Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
-
- Πολίτης
- Posts in topic: 1
ΕΠΟΠ Καταταγή
Καλησπέρα παιδιά ειμαι 20 χρόνων και σκέπτομαι να μπω σαν ΕΠΟΠ εχω μια απορία εγω θελω να μπω πεζικό με χαρτι (Τεχνικος Εφ. Πληροφορικής) βλέπω οτι ζητάνε στα αθλήματα 50μ ελεύθερη κολύμβηση μεσα σε 3 λεπτα αλλα εχω μια φοβία με την πισίνα διοτι σχεδόν τώρα μαθαίνω κολύμπι στην θάλασσα και δεν γνωρίζω για την πισίνα τι παιζει, άλλοι λενε πως δεν ζητάνε κολύμπι άλλοι λένε θέλουν ξερει κανείς να μου πει, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Re: ΕΠΟΠ Καταταγή
Φίλε κάτσε και διάβασε την προκήρυξη λέω εγώ, νέο παιδί είσαι αν δεν μπορείς να διαβάσεις ούτε μια προκήρυξη άστο να πάει.
Δεν έχεις ιδέα για τον θεσμό, αν δεν ξέρεις ούτε τα βασικά που πας απορώ.
Δεν έχεις ιδέα για τον θεσμό, αν δεν ξέρεις ούτε τα βασικά που πας απορώ.
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)
λέτε να βγει πάλι προς τέλη Ιουλίου;
Δεν ξέρω κάτι, αλλά πιατεύω αρχές με μέσα Ιουλίου!
Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο και έχει την καλοσύνη ας μας ενημερώσει! 🙂
Εάν γνωρίζει κάποιος κάτι περισσότερο και έχει την καλοσύνη ας μας ενημερώσει! 🙂
Ασφαλώς, ζητάνε κολύμπι, όπως ορίζει η προκήρυξη, και όπως και εσύ, το αναφέρεις,50 μ σε 3 λεπτά. Προσπάθησε να εξοικειωθείς όσο μπορείς με μαθήματα σε πισίνα, αν δουν ότι το προσπαθείς, πιστεύω θα υπάρξει κάποια βοήθεια στους χρόνους, μην απογοητεύεσαι, βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση και αντοχή, και καλή επιτυχία.Steliosag2323 έγραψε: Παρ Ιουν 21, 2024 5:36 pm Καλησπέρα παιδιά ειμαι 20 χρόνων και σκέπτομαι να μπω σαν ΕΠΟΠ εχω μια απορία εγω θελω να μπω πεζικό με χαρτι (Τεχνικος Εφ. Πληροφορικής) βλέπω οτι ζητάνε στα αθλήματα 50μ ελεύθερη κολύμβηση μεσα σε 3 λεπτα αλλα εχω μια φοβία με την πισίνα διοτι σχεδόν τώρα μαθαίνω κολύμπι στην θάλασσα και δεν γνωρίζω για την πισίνα τι παιζει, άλλοι λενε πως δεν ζητάνε κολύμπι άλλοι λένε θέλουν ξερει κανείς να μου πει, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Και εδώ, μπαίνουμε για να ρωτήσουμε και να εκφράσουμε τις όποιες απορίες, και προβληματισμούς μας, και δεν κουνάμε το δάχτυλο, μην παίρνετε σοβαρά απαξιωτικά σχόλια από κάποια άτομα που δεν διαθέτουν στοιχειώδη ευγένεια.
Styga
Ένα πρόβλημα που δεν φεύγει είναι η ημερομηνία της προκήρυξης. Έχει αργήσει; Ή απλά βγαίνουν μόνο προς Ιούλιο;
- GreekGod
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 20
Παιδια θα βγει εντος του 24 διοτι το κονδυλι πρεπει να καλυφθει μεσα στον χρονο. Το 25 θα βγει επισης προκηρυξη ξεχωριστη.
The only easy day was yesterday.
βεβαια θα βοηθησουν στο κολυμπι που ειναι και το πιο ευκολο. Εδω βοηθουσαν ατομα που δεν εβγαζαν ουτε μια ελξηEleonora έγραψε: Σάβ Ιουν 22, 2024 8:27 pmΑσφαλώς, ζητάνε κολύμπι, όπως ορίζει η προκήρυξη, και όπως και εσύ, το αναφέρεις,50 μ σε 3 λεπτά. Προσπάθησε να εξοικειωθείς όσο μπορείς με μαθήματα σε πισίνα, αν δουν ότι το προσπαθείς, πιστεύω θα υπάρξει κάποια βοήθεια στους χρόνους, μην απογοητεύεσαι, βελτίωσε τη φυσική σου κατάσταση και αντοχή, και καλή επιτυχία.Steliosag2323 έγραψε: Παρ Ιουν 21, 2024 5:36 pm Καλησπέρα παιδιά ειμαι 20 χρόνων και σκέπτομαι να μπω σαν ΕΠΟΠ εχω μια απορία εγω θελω να μπω πεζικό με χαρτι (Τεχνικος Εφ. Πληροφορικής) βλέπω οτι ζητάνε στα αθλήματα 50μ ελεύθερη κολύμβηση μεσα σε 3 λεπτα αλλα εχω μια φοβία με την πισίνα διοτι σχεδόν τώρα μαθαίνω κολύμπι στην θάλασσα και δεν γνωρίζω για την πισίνα τι παιζει, άλλοι λενε πως δεν ζητάνε κολύμπι άλλοι λένε θέλουν ξερει κανείς να μου πει, σας ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Και εδώ, μπαίνουμε για να ρωτήσουμε και να εκφράσουμε τις όποιες απορίες, και προβληματισμούς μας, και δεν κουνάμε το δάχτυλο, μην παίρνετε σοβαρά απαξιωτικά σχόλια από κάποια άτομα που δεν διαθέτουν στοιχειώδη ευγένεια.
Ας ελπίσουμε να βγει πάλι τέλη Ιουλίου όπως και πέρσι να κάνουμε τα χαρτιά μας να ηρεμήσουμε και από αυτό.
Τι να πούμε παιδιά; Υπομονή να έχουμε, ελπίζω όταν βγει να καταφέρουμε να μπούμε. Πόσο να παει πια
Στην προκηρυξη του 23 ζηταγανε κολλητο μαγιο για το κολυμπι. Αν σκασω με αυτο της παραλιας θα με κοψουν?
Ζητάνε αθλητικό μαγιό (κολλητό) και στις γυναίκες και στους άντρες. Καλό θα ήταν να αγοράσεις η να δανειστείς ένα. Καλημέρα!
Επειδή ήμουν στην Ευελπίδων πέρσι παιδιά δηλαδή μέσα Νοεμβρίου που δώσαμε στην πισίνα το κολύμπι ο καθένας φοράει ότι μαγιό θέλει και επίσης και σκουφάκι με γυαλιά θαλάσσης δεν είναι απαραίτητα. Μην παραπληροφορειτε τον κόσμο αν δεν γνωρίζετε είναι κρίμα να μπαίνει σε περιττά έξοδα ο κόσμος.
Όταν έδωσα εγώ το 22 φορούσαμε όλοι αθλητικό μαγιό.
Αν πέρσι δώσατε χωρίς να είναι απαραίτητα τότε πολύ ωραία.
Με συγχωρείτε για τη λάθος πληροφορία!
Οι γυναίκες μπορούν πλέον και αυτές με μαγιό θαλάσσης;
Αν πέρσι δώσατε χωρίς να είναι απαραίτητα τότε πολύ ωραία.
Με συγχωρείτε για τη λάθος πληροφορία!
Οι γυναίκες μπορούν πλέον και αυτές με μαγιό θαλάσσης;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες