Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Re: Προκήρυξη για Ειδικούς φρουρούς (2024)
Μακάρι ρε φίλε να ισχύει και να πάρει να κάνουμε αυτό που αγαπάμε.
Hellas μακάρι να πέσουν μέσα σε αυτά που σου λένε και να πάρει ώστε να μπούμε όλοι που το γουστάρουμε τόσο πολύ φιλαράκι μου. Το περιμένουμε πως και πως αρκετά χρόνια.
Hellas24 έγραψε: Σάβ Ιαν 20, 2024 1:08 am Και ότι έχω γράψει γενικά μέχρι στιγμής σε αυτό το σάιτ το ξέρω γιατί στην οικογένεια μου έχω πολλούς αστυνομικούς, γνωστούς στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη, βουλευτές και γενικά στον περιβάλλοντα χώρο μου (έχω γνωστό με υψηλό βαθμό στην αστυνομία που εννοείται δεν μπορώ να πω εδώ μέσα και είναι πολύ στενός οικογενειακός φίλος και για αυτό τον ρωτάω και μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ! Γιατί και εγώ όπως και εσείς γουστάρω να μπω όσο τίποτα άλλο και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνουμε συνάδελφοι)
Δεν έχω καμία διάθεση να κάθομαι να λέω ότι μου έρθει στο μυαλό
Ούτε εσάς θέλω να κοροιδευω ούτε τον εαυτό μου
©Μέσα στο 2024 θα πάρει ΕΦ
©Το όριο ηλικίας δεν θα αλλάξει
Η προκήρυξη είναι μονόδρομος
Και αστυφύλακα... Μπορεί να βγάζεις σχολή ή να την έχεις τελειώσει
Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξίσου πολύ διαβασμενοι και δεν μπορεί κανένας να τους ξεγελάσει
Αν οι μισοί εδώ μέσα σου φαίνονται βλάκες με αυτά που λένε
Είσαι γελασμένος
Οι άνθρωποι τις απόψεις τους λένε
Εγώ όμως δεν λέω την άποψη μου
Λέω ότι ξέρω και ότι μου λένε
Βρύσε με
Μην μου δώσεις σημασία
Απάντησε μου
Κάνε ότι θες
Αλλά μην τούς βγάζεις όλους εδώ βλάκες
Με σεβασμό το λέω
Εδώ μέσα όλοι αστυνομικοί θέλουμε να γίνουμε
Όχι εχθροί ούτε να τσακωνόμαστε
Αν είχες όντως πληροφορίες θα ηξερες ότι μετά από χρόνια επιτέλους συζητάνε για αύξηση ορίου ηλικίας σε ΣΦ και ΕΦ. Όταν λέω αύξηση μη φανταστείτε 35 όπως Δικαστική κλπ, αλλά 30 σίγουρα. Το γνωρίζω 100% αυτό ότι συζητιέται.
Με τη σύνταξη δεν υπάρχει θέμα, ούτως ή άλλως και στα 30 να μπεις θα κάτσεις μέχρι τα 58 συν τα ένσημα που έχει απέξω.
Που ήτανε τα τόσα χρόνια αυτό το φρούτο o hellas24 να μας ανοίξει τα μάτια με τον κύκλο ατόμων που διαθέτει
Αν και με τον τρόπο που γράφει και πέρυσι στο αντίστοιχο θέμα του 2023 ήτανε και πάλι κάτι τέτοια μανιτάρια έλεγε.
Ρε βρες με κάτι πιο σοβαρό και γίνε επιτέλους εποικοδομητικός στη ζωή σου.

Ρε βρες με κάτι πιο σοβαρό και γίνε επιτέλους εποικοδομητικός στη ζωή σου.
Αlfa...
Πότε έγραψα άνθρωπε μου εγώ εκεί που λες ;
Τι πίνεις;
Και ο άλλος που λέει για το όριο ηλικίας
Δεν συζητιέται
Συζητιόταν
Και το όριο θα μείνει ως έχει
Και δεν μπήκα για να σας ανοίξω τα μάτια όπως λες
Είπα για πιο λόγο μπήκα
Για να πω ότι γνωρίζω
Χρόνια τώρα γουσταρω να μπω αστυνομία αλλά πριν λίγους μήνες τελείωσα την στρατιωτική μου θητεία και άργησα μάλιστα λόγω σπουδών
Ούτε έξυπνος ούτε ιστορίας το παίζω
Αν εσύ έχεις όρεξη να μπαίνεις εδώ μέσα για να προσβάλλεις τους άλλους αντί να λες κάτι που μπορεί να έχεις μάθει ή να έχεις διαβάσει ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον... Τότε τι να πω;
Το λιγότερο κρίμα
Και όχι μόνο εσύ αλλά και όποιος άλλος το κάνει
Μαγκιά και να ανοίξω το στόμα μου για να προσβάλλω τον άλλον από εδώ μέσα δεν θα το κάνω
Όποιος είναι ο "μάγκας" του πληκτρολογίου ας το κάνει γιατί είναι και πολύ δύσκολο...
Τι πίνεις;
Δεν συζητιέται
Συζητιόταν
Είπα για πιο λόγο μπήκα
Για να πω ότι γνωρίζω
Χρόνια τώρα γουσταρω να μπω αστυνομία αλλά πριν λίγους μήνες τελείωσα την στρατιωτική μου θητεία και άργησα μάλιστα λόγω σπουδών
Αν εσύ έχεις όρεξη να μπαίνεις εδώ μέσα για να προσβάλλεις τους άλλους αντί να λες κάτι που μπορεί να έχεις μάθει ή να έχεις διαβάσει ώστε να βοηθάμε ο ένας τον άλλον... Τότε τι να πω;
Το λιγότερο κρίμα
Μαγκιά και να ανοίξω το στόμα μου για να προσβάλλω τον άλλον από εδώ μέσα δεν θα το κάνω
Όποιος είναι ο "μάγκας" του πληκτρολογίου ας το κάνει γιατί είναι και πολύ δύσκολο...
Ναι μονο εσυ εχεις πληροφοριες εμεις οι υπολοιποι δεν εχουμε συγγενεις εκει, μονο εσυ ξερεις την απολυτη αληθεια!Hellas24 έγραψε: Σάβ Ιαν 20, 2024 11:44 am Αlfa...
Τι πίνεις;
Δεν συζητιέται
Συζητιόταν
Είπα για πιο λόγο μπήκα
Για να πω ότι γνωρίζω
Το λιγότερο κρίμα
Το οριο συζιτιεται θες δε θες, δεν ειπα οτι θα γινει σιγουρα, αλλα θα πεσει παλι στο τραπεζι.
Τον μαγκα τον κανεις εσυ που νομιζεις οτι μονο εσυ κατεχεις την μοναδικη αληθεια και εχεις πληροφοριες και οι υπολοιποι ειμαστε απο χωρια κρυμμενοι στα βουνα!
Hellas σε διαβεβαίωσαν ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πάρει κάποια σειρά σίγουρα; Υπάρχει κάποιο νούμερο που παίζει στο μυαλό τους εννοώ πόσα άτομα θα πάρει περίπου ή δεν έχει συζητηθεί αυτό ακόμα; Και επίσης από τη στιγμή που δεν είναι στον προϋπολογισμό από πού θα κόψουν για να τους πάρει;
θα μπορουσα να σου απαντησω εγω σε ολα αυτα που ρωτας γιατι μου ειναι ολα γνωστα.! ΑΛΛΑ τι σε νοιαζει εσενα; Δε σου φτανει που σου λεμε οτι θα βγει; Τραβα κανε προπονηση γιατι θα κοβουν για ενα δευτερο στο χιλιαρι θα εχει γραμμη για τσεκουρι!Turbo96 έγραψε: Σάβ Ιαν 20, 2024 1:04 pm Hellas σε διαβεβαίωσαν ότι μέχρι τον Σεπτέμβριο θα πάρει κάποια σειρά σίγουρα; Υπάρχει κάποιο νούμερο που παίζει στο μυαλό τους εννοώ πόσα άτομα θα πάρει περίπου ή δεν έχει συζητηθεί αυτό ακόμα; Και επίσης από τη στιγμή που δεν είναι στον προϋπολογισμό από πού θα κόψουν για να τους πάρει;
Καλησπέρα σε όλους να θέσω ένα ερώτημα προετοιμασία για ψυχοτεχνικες εξετάσεις πρέπει γενικά να διαβάσουμε κανένα βιβλίο από αυτά τα matrix test γνωρίζει κανείς έχει δώσει ψυχοτεχνικα σε καμία προηγούμενη προκυρηξη ειδικών φρουρών?
Saita23
Είσαι χαζός;
Είπα εγώ ότι τα ξέρω όλα ;
Μην λες κουβέντες που δεν έχω πει
Είπα ότι έχω γνωστούς και ότι ενημέρωση έχω την λέω
Και αφού δεν είμαι ο μόνος και όντως δεν είμαι εννοείται αυτό
Γράψτε τι ξέρετε ο καθένας από τις γνωριμίες που έχετε
Μην γίνεσαι γελοίος
Και αφού επιμένεις για το όριο ηλικίας
Όταν βγει προκήρυξη και λέει μέχρι 28 ετών έλα πες μου μετά τι συζητάνε ακόμα
Και αν σου φαίνομαι ξερολας
Γράψε στα τέτοια σου ότι έχω πει και κρατα μόνο ότι προκήρυξη θα βγεί
Σου αρκεί αυτό;
Ή πάλι κάτι θα έχεις να πεις;
Άντε κλείσε λίγο το στόμα σου και ψάξου λίγο μπας και μας δώσεις και εσύ λίγο φώτιση
Είσαι χαζός;
Είπα εγώ ότι τα ξέρω όλα ;
Μην λες κουβέντες που δεν έχω πει
Είπα ότι έχω γνωστούς και ότι ενημέρωση έχω την λέω
Και αφού δεν είμαι ο μόνος και όντως δεν είμαι εννοείται αυτό
Γράψτε τι ξέρετε ο καθένας από τις γνωριμίες που έχετε
Μην γίνεσαι γελοίος
Και αφού επιμένεις για το όριο ηλικίας
Όταν βγει προκήρυξη και λέει μέχρι 28 ετών έλα πες μου μετά τι συζητάνε ακόμα
Και αν σου φαίνομαι ξερολας
Γράψε στα τέτοια σου ότι έχω πει και κρατα μόνο ότι προκήρυξη θα βγεί
Σου αρκεί αυτό;
Ή πάλι κάτι θα έχεις να πεις;
Άντε κλείσε λίγο το στόμα σου και ψάξου λίγο μπας και μας δώσεις και εσύ λίγο φώτιση
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Και εγώ από γνωστούς που έχω στο σώμα μου έχουν πει για προκήρυξη μέσα στο 24 αλλά το θέμα είναι αν θα συμβεί κάτι τέτοιο. Κάντε τις προπονήσεις σας μαζευτε τα μόρια σας και αν είναι να βγει θα βγει
Πες μου εσύ τι ξέρεις και θα περάσω και τα δικά σου αθλήματα που λέει ο λόγος μην αγχώνεσαι για μένα πριν 2 μήνες δεν είχα κάποιο θέμα στα αθλήματα των ΕΠΟΠ των ειδικών δυνάμεων δεν νομίζω να έχω θέμα στα αθλήματα της αστυνομίας. Πρέπει να έχεις γερό βύσμα πάντως και πολύ έγκυρη πηγή για να έχεις μάθει σε μία τόσο πρώιμη φάση ότι θα τηρηθούν επακριβώς τα όρια στα αθλήματα της αστυνομίας. Είναι πολύ περίεργο πάντως γιατί στους Ε. Φ τού 19 τους Σ. Φ του 20 και τους ΟΠΠΙ κοβόταν αβερτα κόσμους και του βγάζανε χαρτί τραυματισμού δήθεν και του λέγανε έλα την Παρασκευή και τον περνούσαν χωρίς να δώσει καν...
Turbo96
Δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι τα πράγματα σε αυτή την χώρα
Τα βύσματα έχουν το πάνω χέρι
Θα μου πεις: Και εσύ βύσμα δεν είσαι;
Ναι είμαι και νομίζω ότι ο καθένας που θα είχε θα το χρησιμοποιούσε για κάτι που αγαπάει και δεν το λέω με υπερηφάνεια γιατί άνθρωποι εξίσου λάτρεις της αστυνομίας κόβονται για να μπουν κάποιοι άλλοι
Βέβαια όταν παίρνει 1.000 ΕΦ και δηλώνουν 10.000+ άτομα
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι 1.000 και αν όχι όλοι... Ένα μεγάλο ποσοστό είναι τα γερά βύσματα
Και εγώ που έχω δεν είναι σίγουρο ότι θα με πάρουν
Αν ο άλλος έχει Πατριάρχη, Στρατηγό δεν ξέρω και εγώ τι (τυχαία παραδείγματα)
Μπροστά του δεν είμαι τίποτα
Οι πιθανότητες για όσους έχουν μικρά βύσματα είναι ελάχιστες
Απειροελάχιστες για όσους δεν έχουν καν βύσμα
Όσοι έχουν καλό βύσμα... Μπράβο τους και να το χρησιμοποιήσουν ΑΛΛΑ να μπορούν να περάσουν τα αθλήματα που είναι της πλάκας και τις υπόλοιπες εξετάσεις!
Δυστυχώς φίλε μου έτσι είναι τα πράγματα σε αυτή την χώρα
Τα βύσματα έχουν το πάνω χέρι
Θα μου πεις: Και εσύ βύσμα δεν είσαι;
Ναι είμαι και νομίζω ότι ο καθένας που θα είχε θα το χρησιμοποιούσε για κάτι που αγαπάει και δεν το λέω με υπερηφάνεια γιατί άνθρωποι εξίσου λάτρεις της αστυνομίας κόβονται για να μπουν κάποιοι άλλοι
Βέβαια όταν παίρνει 1.000 ΕΦ και δηλώνουν 10.000+ άτομα
Καταλαβαίνουμε όλοι ότι οι 1.000 και αν όχι όλοι... Ένα μεγάλο ποσοστό είναι τα γερά βύσματα
Και εγώ που έχω δεν είναι σίγουρο ότι θα με πάρουν
Αν ο άλλος έχει Πατριάρχη, Στρατηγό δεν ξέρω και εγώ τι (τυχαία παραδείγματα)
Μπροστά του δεν είμαι τίποτα
Οι πιθανότητες για όσους έχουν μικρά βύσματα είναι ελάχιστες
Απειροελάχιστες για όσους δεν έχουν καν βύσμα
Όσοι έχουν καλό βύσμα... Μπράβο τους και να το χρησιμοποιήσουν ΑΛΛΑ να μπορούν να περάσουν τα αθλήματα που είναι της πλάκας και τις υπόλοιπες εξετάσεις!
Αδερφε ισχυει οτι θα συζητηθει η αυξηση οριου ηλικιας ξερεις κατι;Saita23 έγραψε: Σάβ Ιαν 20, 2024 9:28 amHellas24 έγραψε: Σάβ Ιαν 20, 2024 1:08 am Και ότι έχω γράψει γενικά μέχρι στιγμής σε αυτό το σάιτ το ξέρω γιατί στην οικογένεια μου έχω πολλούς αστυνομικούς, γνωστούς στο Υπουργείο προστασίας του Πολίτη, βουλευτές και γενικά στον περιβάλλοντα χώρο μου (έχω γνωστό με υψηλό βαθμό στην αστυνομία που εννοείται δεν μπορώ να πω εδώ μέσα και είναι πολύ στενός οικογενειακός φίλος και για αυτό τον ρωτάω και μαθαίνω όσα περισσότερα μπορώ! Γιατί και εγώ όπως και εσείς γουστάρω να μπω όσο τίποτα άλλο και εύχομαι κάποια στιγμή να γίνουμε συνάδελφοι)
Δεν έχω καμία διάθεση να κάθομαι να λέω ότι μου έρθει στο μυαλό
Ούτε εσάς θέλω να κοροιδευω ούτε τον εαυτό μου
©Μέσα στο 2024 θα πάρει ΕΦ
©Το όριο ηλικίας δεν θα αλλάξει
Η προκήρυξη είναι μονόδρομος
Και αστυφύλακα... Μπορεί να βγάζεις σχολή ή να την έχεις τελειώσει
Αλλά υπάρχουν άνθρωποι που είναι εξίσου πολύ διαβασμενοι και δεν μπορεί κανένας να τους ξεγελάσει
Αν οι μισοί εδώ μέσα σου φαίνονται βλάκες με αυτά που λένε
Είσαι γελασμένος
Οι άνθρωποι τις απόψεις τους λένε
Εγώ όμως δεν λέω την άποψη μου
Λέω ότι ξέρω και ότι μου λένε
Βρύσε με
Μην μου δώσεις σημασία
Απάντησε μου
Κάνε ότι θες
Αλλά μην τούς βγάζεις όλους εδώ βλάκες
Με σεβασμό το λέω
Εδώ μέσα όλοι αστυνομικοί θέλουμε να γίνουμε
Όχι εχθροί ούτε να τσακωνόμαστε
Αν είχες όντως πληροφορίες θα ηξερες ότι μετά από χρόνια επιτέλους συζητάνε για αύξηση ορίου ηλικίας σε ΣΦ και ΕΦ. Όταν λέω αύξηση μη φανταστείτε 35 όπως Δικαστική κλπ, αλλά 30 σίγουρα. Το γνωρίζω 100% αυτό ότι συζητιέται.
Με τη σύνταξη δεν υπάρχει θέμα, ούτως ή άλλως και στα 30 να μπεις θα κάτσεις μέχρι τα 58 συν τα ένσημα που έχει απέξω.
Hellas Αν έχεις τα μόρια δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα δεν δεν περνάει βύσμα από τη στιγμή που ανακοινώνονται δημόσιοι πίνακες πού αιτιολογούν όλα σου τα μόρια. Άρα αθλήματα δεν είναι όλοι βύσματα πολλοί απλά πέφτουν σε ανεκτικους εξεταστές που είναι εντελώς στα τέτοια τους και τους περνάνε. Εδώ περνάνε άτομα τα οποία έχουν τατουάζ σε εμφανή σημεία τι να λέμε τώρα. Έχει να κάνει και με την ανοχή τού εξεταστή που θα πέσεις το κομμάτι με τα τατουάζ. Στα αθλήματα πολλοί είναι μιλημενοι με τηλέφωνο αλλά τους περισσότερους τού περνάνε γιατί δεν γουστάρουν να κόψουν. Εσύ πόσα μόρια συγκεντρώνεις αν επιτρέπεται?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες