Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
Δεν έχει καταργηθεί τίποτα 25 χρόνια υπηρεσίας θες και 30 εξάμηνα αλεξιπτωτιστή από εκεί και πέρα όσα παραπάνω εξάμηνα βάλεις τόσο αυξάνεται η σύνταξη. Αυτό στο λέει κάποιος που θέλει 7 χρόνια ακόμα
Α εντάξει τότε να τα κάνουμε ειδικές δυνάμεις έχει πολλές θέσεις φέτος.
Αλλά όπως και να έχει έχει πολύ ***** στις ειδικές Δυνάμεις, θέλει βύσμα για να μείνεις μεγάλο πεύκο...
Καλησπερα
Αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά να μου πει αθκηματα δίνεις βάση τον τόπο κατοικίας σου; Εγώ μένω δίπλα στην ΣΝΔ, θα δηλώσει και τα τρία. Σε στέλνουν Πειραιά επειδή μενεις εκεί η ΣΣΕ;. Αν έχει κάποιος να μου πει δικό του παράδειγμα που μενει και που τον έστειλαν αρκει να χει δηλώσει τα 3 σωματα να καταλαβω
Αν γνωρίζει κάποιος με σιγουριά να μου πει αθκηματα δίνεις βάση τον τόπο κατοικίας σου; Εγώ μένω δίπλα στην ΣΝΔ, θα δηλώσει και τα τρία. Σε στέλνουν Πειραιά επειδή μενεις εκεί η ΣΣΕ;. Αν έχει κάποιος να μου πει δικό του παράδειγμα που μενει και που τον έστειλαν αρκει να χει δηλώσει τα 3 σωματα να καταλαβω
Καλησπέρα σας, ήθελα να ρωτήσω από την στιγμή που θα ανοίξουν οι αιτήσεις, ποσό χρονικό περιθώριο δίνουν για να κάνουμε την αίτηση μας;
Γειά. Θέλω να παω ειδικές δυνάμεις. Ξέρει κανένας αν στην εκπαίδευση σου μαθαίνουν να χειριζεσαι δυο πολυβολα ταυτόχρονα; Ήταν από παιδάκι το όνειρο μου να γίνω Γιάννης Ράμπος.
Δεν θα βρεις κάτι στο ίντερνετ διότι οι προϋποθέσεις ορίζονται σε κάθε διαταγή από την Διεύθυνση Ειδικών Δυνάμεων.Nikolaosk έγραψε: Τρί Ιούλ 23, 2024 8:18 pm
Συγγνωμη που σε πριζω, αλλα ξερουμε ποιες ειναι οι προυποθεσεις (στο ιντερνετ δεν εχω βρει κατι)
Και φυσικά οι διαταγές δεν δημοσιεύονται στο ίντερνετ παρά μόνο κοινοποιούνται στα 1α γραφεία όλων των μονάδων - σχηματισμών.
Μου αρέσει που σφαζομαστε να μπούμε ΕΠΟΠ και οι βάσεις στις στρατιωτικές σχολές έχουν πάει πάτο ειδικά του σξ (η σμυ από 300+ θα πάρει 52)
Γειά σε όλους, γίνεται κάποιος να είναι εποπ αλλά ταυτόχρονα να παρακολουθει μαθήματα του ιεκ;
Ωραία ευχαριστώroda έγραψε: Παρ Ιούλ 26, 2024 5:23 amΌχι φυσικά.
Και οι φοιτητές ΑΕΙ/ΤΕΙ παίρνουν άδειες μόνο για να δίνουν μαθήματα που είναι ανώτερες σχολές από το ΙΕΚ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες