Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
roda

Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)

Δημοσίευση από roda »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 18, 2024 10:18 pm Εγώ έχω 3000 στη Β κατηγορία χωρίς πτυχίο. Δύσκολα τα πράγματα.
Εσύ άλλαξε πλευρό πάντως :lol:
Petroc

Δημοσίευση από Petroc »

roda έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 11:01 am
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Αύγ 18, 2024 10:18 pm Εγώ έχω 3000 στη Β κατηγορία χωρίς πτυχίο. Δύσκολα τα πράγματα.
Από ποια έννοια να αλλάξει πλευρο; 😂🤣
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Petroc έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 12:28 pm
Χωρίς πτυχίο δεν έχει με τίποτα 3000 μόρια, εδώ θα είμαστε όταν βγουν τα αποτελέσματα.
Eidokos

Δημοσίευση από Eidokos »

Αν κατέχεις δίπλωμα οδήγησης Α, Β, Δ μοριοδοτείται παραπάνω ;
Billakos2000

Δημοσίευση από Billakos2000 »

Γνωρίζει κάποιος έστω στο περίπου ποσες μερες μετά τις 25 που τελειώνουν οι αιτήσεις θα βγούνε οι πίνακες;
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Billakos2000 έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 1:59 pm Γνωρίζει κάποιος έστω στο περίπου ποσες μερες μετά τις 25 που τελειώνουν οι αιτήσεις θα βγούνε οι πίνακες;
Πάνω κάτω σε 15-20 μέρες
AgoRA

Δημοσίευση από AgoRA »

Ξερω οτι οι περισσοτεροι απο δω το παιζετε ανηξεροι αλλα στην πραγματικοτητα ειστε ηδη στην περιβοητη "Λιστα Χ" των επιτυχόντων. Οποτε αφηστε τα ψοφια
Andreas1999

Δημοσίευση από Andreas1999 »

Ρε σεις αυτά που λένε εδώ μερικοί ότι οι ειδικοί φρουροί είναι χαμαληδες και ότι δουλεύουν χωρίς ρεπό και ανα 12 ώρες γιατί κάτι τέτοιο είχα ακούσει υσχυει; Ας απαντήσει κάποιος που είναι στο σώμα και ξέρει οντως γιατί εδω μέσα υπάρχουν αρκετές ανακρίβειες.
roda

Δημοσίευση από roda »

Eidokos έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 1:53 pm Αν κατέχεις δίπλωμα οδήγησης Α, Β, Δ μοριοδοτείται παραπάνω ;
Μόρια παίρνει το μεγαλύτερο μόνο και δεν έχει κατηγορία Δ, γιατί δεν διαβάζεις φίλε μου την προκήρυξη αν σε ενδιαφέρει να μπεις στο σώμα?
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Andreas1999 έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 2:37 pm Ρε σεις αυτά που λένε εδώ μερικοί ότι οι ειδικοί φρουροί είναι χαμαληδες και ότι δουλεύουν χωρίς ρεπό και ανα 12 ώρες γιατί κάτι τέτοιο είχα ακούσει υσχυει; Ας απαντήσει κάποιος που είναι στο σώμα και ξέρει οντως γιατί εδω μέσα υπάρχουν αρκετές ανακρίβειες.
Οι ΕΦ ιεραρχικά είναι τελευταίοι, ρεπό παίρνεις αλλά σε πολλές υπηρεσίες τα μαθαίνεις τελευταία στιγμή.

Το χαμάλης δεν ξέρω από πού προήλθε, οι ΕΦ πάνε πλέον σε όλες τις υπηρεσίες ΟΠΚΕ, ΕΚΑΜ κτλ
PAPAXITOS
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από PAPAXITOS »

Μην ακουτε παπατζζες. Στηναρχη ειναι λιγακι δυσκολα αλλα οσοι αγαπατε το σωμα προσπερνατε καθε δυσκολια. Σιγα σιγα ανεβενει ο μισθος και με καλη διαχηρηση ειστε αρχοντες! Απλα οποιοι θελουν να μπουν αστυνομια για φραγκα ας κανουν αλλου τα χαρτια!
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από D.Y.K »

Το τριχίλιαρο χωρίς πτυχίο βγαίνει μόνο με ολοστρόγγυλο 20 απολυτήριο, στρατό, διπλώματα,C2 και πολυτεκνία.

Διαθέτεις αυτούσια όλα τα παραπάνω;
Petroc

Δημοσίευση από Petroc »

Roda έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 1:47 pm
Petroc έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 12:28 pm

Χωρίς πτυχίο δεν έχει με τίποτα 3000 μόρια, εδώ θα είμαστε όταν βγουν τα αποτελέσματα.
Για αυτόν τον λόγο γελάω και εγώ σιγά μην έχει 3000 μορια όπως είπες εδώ είμαι και εδώ είσαι ποτέ! 😂🤣
Eidokos

Δημοσίευση από Eidokos »

Δεν αναφέρει ποιο δίπλωμα μοριοδοτείται παραπάνω. Την έχω διαβάσει την προκυρηξη
Roda

Δημοσίευση από Roda »

Eidokos έγραψε: Δευ Αύγ 19, 2024 3:22 pm Δεν αναφέρει ποιο δίπλωμα μοριοδοτείται παραπάνω. Την έχω διαβάσει την προκυρηξη
Αν την είχες διαβάσει θα έβλεπες ότι παίρνεις μόνο 100 μόρια ανεξάρτητου κατηγορίας διπλώματος.

Στην σελίδα 20 το αναφέρει ξεκάθαρα.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες