Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ (2024)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Η αλήθεια είναι ότι ανέβηκε ένα άρθρο πού λέει ότι θα αργήσει να βγεί η προκήρυξη πιο πολύ από τι έκανε η περσινή που βγήκε αρχές Αυγούστου. Τι στο καλό κάνουν και αργούν τόσο πολύ γιατί φέτος που δεν έχει εθνικές εκλογές αργούν αφού δεν επηρεάζουν οι ευρωεκλογές ρε παιδιά; Ξέρει κανείς?
Navyofficer

Δημοσίευση από Navyofficer »

:oops: Δεν είναι απαραίτητο να βγει ΦΕΚ για γραμματειακές γνώσεις εφόσον δεν τροποποιούνται.
Οι προκηρύξεις και για τα τέσσερα σώματα (μαζί και το Νομικό) θα βγουν μαζί τις επόμενες ημέρες.
Ταυτόχρονα οι ΠΚΕ δεν μπορούν να ξεκινήσουν πριν από τις 19 Αυγούστου οι οποίες θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα,+ 10 ημέρες περίπου για να γίνουν οι τελικοί έλεγχοι βγαίνει στην καλύτερη περίπτωση αρχές Οκτώβρη για κατάταξη.
Όσο αφορά το ΠΝ τα μόρια σε κάθε ειδικότητα υπολογίζονται βάσει του ανώτερου πτυχίου που έχει ο υποψήφιος και αναγνωρίζεται στη αντίστοιχη ειδικότητα.(Δηλαδή το πτυχίο φυσικοθεραπευτή από ΤΕΙ δεν θα δώσει μόρια ΤΕΙ στην ειδικότητα Αρμενιστής).
Όσοι είστε από επαρχία και δεν έχετε σπίτι στην Αθήνα σας προτείνω να μην δηλώνεται ΠΝ γιατί όπως θα ξέρετε τα ενοίκια έχουν ξεφύγει, το ΠΝ δεν παρέχει στέγη, και όποιος θα βασίζεται στο Επίδομα Στόλου για βγάλει πέρα ή στις υποσχέσεις κάποιων εξωτερικών ατόμων για μετάθεση στην ιδιαίτερη πατρίδα τους τους έχω άσχημα νέα: Το ΠΝ έχει μεγάλη ανάγκη στα πλοία έτσι 99% θα πάει στα πλοία και το επίδομα στόλου δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ, είναι πολύ χαμηλότερο
Lolitos

Δημοσίευση από Lolitos »

Δηλαδη μας λες βρε αξιωματικε οτι τωρα θα βγει η προκηρυξη; Αντε γιατι βαρεθηκαμε
DIMI300

Δημοσίευση από DIMI300 »

Καλημερα!
εγω εχω μια απορια για οσους μπορει να γνωριζουν. Φετος δηλαδη που θα βγει η προκυρηξη αρχες φθινοπωρου, μετα απο ποσο χρονικο διαστημα δινουμε αθληματα; Υπαρχει συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο τυπου: Μετα απο 3 μηνες 'η δεν παιζει κανενα ρολο και μπορει να δωσουμε αθληματα 1 μηνα μετα την ληξη της προκυρηξης ή ακομα και 5 μηνες μετα?
Gordon

Δημοσίευση από Gordon »

DIMI300 έγραψε: Κυρ Ιουν 09, 2024 10:30 am Καλημερα!
εγω εχω μια απορια για οσους μπορει να γνωριζουν. Φετος δηλαδη που θα βγει η προκυρηξη αρχες φθινοπωρου, μετα απο ποσο χρονικο διαστημα δινουμε αθληματα; Υπαρχει συγκεκριμενο χρονικο περιθωριο τυπου: Μετα απο 3 μηνες 'η δεν παιζει κανενα ρολο και μπορει να δωσουμε αθληματα 1 μηνα μετα την ληξη της προκυρηξης ή ακομα και 5 μηνες μετα;
Εγώ που είχα πάει το 2021 βγήκε η προκήρυξη, μετά από 15 μέρες τελείωσε έκαναν περίπου 5-7 μέρες αν θυμάμαι καλά να βγάλουν αποτελέσματα και μετά από αυτό καλούσαν άτομα στην ευελπίδων και κάπου στην Θεσσαλονίκη αν δεν κάνω λάθος για αθλήματα και γιατρούς
Anonymous00001

Δημοσίευση από Anonymous00001 »

Υπάρχει περίπτωση να βγει η προκήρυξη με 20.000 άτομα όπως αναγράφει μια σελίδα;
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 88

Δημοσίευση από Eleonora »

Anonymous00001 έγραψε: Δευ Ιουν 10, 2024 10:48 am Υπάρχει περίπτωση να βγει η προκήρυξη με 20.000 άτομα όπως αναγράφει μια σελίδα;
Όχι, με τίποτα, αυτό που λες είναι πρόταση, ενός στρατηγού εν αποστρατεία, σε μια τηλεοπτική συζήτηση, στα πλαίσια μιας προκήρυξης για προσλήψεις 25.000 στρατιωτικών, στην Τουρκία.
Styga
Eeeaaaa

Δημοσίευση από Eeeaaaa »

Ξέρουμε πότε θα βγει η αίτηση ;
Gunner

Δημοσίευση από Gunner »

Έχω ανοίξει μια ομαδική συνομιλία στο μεσεντζερ για τους ενδιαφερόμενους ΕΠΟΠ... Στείλτε μου να σας βάλω!
atmarios

Δημοσίευση από atmarios »

Gunner έγραψε: Τετ Ιουν 12, 2024 8:45 am Έχω ανοίξει μια ομαδική συνομιλία στο μεσεντζερ για τους ενδιαφερόμενους ΕΠΟΠ... Στείλτε μου να σας βάλω!
endiaferomai ego me lene athanasiou mario sto facebook thelo steile aitima thelo na me valeis stin omadiki endiaferomai gia epop
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Gunner έγραψε: Τετ Ιουν 12, 2024 8:45 am Έχω ανοίξει μια ομαδική συνομιλία στο μεσεντζερ για τους ενδιαφερόμενους ΕΠΟΠ... Στείλτε μου να σας βάλω!
Καλημέρα σας, η ομαδική είναι για συγκεκριμένα σώματα; Μόνο ΣΞ ή ΝΠ ή ΠΑ;
Gunner

Δημοσίευση από Gunner »

Για στρατό ξηράς είναι η ομάδα
Gordon

Δημοσίευση από Gordon »

Αδερφακο μου Gordon Karavolias είμαι αν μπορείς να με βάλεις
Eirini_k
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από Eirini_k »

Gunner έγραψε: Τετ Ιουν 12, 2024 12:04 pm Για στρατό ξηράς είναι η ομάδα
Και εμενα
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από D.Y.K »

Ενημερώνω ότι το παρόν νήμα θα κλειδωθεί απόψε το βράδυ. Δεν βλέπω λόγω ύπαρξης εφόσον επιθυμείτε να τα λέτε στις ομαδικές σας.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: NikhtasK και 5 επισκέπτες