Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Που το ειδατε το φεκ ρε καμμενοι; Τι διαλο ολοι οι ηλιθιοι ειδικοι φρουροι θελουν να μπουν; !
Τι βληματα υπαρχουν εδω μεσα!
Τι βληματα υπαρχουν εδω μεσα!
Τι σημαίνει η ορολογία: Παραλιακή προκήρυξη από το παράθυρο;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 18
Ρε παιδιά, εσείς που ανεβάζετε τα άσχετα λινκς αυτά και λέτε ότι βγήκε το ΦΕΚ. Με τι σκοπό το κάνετε αυτό; Το θεωρείτε σωστό?
-
- Αρχιλοχίας
Προς κάθε ενδιαφερόμενο, μίλησα με το σωματείο των ειδικών φρουρών. Με κάθε επιφύλαξη σας λέω όριο ηλικίας 31 έτη. Και θα πάει βάσει έτους γέννησης και όχι μήνα, δηλαδή και τον Ιανουάριο να τα έκλεισε κάποιος θα μπορεί να συμμετέχει.
Φιλε εγω σε πιστευω οτι μιλησες και σου ειπαν ετσι... Αλλα το σωματειο δεν αποφασιζει... Οτι πει ο υπουργος θα γινει κι απο οτι ξερω δεν εχει πει ακομα! Μπορει τελευταια στιγμη να πει 28... Η 25 η 18 η 101... Η μπορει να σου κανει κανα μπραφ και να κανει τις θεσεις 600... Λεω εγω τωρα μλκιες οτι μου κατεβει...Dikastis05 έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 12:26 pm Προς κάθε ενδιαφερόμενο, μίλησα με το σωματείο των ειδικών φρουρών. Με κάθε επιφύλαξη σας λέω όριο ηλικίας 31 έτη. Και θα πάει βάσει έτους γέννησης και όχι μήνα, δηλαδή και τον Ιανουάριο να τα έκλεισε κάποιος θα μπορεί να συμμετέχει.
Εδώ συνεχίζει να λέει δικαίωμα συμμετοχής από 1989 ρε. Άρα 35 αν ισχύει αυτό το ΦΕΚToumpaAris έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 6:32 pm https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples ... -2024.html
Ευχαριστώ Ord, σε πρόλαβα
ρε ειστε πιωμενοι, που βλεπετε σε αυτο το αρθρο να λεει ηλικια για ειδικους φρουρους; Ολοι οι ηλιθιοι εδω μαζευτηκατε?Police2024 έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 1:47 pmΕδώ συνεχίζει να λέει δικαίωμα συμμετοχής από 1989 ρε. Άρα 35 αν ισχύει αυτό το ΦΕΚToumpaAris έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 6:32 pm https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples ... -2024.html
-
- Αρχιλοχίας
Που ακριβώς το λέει?Police2024 έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 1:47 pmΕδώ συνεχίζει να λέει δικαίωμα συμμετοχής από 1989 ρε. Άρα 35 αν ισχύει αυτό το ΦΕΚToumpaAris έγραψε: Τρί Ιούλ 09, 2024 6:32 pm https://www.e-nomothesia.gr/kat-enoples ... -2024.html
Αφού δεν κλειδώνει κανείς το νήμα τουλάχιστον μην ασχολείστε με ανεγκέφαλους που βρίζουν ή άτομα που ανεβάζουν ό, τι να ναι είτε για να κοροϊδέψουν είτε επειδή είναι άσχετοι. Περιμένετε επίσημη ανακοίνωση ! Έλεος δηλαδή τόσο δύσκολο είναι;
Φίλε εσύ που υπογράφεις ως υεφκκ2023, μπήκες με την 9κ και θα παραιτηθείς για ειδικός φρουρός; Που υπηρετείς αν επιτρέπεις;
Τι ψάχνεις και εσύ
όλοι οι Υεφκκ είναι οι κομμένοι κατά σειρά ετών που δεν μπήκανε αστυνομία ούτε με πανελλήνιες, ούτε με προκήρυξη, ούτε κάν συνοριοφύλακες ή οππι και μπήκανε υεφκκ από κατάντια. Τουλάχιστον εδώ στη Πάτρα, αυτό συμβαίνει.
Πολλοί από αυτούς μαθαίνω ότι παραιτήθηκαν για δικαστική αστυνομία. Αυτό με την αστυνομία τους έχει μείνει χαχαχα
Αυτοί παρακαλάνε για πλατωνική ένταξη με την αστυνομία κάτι που δεν θα γίνει ποτέ. Στα δικά μας προβλήματα τώρα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πάρει η σειρά μας " Δίας " το επίδομα που λέγανε για τα μέτρα στα γήπεδα ; Αυτό θα είναι πανελλαδικό ή μόνο για μεγάλες πόλεις πχ Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα Λάρισα Ηράκλειο Κρήτης;
Επίσης ως ειδικός φρουρός τι σου δίνουν ως δημόσιο εξοπλισμό το κράτος; Τι θα πρέπει να αγοράσουμε εμείς;

Πολλοί από αυτούς μαθαίνω ότι παραιτήθηκαν για δικαστική αστυνομία. Αυτό με την αστυνομία τους έχει μείνει χαχαχα
Αυτοί παρακαλάνε για πλατωνική ένταξη με την αστυνομία κάτι που δεν θα γίνει ποτέ. Στα δικά μας προβλήματα τώρα: Εξετάζεται το ενδεχόμενο να πάρει η σειρά μας " Δίας " το επίδομα που λέγανε για τα μέτρα στα γήπεδα ; Αυτό θα είναι πανελλαδικό ή μόνο για μεγάλες πόλεις πχ Αθήνα Θεσσαλονίκη Πάτρα Λάρισα Ηράκλειο Κρήτης;
Επίσης ως ειδικός φρουρός τι σου δίνουν ως δημόσιο εξοπλισμό το κράτος; Τι θα πρέπει να αγοράσουμε εμείς;
Καλά τα λες, προφανώς και θέλαμε να μπούμε στην αστυνομία αλλά γιατί κοροϊδεύεις;Asteras έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 3:16 pm Τι ψάχνεις και εσύ![]()
![]()
όλοι οι Υεφκκ είναι οι κομμένοι κατά σειρά ετών που δεν μπήκανε αστυνομία ούτε με πανελλήνιες, ούτε με προκήρυξη, ούτε κάν συνοριοφύλακες ή οππι και μπήκανε υεφκκ από κατάντια. Τουλάχιστον εδώ στη Πάτρα, αυτό συμβαίνει.
Εσύ τι δουλειά κάνεις και κοροϊδεύεις;
Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος και προφανώς κάποιος ντελιβερας. Κάτσε να βγει η προκήρυξη και θα σου φάω τη θέση λιμοταγαρο.
*Και συ προφανώς ντελιβεραςYefkk2023 έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 4:13 pmΚαλά τα λες, προφανώς και θέλαμε να μπούμε στην αστυνομία αλλά γιατί κοροϊδεύεις;Asteras έγραψε: Τετ Ιούλ 10, 2024 3:16 pm Τι ψάχνεις και εσύ![]()
![]()
Εσύ τι δουλειά κάνεις και κοροϊδεύεις;
Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος και προφανώς κάποιος ντελιβερας. Κάτσε να βγει η προκήρυξη και θα σου φάω τη θέση λιμοταγαρο.
Εγώ έχω 2940 μόρια και είμαι 26 χρόνων. Δεν έχω ούτε άγχος για την ηλικία ούτε για μόρια. Άλλοι θα κλαίτε που δεν θα περάσετε ούτε απ' έξω. Εσείς οι υεφκκ είστε ακατάλληλοι και η ντροπή του δημοσίου που παριστάνετε τούς αστυνομικούς. Αν στη Πάτρα είναι τραγική η εικόνα τους, σκεφτείτε αλλού. Τόσο πολύ αγαπάτε την υπηρεσία σας που παίζατε τζόκερ όταν κάνατε τα χαρτιά σας και νομίζατε ότι θα γίνεται αστυνομικοί. Είχα την δυνατότητα να κάνω τα χαρτιά και δεν θα έκανα γιατί ήξερα τι είστε.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες