Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιούλ 22, 2024 1:30 am Δεν ξέρω πότε θα βγεί το ΦΕΚ ούτε η ημερομηνία έκδοσης της προκήρυξης αλλά ξέρω ότι το όριο ηλικίας θα παραμείνει 28 100% από δικό μου άτομο στο υπουργείο προστασίας του Πολίτη. Όποιος λέει 30 γράφει ανακρίβειες χωρίς να ξέρει τίποτα.
Σε πιστεψαμε εσενα τωρα …μολις βγει το φεκ θα ενημερωθουμε ολοι.
Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αλλά λέει εδώ ότι θα είναι 28 το όριο ηλικίας (που μάλλον θα ισχύει)
https://ergasia.gr/313149/anamenetai-pr ... xoris-asep
https://ergasia.gr/313149/anamenetai-pr ... xoris-asep
Καλησπέρα στην ομάδα! Γνωρίζει κάποιος μέχρι Ποτε ισχύει η τριτεκνια; Τέκνο τρίτεκνης οικογένειας !
Και επίσης με 2950 μόρια έχω αρκετές ελπίδες θεωρείτε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Και επίσης με 2950 μόρια έχω αρκετές ελπίδες θεωρείτε;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Τι λέτε ρε ούτε το ύφος δεν έχουν αλλάξει. Αλλά το όριο από τι έχω μάθει όντως θα παραμείνει 28.2600 περίπου θα είναι η βάση έχουν φύγει πάρα πολλοί.
Με λίγα λόγια άλλαξαν το τι μοριοδοτείται. Δεν βλέπω πουθενά να λέει κάτι για την ηλικία οπότε 28 μάλλον.
Δηλαδή θα μετρήσει και το πτυχίο και θα μπούνε ως ΔΕ; Ελπίζω να μην ισχύει κάτι τέτοιο γιατί είδαμε πως πήγε η οππι
Με λίγα λόγια μπαίνει ταφόπλακα σε ολα τα παιδια που κυνηγούσαν την αστυνομία και βάζουν όλους όσους έχουν πτυχίο, γιατί χωρίς πτυχίο με αυτά τα μόρια δεν μπαίνει κάνεις
Από ηλικία, λογικά, για να μην περιλαμβάνεται σε αυτό το ΦΕΚ, θα παραμένει 28.
Απίστευτο παιδιά έγινε το όνειρο πραγματικότητα, μας έδωσαν μόρια στα πτυχία. Τελευταία χρονιά και τυχερή.3380 καλή επιτυχία σε όλους
Μάγκες οι φάση είναι ΟΠΠΙ … δεν άλλαξαν τιποτα. Πτυχιούχοι μόνο θα μπουν πάει κ αυτή η προκήρυξη κάηκε
Τέλεια πάει και η προκήρυξη ειδικών φρούρων...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες