Ένσταση σε προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας
Re: Ένσταση σε προκήρυξη της Δικαστικής Αστυνομίας
Υπάρχουν άτομα που να έχουν κοπεί για μη επικύρωση πτυχίων και να έχουν σκοπό να κινηθούν νομικά; Αν δεν υπάρχει απάντηση από τις ενστάσεις εννοείται.
Δεν νομίζω φίλε δε θα σταθεί σε κανένα δικαστήριο το επιχείρημα "δε διάβασα καλά τι έλεγε η προκήρυξη" πεταμένα λεφτάNek έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 1:02 am Υπάρχουν άτομα που να έχουν κοπεί για μη επικύρωση πτυχίων και να έχουν σκοπό να κινηθούν νομικά; Αν δεν υπάρχει απάντηση από τις ενστάσεις εννοείται.
Η προκηρυξη είχε πολλά κενά και ασάφειες αυτό είναι δεδομένο κατά την γνώμη μου. Επισης όταν πάνω από το 50% απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο κατι πάει λάθος. Τελος το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει και ερώτηση στην βουλή οπότε ελπίδες υπάρχουν. Αν κάποιος επιθυμεί να κινηθεί νομικά μπορεί αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το συζητήσουμε καλύτερα.
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 13
Στειλε ΠΜ αν μπορεις. Να δουμε τι μπορει να γινει, ευχαριστω.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:32 pm Η προκηρυξη είχε πολλά κενά και ασάφειες αυτό είναι δεδομένο κατά την γνώμη μου. Επισης όταν πάνω από το 50% απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο κατι πάει λάθος. Τελος το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει και ερώτηση στην βουλή οπότε ελπίδες υπάρχουν. Αν κάποιος επιθυμεί να κινηθεί νομικά μπορεί αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το συζητήσουμε καλύτερα.
Ενδιαφέρομαι και εγώ να κινηθώ δικαστικά σε περίοτωση που δεν εγκριθεί η ένστασή μου.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:32 pm Η προκηρυξη είχε πολλά κενά και ασάφειες αυτό είναι δεδομένο κατά την γνώμη μου. Επισης όταν πάνω από το 50% απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο κατι πάει λάθος. Τελος το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει και ερώτηση στην βουλή οπότε ελπίδες υπάρχουν. Αν κάποιος επιθυμεί να κινηθεί νομικά μπορεί αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το συζητήσουμε καλύτερα.
-
- Λοχίας
TERI έγραψε: Τετ Ιαν 17, 2024 3:53 pmΕνδιαφέρομαι και εγώ να κινηθώ δικαστικά σε περίοτωση που δεν εγκριθεί η ένστασή μου.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:32 pm Η προκηρυξη είχε πολλά κενά και ασάφειες αυτό είναι δεδομένο κατά την γνώμη μου. Επισης όταν πάνω από το 50% απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο κατι πάει λάθος. Τελος το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει και ερώτηση στην βουλή οπότε ελπίδες υπάρχουν. Αν κάποιος επιθυμεί να κινηθεί νομικά μπορεί αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το συζητήσουμε καλύτερα.
Στειλε προσωπικο μηνυμα ή εδω ή email (μπες στοιχεια μου) ή στον Nek παραπανω
-
- Λοχίας
Tsirogiannis19@gmail.com το email για επικοινωνια αν σε ενδιαφερει. Κι οποιος αλλος στειλτε εκειTERI έγραψε: Τετ Ιαν 17, 2024 3:53 pmΕνδιαφέρομαι και εγώ να κινηθώ δικαστικά σε περίοτωση που δεν εγκριθεί η ένστασή μου.Επισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:32 pm Η προκηρυξη είχε πολλά κενά και ασάφειες αυτό είναι δεδομένο κατά την γνώμη μου. Επισης όταν πάνω από το 50% απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο κατι πάει λάθος. Τελος το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει και ερώτηση στην βουλή οπότε ελπίδες υπάρχουν. Αν κάποιος επιθυμεί να κινηθεί νομικά μπορεί αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το συζητήσουμε καλύτερα.
-
- Λοχίας
Στειλε εδω Tsirogiannis19@gmail.comΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Ιαν 15, 2024 2:32 pm Η προκηρυξη είχε πολλά κενά και ασάφειες αυτό είναι δεδομένο κατά την γνώμη μου. Επισης όταν πάνω από το 50% απορρίπτεται για τον ίδιο λόγο κατι πάει λάθος. Τελος το συγκεκριμένο θέμα έχει γίνει και ερώτηση στην βουλή οπότε ελπίδες υπάρχουν. Αν κάποιος επιθυμεί να κινηθεί νομικά μπορεί αν θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για το συζητήσουμε καλύτερα.
Καλησπέρα! Έχω θέμα με την προκήρυξη αυτή. Υπάρχει κάποιος που να έχει κάνει ένσταση και να έβγαλε άκρη πως τελικά έγινε η επιλογή των ατόμων; Είμαι δεύτερη στην σειρά κατάταξης (στην βαθμολογία0 αλλά κωδικός θέσης δεν αναγράφεται. Έχουμε ιδέα τι παίζει;
Με τι ακριβώς είχες θέμα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες