρμοδιότητες, τον μισθό, την μονιμοποίηση και την διαδικασία παραίτησης
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Tragic

Re: ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ

Δημοσίευση από Tragic »

Θέλω να περάσω το σχολείο... Είμαι όμως ήδη ΕΠΟΠ μη νομιμοποιημένος, γίνεται να πάω να το βγάλω μαζί τους;
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Tragic έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 8:38 pm Θέλω να περάσω το σχολείο... Είμαι όμως ήδη ΕΠΟΠ μη νομιμοποιημένος, γίνεται να πάω να το βγάλω μαζί τους;
Δεν χρειάζεται να είσαι μόνιμος, σε κάθε περίπτωση οποιασδήποτε απορία έχεις για το σχολείο είναι αρμόδιο το πρώτο γραφείο της μονάδας σου να στην λύσει.
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Tragic έγραψε: Πέμ Αύγ 22, 2024 8:38 pm Θέλω να περάσω το σχολείο... Είμαι όμως ήδη ΕΠΟΠ μη νομιμοποιημένος, γίνεται να πάω να το βγάλω μαζί τους;
Όπως έχουμε ξαναπεί, κάθε χρόνο βγαίνει διαταγή η οποία κοινοποιείται στα 1α γραφεία όλων των μονάδων - σχηματισμών, για υποβολή γραπτής αναφοράς επιθυμίας μεταπήδησης στις ειδικές δυνάμεις, από την ΔΕΔ.
Αυτό συνήθως συμβαίνει γύρω στο φθινόπωρο. Δίδεται συγκεκριμένη προθεσμία υποβολής της γραπτής αναφοράς και εφόσον διαθέτεις τις προϋποθέσεις, περνάς από επιτροπές και περιμένεις ημερομηνία και φύλλο πορείας για την Ρεντίνα και το σχολείο (ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ).
Επισκέπτης

Re: ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ - Σχολείο Προκεχωρημένης Εκπαίδευσης ΕΠΟΠ Ειδικών Δυνάμεων

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Παιδιά εμείς το περάσαμε στο μεγάλο πεύκο πέρσι το ΣΠΕΕΠΟΠΕΔ
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από D.Y.K »

Nik0 έγραψε: Σάβ Αύγ 24, 2024 1:21 am Από υγειονομικό μπορώ να πάω;
Μπορείς. Το θέμα είναι να σε αποδεσμεύσει η διεύθυνση στην οποία υπάγεσαι. Τώρα που παίρνουν συνεχώς κόσμο ίσως σταθείς τυχερός.
a32

Δημοσίευση από a32 »

Για να μπεις στο σχολείο στα αθλήματα που είναι να δώσεις είναι όπως του αλεξιπτωτιστή;2μιλια τρέξιμο κτλ;
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες