LurkerElf έγραψε:Ρε παιδια εγω παντος δεν τους χωνευο καθολου τους Αλβανους!!!
Νομιζουν οτι κατι ειναι ενω δεν ειναι τπτ!!
Ποτε δεν εχουν παει σε τσακωμους 1 με 1 παντα 1 ΕΛΛΗΝΑΣ με 5-10 αλβανους
εγω προσοπικα μενω στο Γκυζη , εδω ειναι γεματο αλβανους πριν 2-3 χρονια καθε μερα τσακωνομασταν μιλαμε για παρα πολυ κσυλο ειμασταν 5 ατομα και αυτοι ηταν 20-30 ατομα αλλα ΕΛΛΑΔΑ = ΕΛΛΑΔΑ εκει εμεις ποτε δεν εσκειψα το κεφαλι κατω γιατι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ !!
Ετυχε μια στιγμη που ημουν μονος μου και ειρθαν 6 ατομα να με δειρουν και θυμαμαι οτι ο ενας ηρθε με ενα γυαλινο μπουκαλι να με χτυπησει , και του λες αστο κατω και ελα με τα χερια , ετσι οπως με κοιταγε το πετακσε και αρχισε να με χτυπαει υπουλα , εγω φευγω πας σπιτι μου και περνω ενα μαχαιρι ποθ ειχα για ψαρεμα βγηκα στους δρομους και αρχισα να τρεχω να τους βρω!
Ακομα ευχαριστω τον θεο που δεν τους βρηκα γιατι αν τους ειχα βρει τωρα θα ειμουν φυλακη!!
Εγω με ολα αυτα 8ελω να καταλικσω οτι μερικοι ανθρωποι εχουν φτασει να φοβουντε στην ιδια τους την χωρα απο τους κολοαλβανους!!
Κσυπνηστε ολοι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι για τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Μην σκηβετε αλλο τα κεφαλια!
Απο Παλια η ΕΛΛΑΔΑ αποδεικνηει τι μπορει να κανει γιατι εχουμε ΨΥΧΗ!
Σας Ευχαριστω ολους οσους το διαβασαν!
Φίλε χαλάρωσε λιγάκι. Αν ήταν μόνο το θέμα του πιος είναι πιο δυνατός και πιος ρίχνει τις πιο πολλές μπουνιές και πιο έχει τα περισσότερα ρόπαλα, ας φέρναμε τότε όλους τους δασκάλους πολεμικών τεχνών της χωρας να παίξουμε ξύλο ναδούμε πιος θα νικήσει

. Ελεος, ποσο χρονών είσαι 12;
Γιατί, οι Έλληνες δεν τα κάνουν αυτά μεταξύ τους;
Τέλως πάντων. Δε θα δώσω δίκιο στους Αλβανούς, απλά όσων αφορά το θέμα των αλλοδαπών πιστεύω πως υπάρχουν σημαντικότερα απο το ξύλο.
Όπως αυτό που τυπώσανε Αλβανική Εφημερίδα!

Αλλο πάλι και αυτό! Μακάρι να ήταν να πλακωθούμε όλοι στο ξύλο και να βγεί καποιος νικητής φίλε μου, μακάρι. Το κακό είναι οτι τέτοια παράσιτα, εισάχθηκαν και εισάγονται στη χώρα μας όταν οι Έλληνες παλεύουν για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους, και μέχρι να το καταλάβουν, αυτά τα παράσιτα έχουν απλωθεί παντού και έχουν ριζώσει βαθειά στη γή , αρχίζοντας να παίρνουν Ελληνικές αποχρώσεις ενό οι δικές μας φωνές ξεθωριάζουνε μέρα με τη μέρα και απο το περήφανο γαλάζιο, παίρνουν ένα σάπιο μουχλιασμένο χρώμα.
Αρκετά λοιπον με τα ποιήματα. Το μεγάλο ερώτημα παίδες είναι, τι πραγματικά μπορείς να κάνεις για αυτό ΕΣΥ προσωπικά, το οποίο θα έχει αποτέλεσμα;