Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mila82 »

ratatoulis έγραψε:Εγώ το μονο που φοβάμαι είναι η δυσχρωματοψία μου.
δεν νομιζω να παιζει προβλημα, αλλο αχρωματοψια και αλλο δυσχρωματοψια. Στην αχρωματοψια ξερω κοβεσαι αλλα στην δυσχρωματοψια μαλλον Ι2 βγαινεις...
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mila82 »

ratatoulis έγραψε:e τώρα μην με ρωτάς τι δεν ξεχωρίζω τα βασικά τα βλέπω απλά μέσα στα isishara καμια φορα μπερδεύομαι πολλές φορες δεν βλέπω και τίποτα πολλές φορες βλέπω αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Πάσχω από μερική δυσχρωματοψία. Νομίζω υπάγονται στην κατηγορια ι2.
συγνωμη, γιατι δεν ρωτας την μητερα σου που λες οτι ειναι στρατιωτικη γιατρος στο στρατιωτικο νοσοκομειο;
anna.nikos
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από anna.nikos »

Οταν λετε κοβουν στο υψος εννοειτε αν εισαι 1.62 ή κ 1.64;
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

mila82 έγραψε:
ratatoulis έγραψε:Εγώ το μονο που φοβάμαι είναι η δυσχρωματοψία μου.
δεν νομιζω να παιζει προβλημα, αλλο αχρωματοψια και αλλο δυσχρωματοψια. Στην αχρωματοψια ξερω κοβεσαι αλλα στην δυσχρωματοψια μαλλον Ι2 βγαινεις...
Αυτο που γραφεις Μικαελα το αναφερει στα νοσηματα της ορασης, βγαινεις Ι2... Το ιδιο εγραψε και ο ρατατουλης!

Dum spiro spero
ratatoulis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 35

Δημοσίευση από ratatoulis »

mila82 έγραψε:
ratatoulis έγραψε:e τώρα μην με ρωτάς τι δεν ξεχωρίζω τα βασικά τα βλέπω απλά μέσα στα isishara καμια φορα μπερδεύομαι πολλές φορες δεν βλέπω και τίποτα πολλές φορες βλέπω αλλα δεν μπορώ να καταλάβω τι είναι. Πάσχω από μερική δυσχρωματοψία. Νομίζω υπάγονται στην κατηγορια ι2.
συγνωμη, γιατι δεν ρωτας την μητερα σου που λες οτι ειναι στρατιωτικη γιατρος στο στρατιωτικο νοσοκομειο;
γιατι ειναι δερματολογος.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδια καλησπερα εδινα παιρνουσα σημερα απο την επιτροπη δυστυχως κοπηκα με υψος 1,63,5 και μαζι μου πολλες κοπελες αναρωτιεμαι και αν θα μαζευουν Ατομα. Ξερετε αν περασαν καποιες με λιγοτερο υψος. Στην δικια μου ομαδα τσεκουρωσαν. Εδινα αθηνα.
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Όποιος ειναι κατω του 1,65 κόβεται
AGENT
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από AGENT »

Καλησπερα παιδια

να ρωτησω κατι θελω...
ειμαι γυναικα 1.63 αλλα αθλητρια εδω και 3 χρονια θα με περασουν λετε; απλα ρωταω...

καλη επιτυχια

ευχαριστω
ΔΕΣΠΟΙΝΑ
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από ΔΕΣΠΟΙΝΑ »

Τελικα παιδια τα μαντατα ειναι ασχημα ειτε εχουμε μεσον ειτε οχι οσοι δεν εχουν 1.65 κοβονται. ατομο που ειχε βουλευτη κοπηκε στο υψος. δεν μπορω να τους ψυχολογησω πως λειτουργουν τελικα.
Nansy_L
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 16
Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ

Δημοσίευση από Nansy_L »

agent δυστυχως δεν παιζει ρολο ουτε αυτο... Το ρωτησα... Απλα θα κοψουν... Αλλοι λενε οτι το καναν ετσι λογω εκλογων γι αυτο και εγιναν ετσι αυστηροι. Ενω περσι που περναγε μεχρι και η κουτση μαρια ηταν καλα... Φετος τους πειραξε! Αντε μην πω...
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aleka »

Ειχε ακουστει απο περυσι οτι θα αρχιζουν να κοβουνε τις γυναικες γιατι εχουνε μπει πολλες σε ειδικοτητες που δεν μπορουσαν τελικα να τα βγαλουνε περα κ εφοσον δεν μπορουνε να ξαναγυρισουν στο συστημα στο να μπαινουνε οι γυναικες σε συγκεκριμεμες ειδικοτητες (επειδη ειναι αντισυνατγματικο) χρησιμοποιουνε το υψος κ το βαρος, εγω δεν θα πω αν ειναι σωστο η οχι, περασα την διαδικασια αυτη κ ειδα ατομα που ειναι 1,50+ το ξερανε οτι το οριο ειναι 1,65 μπορει να υπεθεσαν οτι επειδη περνουσαν τα προηγουμενα χρονια θα γινει κ φετος κ αρχιζαν να κλαινε κ να απαιτουνε να συνεχισουν, θελουμε δεν θελουμε οι απαιτησεις ειναι αυτες κ ουτε προκειται να αλλαξουν. Περυσι μπηκε μια γνωστη μου με υψος που δεν εφανε το 1,57 κ 47 κιλα κουβαλοιυσε οπλο που ζυγιζει 40 κιλα Δεν αντεξε κ παραιτηθηκε για αυτο καποια πραγματα νομιω οτι αξιζει που υπαρχουν, εγω συγκεκριμενα εχω δηλωσει οικονομικο αλλα περναω μια διαδικασια η οποια δεν θα μου χρησιμευσει στο μελλον πουθενα πανω στην ειδικοτητα μου καποιες αλλες νομιζω οτι πρεπει να εχεις καποιο Α αναστημα κ καποια συγκεκριμενα κιλα για να μην εχουμε παραιτησεις
roula24
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από roula24 »

Βρε παιδια συγνωμη αν γινομαι κουραστικη! Θελω ομως να ξερω τι με περιμενει! Λετε οτι κοβουν οταν καποιος ειναι κατω του 1,65! Με το βαρος ομως τι γινετε οσοι και οσες δωσατε; Μετρανε ακομα και το γραμμαριο; Δηλαδη και μισο κιλο πανω απο τα ορια που λεει η προκυρηξη να εισαι σε κοβουν;
aleka
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από aleka »

Εγω οπως κ ανεφερα κ πιο πανω την περασα αυτη την διαδικασια. Δεν ειχα προβλημα με το υψος μου κ τα κιλα αλλα φετος οσες ηταν κατω απο 1,65 στην δικια μου ομαδα αναφερομαι παντα για τις αλλες δεν ξερω τι εγινε, τις κοψανε κ αυτες που ειχανε παραπανισια κιλα τις βγαλανε Ι2 κ τις υπερβαρες τις κοβανε. Το θεμα ειναι οτι περασαν ολη αυτη την διαδικασια κ τους το ειπανε την 4 ημερα δηλ τοτε που περνουσαμε απαλλαγων. Δεν χρειαζετε ομως να τρομαζεις δεν νομιζω να ειναι παντα τοσο σκληρη καποιες πιστευω οτι θα τις περνανε αλλα πραγματικα φετος ειναι πολυ σκληρα τα μετρα!
saman
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από saman »

Απο την μια λεμε δεν υπαρχει αξιοκρατια και απο την αλλη ειναι πολυ αυστυροι που κοψαν ολες οσες ηταν κατω απο 1,65!
ημαρτον! Καλα τις εκαναν!
οποιος-οποια ειναι κατω απο 1,65 δεν επρεπε να κανει καν τα χαρτια του-της!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Ειναι αυτο που ειπε η Αλεκα... Για τα ματια του κοσμου θα προκηρυσσουν ισαριθμες θεσεις και στα τελικα αποτελεσματα ζητημα να διοριζονται 100 γυναικες... Γυρισαμε στο παλιο συστημα αλλα με πλαγιο τροπο! Ρε συ σαμαν, τοσα χρονια πως τις επαιρναν ολες αυτες που ηταν κατω του οριου; Τοτε δεν ισχυε το 1,65; Απλα και φετος υπηρξαν πολυ ελαχιστες περιπτωσεις που περασαν διχως να πληρουν τις προυποθεσεις, δυο που δεν ειχαν το υψος και αλλες δυο που ηταν πολυ γεματες κ τις περασαν με την πορυποθεση πως μεχρι να καταταγουν να χασουν κιλα... Ηταν Αρκετα κοριτσια που ηταν ψηλες αλλα λιγοβαρεις, ζητημα να ηταν 40 κιλα, αφου εβλεπα κοκκαλακια, σαν ανορεξικες ηταν, αυτες πως θα σηκωσουν τοσο βαρος; -ασχετα αν ειχαν την προυποθεση του υψους-
Dum spiro spero
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης