Γιατί δεν πας να δώσεις έχει κάποια πτυχία που βγαίνουν μέσα σε δύο τρεις μέρες.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Σε περίπτωση ας πούμε που μας πάρουν σε θέση που υποτίθεται είναι αμεταθετη (πχ ας πούμε μια θέση στο ΓΕΕΘΑ) υπάρχει περίπτωση κάποια στιγμή να υπάρξει μετάθεση ακόμη και αν η ειδικότητα σου δεν υπάρχει για αλλού?
Η προκήρυξη αναγράφει όλοι παραμεθόριο για 7-10 χρόνια οπότε άσε τα παραδείγματα με το ΓΕΕΘΑ διότι δεν υπάρχει αμετάθετη ειδικότητα που τοποθετούνται εκεί ΕΠΟΠ μετά την εκπαίδευση.
Αυτά που ρωτάτε τα σκέφτεστε νωρίτερα να δείτε αν είναι εντός πραγματικότητας;
Πρώτον αν έχουμε έλλειψη ενζύμου g6pd χαλάει το ι1; Επίσης θα μας ελέγξουν το αμκα για τίποτα χειρουργεία κτλ ή απλά θα μας ρωτήσουν και μπορούμε να μην το δηλώσουμε?
Η προκήρυξη δεν αναγράφει κάτι τέτοιο. Μόλις μπήκα και την διάβασα ξανά, δεν αναφέρει κάτι. Εγώ θυμάμαι ΕΠΟΠ και ΟΒΑ να πηγαίνουν κατευθείαν στα πόστα τους στο 401 και 414.
Οβα δεν είσαι μόνιμος.Kostis22 έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 7:51 amΗ προκήρυξη δεν αναγράφει κάτι τέτοιο. Μόλις μπήκα και την διάβασα ξανά, δεν αναφέρει κάτι. Εγώ θυμάμαι ΕΠΟΠ και ΟΒΑ να πηγαίνουν κατευθείαν στα πόστα τους στο 401 και 414.
ΕΠΟΠ μόνο όπως στην πολεμική αεροπορία στο 251 τραυματιοφορείς που είναι αμετάθετη ειδικότητα.
Τα αμετάθετα αναφέρονται στις προκηρύξεις, οι τελευταίες προκηρύξεις αναφέρουν όλοι παραμεθόριο το έχει κιόλας γραμμένο με έντονη γραμματοσειρά.
Ρε παιδιά γίνετε πλεον να κάτσει κάποιος ΟΒΑ χωρίς να βγει προκήρυξη?
roda έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 11:51 amΟβα δεν είσαι μόνιμος.
ΕΠΟΠ μόνο όπως στην πολεμική αεροπορία στο 251 τραυματιοφορείς που είναι αμετάθετη ειδικότητα.
Τα αμετάθετα αναφέρονται στις προκηρύξεις, οι τελευταίες προκηρύξεις αναφέρουν όλοι παραμεθόριο το έχει κιόλας γραμμένο με έντονη γραμματοσειρά.
Ακόμη δεν βλέπω που γράφει τα αμεταθετα. Πχ στους ράφτες λέει σε στρατιωτικό εργοστάσιο άρα 700ΣΕ άρα λογικά εννοεί αμεταθετο; Δεν καταλαβαίνω. Αν μπορείς υποδειξε μου που τα λέει.
Όχι. Περιμένεις υποχρεωτικά προκήρυξη.
Εξαίρεση αποτελούν οι στρατεύσιμοι ναύτες που αποπερατώνουν επιτυχώς το ΣΥΚ. Σε αυτούς και μόνο δίνεται η δυνατότητα υπογραφής σύμβασης ως ΟΒΑ για ν+ν.
Παιδιά τον χειμώνα που ήμουν στο κέντρο και από τις ενημερώσεις που είχαμε εκεί πέρα. Κύριος κανόνας είναι να κάνεις παραμεθόριο τουλάχιστον τα πρώτα 7 χρόνια της τοποθέτησης. Βέβαια υπάρχουν και ειδικότητες όπως τα εργοστάσια και μερικές άλλες, οι οποίες αναγκαστικά είναι μόνο στην ενδοχώρα οπότε είναι αμετάθετες. Είναι το πρακτικό του θέματος. Αν υπήρχαν πχ τα εργοστάσια της ειδικότητας παραμεθόριο θα ήταν και οι συγκεκριμένες ειδικότητες παραμεθόριο.
Πχ υπάρχει ειδικότητα στα αλεξίπτωτα που είναι κατασκευαστής κάπως έτσι λέγεται που είναι αμετάθετη.sadman έγραψε: Παρ Αύγ 23, 2024 2:46 pm Παιδιά τον χειμώνα που ήμουν στο κέντρο και από τις ενημερώσεις που είχαμε εκεί πέρα. Κύριος κανόνας είναι να κάνεις παραμεθόριο τουλάχιστον τα πρώτα 7 χρόνια της τοποθέτησης. Βέβαια υπάρχουν και ειδικότητες όπως τα εργοστάσια και μερικές άλλες, οι οποίες αναγκαστικά είναι μόνο στην ενδοχώρα οπότε είναι αμετάθετες. Είναι το πρακτικό του θέματος. Αν υπήρχαν πχ τα εργοστάσια της ειδικότητας παραμεθόριο θα ήταν και οι συγκεκριμένες ειδικότητες παραμεθόριο.
Υπάρχει περίπτωση να εκδοθεί ΦΕΚ Δευτέρα και να ανοίξουν οι αιτήσεις μεσοβδόμαδα; Αν δεν βιαστούν δεν θα προλάβουν μέχρι τέλη του έτους να τους πάρουν
Αντικειμενικά δουλεύει τόσος κόσμος στον ΕΣ και στα γραφεία. Θα πρέπει να προλάβουν. Άμα πχ γίνουν 10000 αιτήσεις 10 άτομα να ελέγχουν 100 αιτήσεις την ημέρα σε 10 μέρες έχουν καθαρίσει.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες