Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

Σ'ευχαριστουμε για την πληροφορηση!

Να σαι καλα Εικόνα
illy
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 62

Δημοσίευση από illy »

Εποπτη μου ελπιζω να εισαι ετσι τα πραγματα διοτι οπως ειπες κ εσυ πολλες γυναικες εχουν κοπει απο αυτο, δηλαδη βρηκαν πανω σε αυτο να πατησουν για να κοψουν τις γυναικες! Τωρα τι να πω... Αυτο θα φανει στις διαδικασιεςΕικόνα Δηλαδη εισαι στελεχος μεσα απο την επιτροπη που επιλεγουν τους εποπ; Απλα να ειναι εγκυρα ολα αυτα που γραφουμε ετσι; Εικόνα

Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Βασικα κανει μπαμ αν ισχυει το παραπανω οτι θελουν να περασουν τους μιλημενους με συνοπτικες διαδικασιες! Γιατι αν οντως ισχυει αυτο το πραγμα αυτο δεν εχει ξαναγινει στα χρονικα σε ΚΑΝΕΝΑΝ διαγωνισμο και δεν αναφερομαι μονο στον θεσμο των ΕΠΟΠ αλλα και στων σωματων ασφαλειας!
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Αν θυμασαι καλα δυκ μου, ημουν εγω που εφτιαξα το θεμα για το υψος που ελεγα οτι πρεπει να απευθυνθουμε καπου για αυτη τη ξεφτιλα, που αν δεν ειχες 2-3 ποντους σε κοβανε επειδη δεν ειχες βυσμα και εβλεπες τις ταπες που ειχαν περασει στην επομενη διαδικασια και εβγαζες αφρους διοτι δεν υπαρχει αξιοκρατια... Ειμαι πολυ αρνητικη με το θεμα του υψους, ειναι τελειως αντισυνταγματικο, αυτο μονο στην Ελλαδα υπαρχει! Οπως στην αστυνομια, που θα βρεις ρε γυναικα απο 1,70 και πανω; Το υψος της μεσης ελληνιδας ειναι 1,61! Αλλα και παλι κ εμενα φετος μου φανηκε πολυ περιεργο που δηλωναμε το υψος στην αιτηση μας, κατι κρυβει αυτο, κατι δηλωνει... Ομως δεν νομιζω να μην μας υψομετρησουν και απλα να γραψουν στα χαρτια τους αυτο που δηλωσαμε στην αιτηση μας
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Και μενα μου φαινεται πολυ κουλο και περιεργο. Δεν ειναι δυνατον αυτο το πραγμα. Παρ'ολα αυτα δεν εχω λογο να μην πιστεψω τον φιλο παραπανω γιατι κατι μου λεει οτι ειναι πολυ μεσα στα πραγματα. Απο την αλλη σκεφτομαι πως ισως να εγιναν παραπονα σε προηγουμενους διαγωνισμους για το θεμα του υψους και να αποφασισαν να εφαρμοσουν μια απλη τακτικη σαν αυτη που αναφερει το παιδι πιο πανω... Παντως στο ελλαδισταν μια ζωη ειμαστε... Η ΤΟΥ ΥΨΟΥΣ Η ΤΟΥ ΒΑΘΟΥΣ
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Να σου πω κατι; Δεν ηταν λογικο να μην περασουν αυτες που ειχαν 1-3 ποντους διαφορα και να βλεπεις να περνανε τις 1,55ΕικόναΕικόνα Δηλαδη ελεος! Οντως μπορει να εγινε αυτο λογω παραπονων απο προηγουμενες διαδικασιες! Και δεν θεωρω οτι το να σου λοιπον λιγοι ποντοι ειναι λογοι απορριψης ενω εβλεπες να περνανε γιωταδες, οπως πολυ υπερβαροι, με αχρωματοψια, η με διαφορες αλλες παθησεις-προβληματα που τους περνουσαν στην επομενη φαση... Απαραδεκτο και κατακριτεο!Εικόνα
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

Συμφωνω μαζι σου απολυτα! Επισης εδω δεν μιλαμε για εναν οποιοδηποτε διαγωνισμο σε καποια ενδεχομενως δημοσια υπηρεσια. Μιλαμε για λειτουργημα και οχι απλα για μια επαγγελματικη αποκαταστασ. Δεν μπορει να περναει ο καθε κακομοιρης. Οσον αφορα αυτο που αναφερεις πιο πανω σχετικα με τους 1-2 ποντους συμφωνω. Ενταξει δεν ειναι λογος απορριψης αυτος και μαλιστα απο την στιγμη που ναι μεν καποιες κοπελες μπορει να ειναι ελαχιστα κοντιτερες αλλα στην τελικη πληρουν ολες τις υπολοιπες προυποθεσεις.
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Ενταξει δεν ειναι λογος απορριψης αυτος και μαλιστα απο την στιγμη που ναι μεν καποιες κοπελες μπορει να ειναι ελαχιστα κοντιτερες αλλα στην τελικη πληρουν ολες τις υπολοιπες προυποθεσεις.
Ακριβως!

Dum spiro spero
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Έχουν ήδη απορριφθεί αιτήσεις όπου δηλώσαν ύψος κάτω του απαιτούμενου, όσοι είχαν και έχουν συνέντευξη και δηλώσαν 1,65 ακριβώς περνάνε αυτομάτως στις υγειονομικές εξετάσεις, χωρίς μέτρηση ύψους. Θα θεωρηθεί αληθής η δήλωσή σας κατά την αρχική αποστολή των δικαιολογητικών. Υψομέτρηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Δόκιμοι, Προετοιμαστείτε μόνο για τις αθλητικές δοκιμασίες.
nikol
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από nikol »

Εκανα τα χαρτια μου για εποπ κ στο υψος εβαλα οτι εχω 1.65 για να μη με κοπσουν απο την αρχη, το υψος μου ειναι 1.58 τι να κανω να παω για συνεντευξη ή να κατσω σπιτι μου;
Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

ΕΠΟΠΤΗΣ έγραψε:Έχουν ήδη απορριφθεί αιτήσεις όπου δηλώσαν ύψος κάτω του απαιτούμενου, όσοι είχαν και έχουν συνέντευξη και δηλώσαν 1,65 ακριβώς περνάνε αυτομάτως στις υγειονομικές εξετάσεις, χωρίς μέτρηση ύψους. Θα θεωρηθεί αληθής η δήλωσή σας κατά την αρχική αποστολή των δικαιολογητικών. Υψομέτρηση δεν θα πραγματοποιηθεί. Δόκιμοι, Προετοιμαστείτε μόνο για τις αθλητικές δοκιμασίες.
Και όσοι δήλωσαν 1,66 (για παραδειγμα) ; Περνάνε απο μέτρηση ύψους ;

τινα
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από τινα »

Πανε μην ανησυχεις μπορει να φανεις τυχερη γιατι σε μερικα μερη μας μετραν οι φανταροι το υψος. Ε κανε εκει τα γλυκα ματια κ κατι θα γινει χαχαΕικόνα
mila82
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από mila82 »

Δ. Υ. Κ έγραψε:Συμφωνω μαζι σου απολυτα! Επισης εδω δεν μιλαμε για εναν οποιοδηποτε διαγωνισμο σε καποια ενδεχομενως δημοσια υπηρεσια. Μιλαμε για λειτουργημα και οχι απλα για μια επαγγελματικη αποκαταστασ. Δεν μπορει να περναει ο καθε κακομοιρης. Οσον αφορα αυτο που αναφερεις πιο πανω σχετικα με τους 1-2 ποντους συμφωνω. Ενταξει δεν ειναι λογος απορριψης αυτος και μαλιστα απο την στιγμη που ναι μεν καποιες κοπελες μπορει να ειναι ελαχιστα κοντιτερες αλλα στην τελικη πληρουν ολες τις υπολοιπες προυποθεσεις.

να γιατι τσιτωνομαι εγω! Αντε 1-2 ποντους να χαρισουν και εγω το θελω! Αλλα οχι να περνανε τα 1.55,1.57,1.58 και να ειναι και 20-25 κιλα πανω απο το φυσιολογικο! Συγνωμη αλλα αφου υπαρχουν και αλλες που δηλωνουν 4η,5η,6η,8η φορα ας κανουν και λιγο διαιτα! Μπαινουν στρατο, τις βλεπω και αναρτωτιεμαι πως πανε σε ασκησεις πως τρεχουν... Ο στρατος δεν ειναι δημοσια υπηρεσια να πανε να στρογγυλοκατσουν! Ο στρατος εχει "τρεξιμο"
illy
Στρατηγός
Στρατηγός

Δημοσίευση από illy »

Εποπτη μου, κοντος ψαλμος αλληλουιαΕικόνα Αυτο θα φανει την πρωτη μερα των υγειονομικων διαδικασιων... Εγω δεν εχω λογο να μην σε πιστεψω αλλα μου φαινεται παραξενο πως μονο απο την αιτηση θεωρειται αληθινο αυτο το υψος κ οποτε δεν θα μπουν στη διαδικασια νε σε μετρησουν... Ευχαριστουμε πολυ για την πληροφοριαΕικόνα
Dum spiro spero
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ

Δημοσίευση από D.Y.K »

mikaela έγραψε:
Δ. Υ. Κ έγραψε:Συμφωνω μαζι σου απολυτα! Επισης εδω δεν μιλαμε για εναν οποιοδηποτε διαγωνισμο σε καποια ενδεχομενως δημοσια υπηρεσια. Μιλαμε για λειτουργημα και οχι απλα για μια επαγγελματικη αποκαταστασ. Δεν μπορει να περναει ο καθε κακομοιρης. Οσον αφορα αυτο που αναφερεις πιο πανω σχετικα με τους 1-2 ποντους συμφωνω. Ενταξει δεν ειναι λογος απορριψης αυτος και μαλιστα απο την στιγμη που ναι μεν καποιες κοπελες μπορει να ειναι ελαχιστα κοντιτερες αλλα στην τελικη πληρουν ολες τις υπολοιπες προυποθεσεις.

να γιατι τσιτωνομαι εγω! Αντε 1-2 ποντους να χαρισουν και εγω το θελω! Αλλα οχι να περνανε τα 1.55,1.57,1.58 και να ειναι και 20-25 κιλα πανω απο το φυσιολογικο! Συγνωμη αλλα αφου υπαρχουν και αλλες που δηλωνουν 4η,5η,6η,8η φορα ας κανουν και λιγο διαιτα! Μπαινουν στρατο, τις βλεπω και αναρτωτιεμαι πως πανε σε ασκησεις πως τρεχουν... Ο στρατος δεν ειναι δημοσια υπηρεσια να πανε να στρογγυλοκατσουν! Ο στρατος εχει "τρεξιμο"

Οι 'Μπαρμπαδες' Να Ναι Καλα!

Κατα τα αλλα συμφωνω απολυτα με το μηνυμα σου!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης