Φετος μαλλον αλλαξαν πολλα... Εμενα περυσι με μετρησαν την πρωτη μερα... Τη φιλη μου την μετρησαν τη 2η μερα... Φετος τη μια φιλη μου την μετρησαν τη 2 μερα... Οποτε δεν βγαζουμε ακρη ουτε κ φετος... Η πρωτη ή δευτερη μερα! Μικαελα Μου, ειχε 1,63... Το θεμα ειναι οτι εβγαιναν κοπελες απο την επιτροπη που τους εβγζαν 1,64 και 70, κοντα 1,65 και τις εκοβαν... Που φυσικα εσκεμμενα βαζουν κ πιο χαμηλα αν καποια ειναι στο 1,65 για να τις κοπουν-κατι που το κανουν πχ συστηματικα στην αστυνομια οταν σε υψομετρουν-τινα έγραψε:Παιδια το υψος τελικα ποτε στο μετρανε; Γτ εδινε μια φιλη μου σημερα πρωτη μερα κ δν την μετρησαν. Ξερει κανεις;
Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)
-
- Στρατηγός
- Posts in topic: 62
Dum spiro spero
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 16
- Ενδιαφέροντα: Αθλητισμός
- Επάγγελμα: φοιτήτρια ΤΕΦΑΑ
Παιδια κοπηκαν πολλοι στο υψος. Οσοι ηταν κατω απο 1,65 εξω! Φετος ειναι πολυ αυστηροι δινουν σημασια στα κιλα σε 2 κοπελες τις εβγαλαν Ι2 επειδη ειχαν 5 κιλα παραπανω απο το φυσιολογικο! Λιγοι μενουμε...
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 35
Όταν εγώ μιλούσα με λέγανε κακό, ρουφάτε την τώρα

-
- Στρατηγός
Γιατι ρε ρατα, σε ειπε κανεις κακο; Εννοειται οτι θα γινοταν αυτο, δεν ειπε κανεις το αντιθετο! Απλα φετος θυμηθηκαν να γινουν αυστηροι ξεχνοντας τις παλιες τους πομπες... Ξεχνοντας τι εκαναν τοσα χρονια!ratatoulis έγραψε:Όταν εγώ μιλούσα με λέγανε κακό, ρουφάτε την τώρα![]()
Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
Εε ρε τι έχουμε να δούμε και στα αθλήματα.
-
- Στρατηγός
Ε οχι! Ελεος! Ειναι υπερβολικοι μεχρι αηδιαςNansy_L έγραψε:τις εβγαλαν Ι2 επειδη ειχαν 5 κιλα παραπανω απο το φυσιολογικο!

Dum spiro spero
-
- Συνταγματάρχης
εε σιγά και που την έβγαλαν Ι2 δεν την έκοψαν σιγά, συνεχίζει κανονικά τα αθλήματα.illy έγραψε:Ε οχι! Ελεος! Ειναι υπερβολικοι μεχρι αηδιαςNansy_L έγραψε:τις εβγαλαν Ι2 επειδη ειχαν 5 κιλα παραπανω απο το φυσιολογικο!

-
- Υπολοχαγός
Και στα αθληματα κοβουν και στο λενε κατ ευθειαν! Ειναι αυστηρα τα πραγμτα επισης απο ειδικες δυναμεις κοπηκαν πολλοι και τους εριξαν στο πεζικο και οι πεισσοτεροι βγηκαμε ακαταλληλοι για οδηγηση καταλληλλοι για εποπ...
-
- Συνταγματάρχης
τι εννοεις και οι πεισσοτεροι βγηκαμε ακαταλληλοι για οδηγηση καταλληλλοι για εποπ; Η φιλί σου πάντως παρότι βγήκε Ι2 συνεχίζει τα αθλήματα αν δεν κάνω λάθος σωστά;Nansy_L έγραψε:Και στα αθληματα κοβουν και στο λενε κατ ευθειαν! Ειναι αυστηρα τα πραγμτα επισης απο ειδικες δυναμεις κοπηκαν πολλοι και τους εριξαν στο πεζικο και οι πεισσοτεροι βγηκαμε ακαταλληλοι για οδηγηση καταλληλλοι για εποπ...
-
- Υπολοχαγός
Δεν εχουμε περασει ακομα επιτροπη απαλλαγων θα κοπυν γιατι η ειδικοτητα που δηλωσαν ειναι Ι1
-
- Συνταγματάρχης
Ναι και θα είναι επιλαχών σε άλλη ειδικότητα που παίρνει I2 κάπως έτσι πάει αν δεν κάνω λάθος
-
- Συνταγματάρχης
ναι με είπε κακό μια που προφανώς είναι κοντήilly έγραψε:Γιατι ρε ρατα, σε ειπε κανεις κακο; Εννοειται οτι θα γινοταν αυτο, δεν ειπε κανεις το αντιθετο! Απλα φετος θυμηθηκαν να γινουν αυστηροι ξεχνοντας τις παλιες τους πομπες... Ξεχνοντας τι εκαναν τοσα χρονια!ratatoulis έγραψε:Όταν εγώ μιλούσα με λέγανε κακό, ρουφάτε την τώρα![]()

-
- Υπολοχαγός
Οταν περασαμε οφθαλμιατρο και μας εξετασε στα ματια αν δν βλεπαμε τους αριθμους μας εβγαζαν ακαταλληλους για οδηγηση και καταλληλοι για στρατευμα. Οχι κοβονται δεν ειναι επιλαχων. Σου λεω κοβουν φετος με το παραμικρο! Και στα αθληματα σου λενε εκει αν περασες η οχι.
-
- Συνταγματάρχης
κοίτα ότι θα είναι αυστηροί φέτος το ήξερα απ την μάνα μου που είναι στο υγειονομικό σώμα αλλα τόσο αυστηροί δεν το περίμενα για να είμαι ειλικρινής, κρατάτε καρτέλες που γραφει την ειδικότητα;Nansy_L έγραψε:Οταν περασαμε οφθαλμιατρο και μας εξετασε στα ματια αν δν βλεπαμε τους αριθμους μας εβγαζαν ακαταλληλους για οδηγηση και καταλληλοι για στρατευμα. Οχι κοβονται δεν ειναι επιλαχων. Σου λεω κοβουν φετος με το παραμικρο! Και στα αθληματα σου λενε εκει αν περασες η οχι.
-
- Υπολοχαγός
Καρτελες; Οχι μαλλον στις απαλλαγες θα μας τα δωσουν αυτα! Χθες και σημερα ειχαμε μονο ενα χαρτι που εγραφε πανω τους γιατρους που περασαμε! Οντως ειναι υπερβολικοι παιδια και δεν ξερω γιατι ετσι φετος. Απο την μια ειναι καλο γιατι μενουμε λιγοι. Αλλα να μαστε και μεις μεσα! Χαχα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης