Πω φίλε με σκότωσες και εγώ για Χαλκιδική θα κάνω τα χαρτιά μου, ΠΕ, ΤΕ η ΔΕ θα κάνει ο φίλος σου;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:46 pmΚοιτα θα σ πω, εγω ξερω ανθρωπο ο οποιος παιρνει στο ιδιωτικο τομεα 1800 καθαρα και ομως θα τα κανει τα χαρτια του στη δημοτικη και θα περασει γιατι εχει πολλα προσοντα. Η διαφορα ειναι οτι τ λεφτα αυτα τα παιρνει στ Θεσσαλονικη ενω στ Δημοτικη γυρναει στο σπιτι του στ Χαλκιδικη. Με λιγα λογια θα πεταξει σχεδον 900 ευρω το μηνα απλα κ μονο να γυρισει το πατρικο του.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:31 pm Δεν ειναι καθολου λυπηρο. Καποιος που εχει σπουδασει και εχει πραγματικα λαβει γνωσεις που μπορει να εφαρμοσει στην πραξη δεν εχει αναγκη να περιμενει το ΑΣΕΠ και το χιλιαρικο. Εχει την επιλογη του εξωτερικου οπου οι επιλογες ειναι πραγματικα πολλες, μπορει να ανοιξει κατι δικο του εφοσον γνωριζει καλα το αντικειμενο του. Αλλά επειδη στην χωρα μας παιρνει πτυχιο και η κουτση μαρια χωρις ουσιαστικα να εχει γνωσεις αναγκαζεται να ψαχνει στο δημοσιο. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα αλλα η αληθεια ειναι αυτή. Για μενα το δημοσιο ειναι μονο για τους ανειδικευτους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
Re: Προκήρυξη για Δημοτική Αστυνομία (2024)
ΤΕ ειναι φιλε. Καλα δεν σημαινει κατι αυτο ρε φιλε. Μπορει εσυ να εχεις περισσοτερα.! Εγω μια προβλαψη εκανα επειδη γνωριζω τα πτυχια του. Δεν σημαινει επειδη το ειπα εγω ετσι θα γινει. Και 1 μονο θεση παιρνει Χαλκιδικη?alexchalk έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 1:43 pmΠω φίλε με σκότωσες και εγώ για Χαλκιδική θα κάνω τα χαρτιά μου, ΠΕ, ΤΕ η ΔΕ θα κάνει ο φίλος σου;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:46 pmΚοιτα θα σ πω, εγω ξερω ανθρωπο ο οποιος παιρνει στο ιδιωτικο τομεα 1800 καθαρα και ομως θα τα κανει τα χαρτια του στη δημοτικη και θα περασει γιατι εχει πολλα προσοντα. Η διαφορα ειναι οτι τ λεφτα αυτα τα παιρνει στ Θεσσαλονικη ενω στ Δημοτικη γυρναει στο σπιτι του στ Χαλκιδικη. Με λιγα λογια θα πεταξει σχεδον 900 ευρω το μηνα απλα κ μονο να γυρισει το πατρικο του.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:31 pm Δεν ειναι καθολου λυπηρο. Καποιος που εχει σπουδασει και εχει πραγματικα λαβει γνωσεις που μπορει να εφαρμοσει στην πραξη δεν εχει αναγκη να περιμενει το ΑΣΕΠ και το χιλιαρικο. Εχει την επιλογη του εξωτερικου οπου οι επιλογες ειναι πραγματικα πολλες, μπορει να ανοιξει κατι δικο του εφοσον γνωριζει καλα το αντικειμενο του. Αλλά επειδη στην χωρα μας παιρνει πτυχιο και η κουτση μαρια χωρις ουσιαστικα να εχει γνωσεις αναγκαζεται να ψαχνει στο δημοσιο. Φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις στον κανονα αλλα η αληθεια ειναι αυτή. Για μενα το δημοσιο ειναι μονο για τους ανειδικευτους που δεν εχουν στον ηλιο μοιρα.
Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 2:11 pmΤΕ ειναι φιλε. Καλα δεν σημαινει κατι αυτο ρε φιλε. Μπορει εσυ να εχεις περισσοτερα.! Εγω μια προβλαψη εκανα επειδη γνωριζω τα πτυχια του. Δεν σημαινει επειδη το ειπα εγω ετσι θα γινει. Και 1 μονο θεση παιρνει Χαλκιδικη;alexchalk έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 1:43 pmΠω φίλε με σκότωσες και εγώ για Χαλκιδική θα κάνω τα χαρτιά μου, ΠΕ, ΤΕ η ΔΕ θα κάνει ο φίλος σου;Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 12:46 pm
Κοιτα θα σ πω, εγω ξερω ανθρωπο ο οποιος παιρνει στο ιδιωτικο τομεα 1800 καθαρα και ομως θα τα κανει τα χαρτια του στη δημοτικη και θα περασει γιατι εχει πολλα προσοντα. Η διαφορα ειναι οτι τ λεφτα αυτα τα παιρνει στ Θεσσαλονικη ενω στ Δημοτικη γυρναει στο σπιτι του στ Χαλκιδικη. Με λιγα λογια θα πεταξει σχεδον 900 ευρω το μηνα απλα κ μονο να γυρισει το πατρικο του.
[/quot
Ναι εννοείται πλάκα κάνω καλή επιτυχία σε όλους με υγεία και ό, τι πει ο Θεός. Χαλκιδική είναι λίγες θέσεις αλλά οκ βλέπουμε, για παράδειγμα εγώ που είμαι Μουδανιά δεν θα ψηθω για δήμο Αριστοτέλη είναι πολύ μακριά.
Alexchalk έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 2:20 pmσε ΠΕ και ΤΕ αν δεν εχεις πανω απο 1100 μορια με εμπειρια μη μπεις καν στην διαδικασια να τα κανεις.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 2:11 pmΤΕ ειναι φιλε. Καλα δεν σημαινει κατι αυτο ρε φιλε. Μπορει εσυ να εχεις περισσοτερα.! Εγω μια προβλαψη εκανα επειδη γνωριζω τα πτυχια του. Δεν σημαινει επειδη το ειπα εγω ετσι θα γινει. Και 1 μονο θεση παιρνει Χαλκιδικη;
[/quot
Ναι εννοείται πλάκα κάνω καλή επιτυχία σε όλους με υγεία και ό, τι πει ο Θεός. Χαλκιδική είναι λίγες θέσεις αλλά οκ βλέπουμε, για παράδειγμα εγώ που είμαι Μουδανιά δεν θα ψηθω για δήμο Αριστοτέλη είναι πολύ μακριά.
Γιατί αποθαρρύνετε κόσμο και λέτε μην μπεις καν στον κόπο να τα κάνεις ; Ο καθένας θα κάνει τη προσπάθεια του με ο, τι έχει και ότι θέλει ας γίνει. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει από τώρα που θα είναι η βάση κτλ. Δεν έχουν ανοίξει καν οι αιτήσεις, δεν έχουμε ιδέα κάν πόσες θα υποβληθούν...
γιατι το παιζουν ξερολες. Νομιζουν οτι γνωριζουν τα παντα εχουν αποψη για ολα! Στην δικαστικη κοπηκαν ολες οι κοπελες με τα 2 μεταπτυχιακά 3 ξενες γλωσσες κτλ κτλ. Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στα προσωρινα - οριστικα και ΔΙΟΡΙΣΤΕΑ. Τεραστιαααα διαφορα.!Venom94 έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 2:25 pm Γιατί αποθαρρύνετε κόσμο και λέτε μην μπεις καν στον κόπο να τα κάνεις ; Ο καθένας θα κάνει τη προσπάθεια του με ο, τι έχει και ότι θέλει ας γίνει. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει από τώρα που θα είναι η βάση κτλ. Δεν έχουν ανοίξει καν οι αιτήσεις, δεν έχουμε ιδέα κάν πόσες θα υποβληθούν...
Ακριβώς αυτό! Και ειδικά τώρα που τα αθλήματα θα γίνουν μέσω ΑΣΕΠ με τσιπακι. Θα είναι δέκα φορές πιο αυστηρά από τη δικαστική. Καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία σε όλους...Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 2:29 pmγιατι το παιζουν ξερολες. Νομιζουν οτι γνωριζουν τα παντα εχουν αποψη για ολα! Στην δικαστικη κοπηκαν ολες οι κοπελες με τα 2 μεταπτυχιακά 3 ξενες γλωσσες κτλ κτλ. Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στα προσωρινα - οριστικα και ΔΙΟΡΙΣΤΕΑ. Τεραστιαααα διαφορα.!Venom94 έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 2:25 pm Γιατί αποθαρρύνετε κόσμο και λέτε μην μπεις καν στον κόπο να τα κάνεις ; Ο καθένας θα κάνει τη προσπάθεια του με ο, τι έχει και ότι θέλει ας γίνει. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει από τώρα που θα είναι η βάση κτλ. Δεν έχουν ανοίξει καν οι αιτήσεις, δεν έχουμε ιδέα κάν πόσες θα υποβληθούν...
πιστευουν οτι τα 15 ατομα που σχολιαζουν στο σιτε θα καθορισουν καποια σειρα. Χαχαχαχ αναμεσα σε χιλιαδες αιτησεις.Επισκέπτης έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 2:29 pmγιατι το παιζουν ξερολες. Νομιζουν οτι γνωριζουν τα παντα εχουν αποψη για ολα! Στην δικαστικη κοπηκαν ολες οι κοπελες με τα 2 μεταπτυχιακά 3 ξενες γλωσσες κτλ κτλ. Υπαρχει μεγαλη διαφορα αναμεσα στα προσωρινα - οριστικα και ΔΙΟΡΙΣΤΕΑ. Τεραστιαααα διαφορα.!Venom94 έγραψε: Τρί Μαρ 05, 2024 2:25 pm Γιατί αποθαρρύνετε κόσμο και λέτε μην μπεις καν στον κόπο να τα κάνεις ; Ο καθένας θα κάνει τη προσπάθεια του με ο, τι έχει και ότι θέλει ας γίνει. Δεν μπορεί κανείς να ξέρει από τώρα που θα είναι η βάση κτλ. Δεν έχουν ανοίξει καν οι αιτήσεις, δεν έχουμε ιδέα κάν πόσες θα υποβληθούν...
Εχετε δικιο παιδια αλλα ας βαλουμε ενα τελος γιατι την Πεμπτη ξεκινανε οι αιτησεις οποτε ας μεινουμε στις αποριες και στ βοηθεια.
Δεν μπορούσε να πάει καλύτερα αυτό! Ο, τι καλύτερο το τσιπάκι καλή επιτυχία !
Μπορεις να το εξηγήσεις πως λειτουργει αυτο; Δηλαδη αν τερματισω πχ σε 4.20.03 κοβομαι; Ηλεκτρονικη μετρηση ειναι?
Ναι μετά το 4.20 δυστυχώς κόβεσαι. Καλά ρε συ μη το κανεις και στο όριο προσπαθήστε όσοι δυσκολεύεστε τουλάχιστον να είστε στο 4.10 στις προπονησεις σας.
Το έχεις πάνω σου όπως στους μαραθώνιους δεν έχετε τρεξει ποτέ; Από την στιγμή που δοθεί εκκίνηση αρχίζει να μετράει.
στον τερματισμο υπαρχει υπολογιστης, πανω στα μπλουζακια σας τοποθετειτε κατι σαν αυτοκολλητο το οποιο παρακολοθει την πορεια σας. Οταν δινετε εκκινηση ξεκιναει ο χρονος να γραφει. Οσοι τερματισουν μεσα στο 4.20 ειναι επιτυχοντες. Οταν το χρονομετρο γραψει 4.20+ σας σταματανε οσοι δεν τερματησατε και σας ανακοινωνουν οτι αποκλειστηκατε απο την διαδικασια. Ετσι ειχε γινει σε εμενα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες