Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Hsja

Re: Προκήρυξη για εποχικούς πυροσβέστες (2024)

Δημοσίευση από Hsja »

Τι να πω ρε παιδιά δεν ξέρω για κάποιον που τα θέλει μόνο για αυτό το λόγο ζητάνε πολλά
Νταξει είπαμε θα ψάχνουν οδηγούς με κυάλια να τους βρουν
Αν ζητήσουν και το γ και το Δ και έιδικες δυνάμεις και εθελοντής να είσαι και δασεργάτης
Τι να πω δρν ξέρω
Κι όμως ειναη άτομα που πάνε τα βγάζουν όλα και σου λέει αννννν
Fire10

Δημοσίευση από Fire10 »

Καλησπερα παιδιά! Εχω μια ερωτηση ψιλό χαζή βέβαια…μου λένε ότι αν βγάλει για εποχικούς πιθανόν να πάρουν πχ στη πόλη π είμαι γύρω στα 10 άτομα. Ισχύει Κτ τέτοιο ; Κ ότι έτσι γίνετε λέει με τις προκυρηξεις των εποχικών. Με αυτό το κριτήριο δεν προκειτε κάποιοι να μπουν ούτε εκεί. Δν συζητάω για εμοδε. Εγώ από μορια έχω ειδικές -αλεξίπτωτα και δίπλωμα γ και δ …κ είμαι εθελοντής 1 χρόνο αλλά ξερω ότι δν περνώ Κτ από εκεί…ευχαριστώ !
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Φίλε ειναη ανάλογα την περιοχή και τι ελλείψεις θα βγάλει η πολύ σου
Στα μόρια που έχεις είσαι αρκετά καλά
Το θέμα ειναη τι έχουν και οι άλλοι
Ειναη πολύ μεγάλος ο ανταγωνισμός
Ακόμα δεν ξέρουμε τιπ
Το τι θα μοριδιοτιθει δεν ξέρουμε ακόμα
Βλέποντας και κάνοντας
Έχουμε όσα ποιο πολλά μπορουμαι και ότι γίνει
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Το μεγάλο θέμα ειναη το ηλικιακό όριο που θα θέσουν
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από D.Y.K »

Fire10 έγραψε: Πέμ Φεβ 15, 2024 10:16 am Καλησπερα παιδιά! Εχω μια ερωτηση ψιλό χαζή βέβαια…μου λένε ότι αν βγάλει για εποχικούς πιθανόν να πάρουν πχ στη πόλη π είμαι γύρω στα 10 άτομα. Ισχύει Κτ τέτοιο ; Κ ότι έτσι γίνετε λέει με τις προκυρηξεις των εποχικών. Με αυτό το κριτήριο δεν προκειτε κάποιοι να μπουν ούτε εκεί. Δν συζητάω για εμοδε. Εγώ από μορια έχω ειδικές -αλεξίπτωτα και δίπλωμα γ και δ …κ είμαι εθελοντής 1 χρόνο αλλά ξερω ότι δν περνώ Κτ από εκεί…ευχαριστώ !
Σύμφωνα με την τελευταία μοριοδότηση (προκήρυξη του 2020), είσαι στα 8000 μόρια για οδηγός και στα 6000 για εργάτης (μάχιμος).
Εάν παραμείνουν οι ίδιες προϋποθέσεις, θεωρώ ότι για οδηγός είσαι safe, ακόμη και αν προκηρύξει 10 άτομα στην περιοχή σου, σε αντίθεση με τα 6000 μόρια για μάχιμος, τα οποία είναι αρκετά ρευστά, όπως έχει δείξει η ιστορία.
Anyway, ας περιμένουμε να δούμε το τι θα επιφέρουν οι εξελίξεις και μετά τα βάζουμε κάτω και τα μελετάμε - αναλύουμε.
Οι διαδικασίες στελέχωσης της ΕΜΟΔΕ, με την τωρινή προκήρυξη, "τρέχουν" γρήγορα. Σε λίγο καιρό θα ξεκαθαρίσουν τα πράγματα. Ο καιρός περνάει.
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Στην ειδικότητα οδηγός οποίος έχει γ και Δ θα είναι ποιο εύκολο λόγο των διπλωματών ο ανταγωνισμός δεν θα ειναη όπως για τους μάχιμους
Τώρα ο άλλος να δώσει 2 χιλιάρικα για το αν θα βγάλει ποτε το σώμα προκυρηξη ειναη λίγο
Fire10

Δημοσίευση από Fire10 »

Σας ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Ευχομαι το καλύτερο σε όλους!
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Μακάρι τα καλύτερα σε όλους παιδιά
Όλοι έχουν κάνει τον κόπο τους
Μακάρι να τα αναγνωρίσει το πυροσβεστικό σώμα
Στην νέα προκυρηξη εποχικών
Volunteer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Volunteer »

Φίλε μου σε ποια περιοχή είσαι και σου είπαν ότι θα ανοίξουν 10 θέσεις οδηγών;
Volunteer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Φίλε μου σε ποια περιοχή είσαι και σου είπαν ότι θα ανοίξουν 10 θέσεις οδηγών;
Fire10

Δημοσίευση από Fire10 »

Δεν μου είπαν 10 θέσεις μόνο για οδηγούς. Γενικά μου έλεγαν για 10-12 θέσεις…χανια κρητη. Τι ν πω και εγώ. Προσπαθώ να μην ακούω τον κάθε ένα. Γιατί οποίοι είμαστε που προσπαθούμε για να μπούμε σε κάποια προκήρυξη πυροσβεστικής και μας λένε οτι να νε κ ανακρίβειες μας γ@μ@νε την ψυχολογία άδικα πολλές φορες
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Το ρώτησα αυτό και κανείς δεν απάντησε ρε παιδιά.'Εριξα μια γρήγορη ματιά στην προκήρυξη του 2020 και στην αίτηση. Ο φίλος λέει για Χανιά. Πχ εγώ από μακεδονία μπορώ να δηλώσω χανιά ας πούμε ή όσες πόλεις θέλω για να αυξήσω τις πιθανότητες ή τυχαία γίνεται η τοποθέτηση;
Haja

Δημοσίευση από Haja »

Όχι μπορείς να κανείς μόνο για τον νομο τον οποίο ανήκεις έως 4 σταθμούς αίτηση
Volunteer
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος

Λοιπόν για να περάσεις με σιγουριά δηλώνεις νησιά. Αν έχεις 8000 μόρια σαν οδηγός καλύτερα να δηλώσεις Αθήνα παρά να δηλώσεις Βόλο για παράδειγμα που θα κάνει πολύς κόσμος
Tsolias

Δημοσίευση από Tsolias »

Πραγματικά θα ήθελα αν γνωρίζει κάποιος ποια νησιά θα ήταν καλό να δηλώσει κάποιος για να περάσει με σιγουριά σαν μάχιμος με μόρια μόνο από προεδρική. Το οικονομικό δεν είναι θέμα. Ακόμα και ακριβά νησιά.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες