Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Pyr όντως οι περισσότεροι εποχικοί είναι με 4 αντιπυρικές και ειδικές, αλλά δεν νομίζω φίλε να υπάρχουν πάνω από 20 άτομα που δεν έχουν δίπλωμα φορτηγού πλέον.
Re: Πόσα μόρια συγκεντρώνουμε για την προκήρυξη της Πυροσβεστικής (ΕΜΟΔΕ - 2023)
Παιδια επειδη η κατανομη των θεσεων ειναι κυριως στα νησια
Και επειδη το μεγαλυτερος μερος εποχικων υπηρετει πελλοπονησο αττικη κ περιφ δυτ ελλαδος.
Παρ ολο που εκαναν οι περισσοτεροι χαρτια να ειστε σιγουροι (αφηστε τα αθληματα) οτι πολλοι οταν θα ερθει η ωρα να διοριστουν δεν θα πανε να καλυψουν τη θεση.
Με αποτελεσματα να πεσει η βαση (οχι αρκετα) γτ
Εχουμε πολλες ισοψηφιες.
Οποτε αυτο που θα φανει στα προσωρινα θα ειναι κατα καποιο τροπο εικονικό.
Και επειδη το μεγαλυτερος μερος εποχικων υπηρετει πελλοπονησο αττικη κ περιφ δυτ ελλαδος.
Παρ ολο που εκαναν οι περισσοτεροι χαρτια να ειστε σιγουροι (αφηστε τα αθληματα) οτι πολλοι οταν θα ερθει η ωρα να διοριστουν δεν θα πανε να καλυψουν τη θεση.
Εχουμε πολλες ισοψηφιες.
Για τέτοιες λεπτομέρειες καλό θα ήταν να περιμένουμε τα επίσημα, ειναι πολύ δύσκολο να λέμε τέτοια νούμερα... Φυσικά όπως φαίνεται πολλά άτομα έτρεξαν να βγάλουν δίπλωμα και αυτό φαίνεται απο την μεγαλύτερη βάση απο οτι ολοι περιμέναμε, με βάση τα αποτελέσματα του 2022 της 1ης προκήρυξης εμοδέ δεν έβγαινε αυτη η βάση που φαίνεται να υπάρχει τώρα... Άρα 2 ειναι οι παράγοντες που δεν υπολόγιζε κανείς...Giorgosbt έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:13 am Pyr όντως οι περισσότεροι εποχικοί είναι με 4 αντιπυρικές και ειδικές, αλλά δεν νομίζω φίλε να υπάρχουν πάνω από 20 άτομα που δεν έχουν δίπλωμα φορτηγού πλέον.
1) πολλά άτομα πήγαν κ πήρανε τα 2000 μόρια του διπλώματος.
2) υπήρχε μεγαλύτερη αποχή απο ότι κάποιος υπολόγιζε στην προκήρυξη του 2022 που τώρα κάνανε αίτηση πιθανόν για λόγους ηλικιακής πίεσης.
Φυσικά αυτοί οι 2 παράγοντες δε μπορούν να υπολογιστούν εκ των προτέρων απο κανέναν εκτός αν κάποιος ειναι μάντης...
Σίγουρα ότι βάση και να ισχύσει τελικά αυτή θα αλλάξει προς τα κάτω στην πορεία για διάφορους λόγους... Οπότε υπομονή και ψυχραιμία για όλους μας...
Κανανε αλλα πολλοι παλι απ αυτους δεν θα πανε…. Λιγο υπομονη και θα φανειPyr έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:20 am2) υπήρχε μεγαλύτερη αποχή απο ότι κάποιος υπολόγιζε στην προκήρυξη του 2022 που τώρα κάνανε αίτηση πιθανόν για λόγους ηλικιακής πίεσης.Giorgosbt έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:13 am Pyr όντως οι περισσότεροι εποχικοί είναι με 4 αντιπυρικές και ειδικές, αλλά δεν νομίζω φίλε να υπάρχουν πάνω από 20 άτομα που δεν έχουν δίπλωμα φορτηγού πλέον.
Παιδιά επειδή θα μας τρελάνουν όλους μας στο τέλος, εγώ μόλις έμαθα ότι η βάση στους προσωρινούς είναι 1900 μόρια. Μπορείτε να αναφέρετε τις πηγές σας; Όχι ονομαστικά.Plc8 εσύ φίλε την πληροφορία αυτή στην είπαν από το αρχηγείο; Από το σωματείο; Από κάπου αλλού;
Περνώ όλα τα δεδομένα με βάση αυτά που ξέρω από πολλούς διαφορετικούς! Το σκέφτεσαι πολύ σωστά φίλε μου βλέπω μέσα άτομο με 1900 σαν τελευταίοι να μπουν από σποντα εδώ είμαι και εδώ είστε θα το δείτε!KYNHGOS έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:17 am Παιδια επειδη η κατανομη των θεσεων ειναι κυριως στα νησια
Εχουμε πολλες ισοψηφιες.
Giorgosbt όντως θα μας τρελάνουν όλους. Υπηρετώ μαζί με έναν υψηλό στέλεχος του σωματείου κ καλό φίλο πήρε μπροστά μου τηλ στο αρχηγείο χτες κ του ανέφεραν αυτό που προ είπα. Τι να πω ρε μάγκες!; κ γω με 1900 μόρια παίζω μπάλα. Εσύ που τ εμαθες
Δε νομιζω οτι εχουν ελπιδες οσοι εχουν 1900 και κατω. Ειμαστε παρα πολλοι σε ισοβαθμιες απο 20 και πανω οποτε δυσκολα...
Φίλε μου αυτί είναι ανακρίβεια δεν νομίζω να θέλει να εκτεθεί έτσι το σωματείο που το ανακοίνωσε! Σίγουρα θα πάει 1900 αυτό είναι δεδομένο απλά στους προσωρινούς δεν νομίζω να πέσει κάτω από 2100 άλλο οι τελικοί πίνακες! Ακούστηκε 280 επιλαχόντες, το έχουν καταλάβει και οι ίδιοι ότι δεν θα πάει κανένας!Giorgosbt έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 10:37 am Παιδιά επειδή θα μας τρελάνουν όλους μας στο τέλος, εγώ μόλις έμαθα ότι η βάση στους προσωρινούς είναι 1900 μόρια. Μπορείτε να αναφέρετε τις πηγές σας; Όχι ονομαστικά.Plc8 εσύ φίλε την πληροφορία αυτή στην είπαν από το αρχηγείο; Από το σωματείο; Από κάπου αλλού;
Μη λετε παπαρολογιες μερικοι οτι δε θα πανε να καλυψουν τη θεση επειδη σας βολευει εσας να πεσει η βαση, δεν θα αφησει κανεις μονιμη θεση με καλο μισθο οτι δουλεια και αν εχει πισω γιατι ξερει οτι καποια στιγμη θα γυρισει στον τοπο του, το δυσκολο ειναι να μπεις, ο μονος τροπος που θα μπορουσε να πεσει η βαση ειναι αν κοβοταν ατομα απο γιατρους αλλα μη ξεχνατε οτι ολοι ειναι εποχικοι που περνουσαν 11 γιατρους καθε χρονο αρα δυσκολο και αυτο το σεναριο, οποτε αυτα που λετε περι κατακορυφη πτωση της βασεως να μη τα λετε γιατι κοροιδευετε τον εαυτο σας
Φίλε μου είμαι εκτός λόγω ηλικίας δεν έχω κέρδος με το να πέσει οπότε μην λες ***** και μιλά και λίγο με το σωματείο να δεις δυσαρέσκεια από τους περισσότερους! Ξέρεις ο άλλος που δεν έχει λεφτά και την μαμά με τον μπαμπά δεν θα ξενιτευτεί για 7 χρόνια! Όπως και αυτός που έχει οικογένεια! Επίσης δεν είπε κάποιος για γιατρούς αλλά για αθλήματα!ApostolidisK έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 11:54 am Μη λετε παπαρολογιες μερικοι οτι δε θα πανε να καλυψουν τη θεση επειδη σας βολευει εσας να πεσει η βαση, δεν θα αφησει κανεις μονιμη θεση με καλο μισθο οτι δουλεια και αν εχει πισω γιατι ξερει οτι καποια στιγμη θα γυρισει στον τοπο του, το δυσκολο ειναι να μπεις, ο μονος τροπος που θα μπορουσε να πεσει η βαση ειναι αν κοβοταν ατομα απο γιατρους αλλα μη ξεχνατε οτι ολοι ειναι εποχικοι που περνουσαν 11 γιατρους καθε χρονο αρα δυσκολο και αυτο το σεναριο, οποτε αυτα που λετε περι κατακορυφη πτωση της βασεως να μη τα λετε γιατι κοροιδευετε τον εαυτο σας
Με 2300 φίλε μου αν δεν λειτουργήσει το βύσμα μου για Ελευσίνα ούτε που θα πατήσω το πόδι μου θα περιμένω απλά την επόμενη!ApostolidisK έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 11:54 am Μη λετε παπαρολογιες μερικοι οτι δε θα πανε να καλυψουν τη θεση επειδη σας βολευει εσας να πεσει η βαση, δεν θα αφησει κανεις μονιμη θεση με καλο μισθο οτι δουλεια και αν εχει πισω γιατι ξερει οτι καποια στιγμη θα γυρισει στον τοπο του, το δυσκολο ειναι να μπεις, ο μονος τροπος που θα μπορουσε να πεσει η βαση ειναι αν κοβοταν ατομα απο γιατρους αλλα μη ξεχνατε οτι ολοι ειναι εποχικοι που περνουσαν 11 γιατρους καθε χρονο αρα δυσκολο και αυτο το σεναριο, οποτε αυτα που λετε περι κατακορυφη πτωση της βασεως να μη τα λετε γιατι κοροιδευετε τον εαυτο σας
Ρε μαλακές όλοι βύσμα έχετε; Εγώ ελπίζω σε καμία αμοιβαία με βάση το που θα με στείλουν! Προβλέπεται έτσι δεν είναι;
Επίσης με ενημέρωσαν από το σωματείο ότι σε περίπτωση παραίτησης πριν τις 28 Απριλίου δεν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να ανανεώσω κανονικά σαν εποχικός! Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει!
Επίσης με ενημέρωσαν από το σωματείο ότι σε περίπτωση παραίτησης πριν τις 28 Απριλίου δεν υπάρχει πρόβλημα μπορώ να ανανεώσω κανονικά σαν εποχικός! Δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Δεν υφίσταται προς το παρών αμοιβαία μετάθεση στην ΕΜΟΔΕ.Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Ιαν 18, 2024 12:22 pm Ρε μαλακές όλοι βύσμα έχετε; Εγώ ελπίζω σε καμία αμοιβαία με βάση το που θα με στείλουν! Προβλέπεται έτσι δεν είναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες