Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Απάντηση
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Υγειονομικά και αθλήματα επιλαχόντων 6Κ/2018

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Ο υπερσυνδεσμος που ανεβάσατε πριν αφορά αυτούς που πέρασαν βασική εκπαίδευση το καλοκαίρι και επιασαν δουλεια τέλος του 23. Είναι μόνο για εξωτερικους φρουρούς. Δν εχει να κανει με εμάς. Εμείς είμαστε για τις 73 θεσεις και μόνο... Από τα 225 ατομα που είπατε πρεπει να έχουν μείνει κατω απο 150 και πανω απο 100. Ακριβης εκτίμηση δεν μπορεί να γίνει βεβαια και φυσικά με ότι συνεπάγεται αυτό και το διάστημα που έχει μεσολαβήσει που υπερβαίνει τα 2 χρόνια. Οποτε κάποιοι από τους παλιούς επιλαχοντες θα αρνηθούν τις θέσεις.
MARIOS24

Δημοσίευση από MARIOS24 »

Έτσι ακριβώς φιλε σωστος
ord

Δημοσίευση από ord »

Βασικά όσοι ξέρουμε εκτός από το 100 τα υπόλοιπα που έχουμε κάνει ξέρουμε ότι έχουμε περάσει έτσι δεν είναι; Βέβαια και να πούνε ότι δεν πέρασε κάποιος δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα αφού απαγορεύεται η ένσταση
Επισκέπτης

ord έγραψε: Τρί Φεβ 27, 2024 11:28 pm Βασικά όσοι ξέρουμε εκτός από το 100 τα υπόλοιπα που έχουμε κάνει ξέρουμε ότι έχουμε περάσει έτσι δεν είναι; Βέβαια και να πούνε ότι δεν πέρασε κάποιος δεν μπορεί να αποδείξει τίποτα αφού απαγορεύεται η ένσταση
Μην αγχώνεστε. Θα τηρήσουν κατά γράμμα το νόμο. Όσοι δεν πέρασαν, δεν πέρασαν. Όσοι πέρασαν θα είναι μέσα... Το σύστημα στη συγκεκριμένη προκηρυξη ήταν είναι και θα ειναι αξιοκρατικο...
ord

Δημοσίευση από ord »

Βασικά μας νοιάζει να περάσουμε σίγουρα όσοι πιάσαμε τα όρια. Τώρα και οι υπόλοιποι να περάσουν εμένα προσωπικά καθόλου δεν με ενοχλεί
MARIOS24

Ναι ξέρουμε εκτός από το κατοσταρι αλλά αν είχε κάποιος ρολόι θα γνωρίζει, εμένα μαύτους που έτρεχα ένα παιδί είχε ρολοι οπότε γνωρίζω Κ το κατοσταρι
MARIOS24

Το θέμα είναι ότι κρατάνε τον σε αγωνία Κ θα περιμένουμε είκοσι μέρες να βγάλουν αποτέλεσματα τραγικά πράγματα, πείτε εκείνη τη στιγμή πέρασες δεν πέρασες τι το κρατάνε μυστικό αφού θα βγουν πίνακες τι μας γαμανε την ψυχολογία τόση αναμονή τραγικο
MARIOS24

Δεν υπάρχει λογική σε όλο αυτό Κ πολύ περίεργο που είχαν χρονόμετρο στο χιλιάρι Κ όχι στο κατοσταρι πραγματικά ανεξηγητο
Επισκέπτης

Εγω το μηκος δεν εβγαλα, ημουνα μισο μετρο πιο πισω. Να μην ελπιζω γιατι οι εξεταστες δεν μου ειπαν αν κοπηκα
MARIOS24

Αν Κ οι τρεις προσπάθειες σου είναι κάτω από 3,60 δυστυχώς φίλε μην ελπίζεις
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Τετ Φεβ 28, 2024 12:43 am Εγω το μηκος δεν εβγαλα, ημουνα μισο μετρο πιο πισω. Να μην ελπιζω γιατι οι εξεταστες δεν μου ειπαν αν κοπηκα
Δυστυχώς να σου επιβεβαιώσω και εγω ότι όταν βγει ο πίνακας θα έχει όλα σου τα αθληματα και τους χρόνους αλλα στο μήκος θα σου λέει αποτυχία. Έτσι ήταν και στους προηγούμενους. Ελπιζω να εχεις καλύτερη τύχη σε κάποια άλλη προκηρυξη. Βγαίνει και για δημοτική αστυνομία νομίζω. Προσπάθησε και εκεί... Ευχομαι κάθε τυχη σε ότι και να προσπαθήσεις!
ord

Δημοσίευση από ord »

Κάθε επιτροπή είναι διαφορετική αν ήταν τα άτομα λίγα σε σχέση με αυτά που ζητάει τότε μπορεί και να έχεις ελπίδες βασικά ποτε δεν ξέρεις πόσοι τα έχουν πέρασει εμένα στην πεντάδα μου ήμασταν 3 εγώ το έβγαλα στην τρίτη στο όριο 3,62 και το άλλο το παιδί στην τρίτη 3,59 για λίγο δηλαδή και ο τρίτος προσπάθησε ο άνθρωπος αλλά δεν το καταφερε
MARIOS24

Όποιος πέρασε πέρασε δε χαρίζουν του ασεπ δε το έκαναν τόσα χρόνια τώρα θα το κανουν
Alex19872017

Δημοσίευση από Alex19872017 »

Παιδιά προς αποφυγή παρεξηγήσεων. Οτι θα περάσει κάποιος τις επιτροπές δν σημαίνει κι αυτόματα διορισμός. Υπαρχουν επιτυχόντες επιλαχόντες του 21 με πιο πολλά μόρια απ αυτή τη φουρνιά επιλαχόντων. Τα κενά που κάλυψαν το 21 οι επιλαχόντες ήταν ελάχιστα για το λόγο ότι πριν ήταν άλλοι επιλαχόντες με περισσότερα μόρια. Ο ΑΣΕΠ κάλεσε και καλεί πολλούς μπας και τελειώσει κάποια στιγμή αυτό το Βατερλώ με τν 6κ2018
MARIOS24

Ναι το ξέρουμε φίλε έτσι όπως τα λες είναι ...
Στρατός και θητεία
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες