Ναι φίλε μου έχουμε δρόμο ακομαααMancini έγραψε: Τρί Ιούλ 02, 2024 9:31 am Μαζί με ΠΕ τε δε όλους τους κάλεσαν 20.000 κόσμο έχουν να ελέγξουν δικαιολογητικά
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Ρώτησα φίλο μου δημοτικό αστυνομο και μου είπε ότι όσοι μπούμε τωρα θα ξεκινήσουμε με τον βασικό μισθό δημοσιου υπαλλήλου 730€ για αυτό όσοι περάσετε Αθήνα, Θεσσαλονίκη να ξέρετε
Λογικό να πάρουμε τόσα, μας βλέπω πολύ δύσκολα αν μας πάρουν σε άλλες περιοχες
Ααα καλά άμα είναι μόνο αυτά και δεν δικαιούμαστε κάποιο άλλο επιδομα την γαμησαμε
Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει για να αναγνωριστεί η στρατιωτική θητεία ως επαγγελματική εμπειρία χρειάζεται και κάποια άλλο έγγραφο εκτός του πιστοποιητικού στρατολογικής κατάστασης ή αρκεί μόνο αυτό;
Αν λες για το 12 μηνο δουλειά σαν δοκιμος στείλε και την βεβαίωση που πήρες όταν απολύθηκες
Λέω για το 9μηνο ειδικών δυνάμεων. Το πιστοποιητικό γράφει ό, τι εκπλήρωσα 9 μήνες πραγματικής στρατιωτικής υπηρεσίας Άρθρο 1Φ.421.4/1/322490/Σ.1493/26 Φεβρουαρίου 2021 ΚΥΑ Οικονομικών και Εθνικής Άμυνας.
Τον δεύτερο τίτλο σπουδών, τον κάνουμε καπου επίκληση;
Απορία. Από ιδιωτικό τομέα η εμπειρία σε δουλειά γραφείου (λογιστήριο ας πούμε), μετράει;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες