Diasostis31 έγραψε: Σάβ Μαρ 30, 2024 2:03 pm
Ούτε στους ΔΕ έχουν συμπληρωθεί σε νησιά με εντοπιοτητα.
Αυτοί για την δημοτική θα φύγουν σε πάνω από 1 χρόνο που διαρκεί η λίστα των επιλαχόντων.
Όσους σας κάλεσαν κατεβείτε, υπάρχει σχεδιασμός να τραβήξει επιπλέον 125 ΔΕ για Αθήνα κυρίως, και λίγους Θεσσαλονίκη.
Αν τραβήξει θα τραβήξει απ όλες τις κατηγορίες. Δεν γίνετε μόνο από ΔΕ. Απλά θα έχει περισσότερες θέσεις ΔΕ.
Δεν ισχύει αυτό.
Οι οργανικές υπάρχουν αναλυτικά στο νομοσχέδιο, διάβασε το.
Είναι 125 κενές ΔΕ που δεν δόθηκαν στην προκήρυξη τώρα.
Και 5 ΤΕ.
Για παραπάνω πρέπει να γίνει αύξηση οργανικών θέσεων πρώτα.
Φίλε Διασωστη, πραγματικα ειναι να απορεί κανεις με το Δημόσιο που έχουμε. Άφησαν ανεκμετάλλευτες πέντε (5) Θέσεις ΤΕ !
Πες 125 ΔΕ παει στο καλό. Αλλα το 70 τόσο δύσκολο ήταν να το κανουν 75;
Μήπως γνωρίζεις γιατι βγηκε έτσι η Προκ; Είναι τσακωμένοι μεταξυ τους αυτοι που βγαζουν τις προκυρήξεις;:roll:
Ετσι τους ειπα και εγω αλλα μου εβαλαν την φωτο πανω στην γνωματευση δεν δινουν λεει πλεον φιλμ. Εαν γνωριζει καποιος που να εχει περασει απο τις επιτροπες να μας πει
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κάποιος αν κόβουν για τατουάζ στο πόδι; Νομίζω η προκήρυξη λέει σε εμφανή σημεία αλλά άκουσα από γνωστό ότι έκοψαν αυομο για τατουάζ στο πόδι του. Ξερει κανεις ;
petr έγραψε: Τρί Απρ 02, 2024 7:27 pm
Ετσι τους ειπα και εγω αλλα μου εβαλαν την φωτο πανω στην γνωματευση δεν δινουν λεει πλεον φιλμ. Εαν γνωριζει καποιος που να εχει περασει απο τις επιτροπες να μας πει
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Απρ 02, 2024 10:36 pm
Καλησπέρα παιδιά γνωρίζει κάποιος αν κόβουν για τατουάζ στο πόδι; Νομίζω η προκήρυξη λέει σε εμφανή σημεία αλλά άκουσα από γνωστό ότι έκοψαν αυομο για τατουάζ στο πόδι του. Ξερει κανεις ;
Στη δική μου σειρά δεν έκοψαν τα τατουαζ γενικά... Έκοψαν μόνο ένα παλικάρι που είχε στα δάχτυλα τους υπόλοιπους τους πέρασαν και τα πόδια και στήθος γενικά. Αλλά κι αυτό που έκοψαν στα δάχτυλα παράνομο είναι βάση προκήρυξης και του νόμου στον οποίο παραπέμπει πρέπει και η απεικόνιση να είναι ακατάλληλη. Όποτε συμπεραίνω ότι κάνουν ότι θέλουν γενικά. Όπως τους φανεί... Όποτε αν σε κόψουν για τατουάζ πήγαινε σε δικηγόρο.
petr έγραψε: Τρί Απρ 02, 2024 7:27 pm
@Diasostis31 Τους επιπλέον 125 ΔΕ υπάρχει περίπτωση να μην τους πάρουν καθόλου στο μέλλον; Φαντάζομαι έχουν σκοπό να τους πάρουν μέσα στο 2025 αλλά αμα θέλουν να βγάλουν πχ. Προκήρυξη συνοριοφυλάκων ή ειδικών φρουρών υπάρχει πιθανότητα να τους κόψουν απο τη δικαστική για να τους βγουν τα άτομα στις προσλήψεις;
Στο πρώτο χαρτί των γιατρών που λέει στοιχεία εμείς συμπληρώνουμε μόνο τα στοιχεία που αφορούν εμάς σωστά; Όνομα επώνυμο όνομα πατερα μητέρας αριθμό ταυτότητας ημερομηνία γέννησης και εκδούσα αρχή σωστά;