Καλησπερα ομάδα! Καλη επιτυχία σε όλους …με 1300 μορια σαν πολίτης έχω πιθανότητες η καμία στ εκατομμύριο …ξερω ότι πολίτες μάλλον δεν θα μπει κανείς…απλά ρωτάω μπας κ ξέρεις κάποιος κάτι παραπάνω ευχαριστώ πολύ
Εγώ θεωρώ ότι είσαι μέσα! Οι 20άρηδες παίζουν είτε στα 1800 είτε στα 2300, με ελάχιστες εξαιρέσεις που δεν έχουν δίπλωμα ή είναι πολύτεκνοι! Από τους 500 που έχουν δικαίωμα συμμετοχής του 20, οι 350 σε περνάνε και βάλε πόσοι δεν θα δηλώσουν ή θα κοπούν στις ΠΚΕ.250-300 το πολύ θα μείνουν που θα σε περνάνε! Αλλοι 200 θα σε περνάνε του 19 και μετά όσοι έχουν αλεξίπτωτα από 21 και 22. Εγώ νομίζω ότι θα είσαι οριακά θέση 600.
Χθες το πρωι συμπληρωσα την αιτηση, σημερα πηγα ενα χαρτι που μ ελλειοε συμπληρωματικο και μ δωσανε συτο τον αυξοντα αριθμο. Λες να επιασε απο χθες; Δν ξερω.
Καλησπέρα και καλή χρονιά να έχουμε. Βλέπω συνέχεια γράφεται πολλοί θα κοπουν στις ΠΚΕ ποιος σας το ειπε αυτο; Πρεπει να είσαι τέρμα χαζός για εκει να κοπείς επισης αθλήματα μην εκπλαγείται αν δεν κοπεί κανείς εκεί παρά μόνο αν τα παρατήση. Επίσης ΔΜΣ το βλέπουν συνολικά δεν σε κόβουν εύκολα αλλα αν εισαι τέρμα λαπάς και σε βλέπουν σαν μην πω τι λογικό να κοπείς. Αυτά απο μένα
Δεν νομίζω ότι έγιναν αρκετές αιτήσεις. Τα αθλήματα όντος δεν θα είναι όπως το 2022 και θεωρώ ότι θα είναι χαμηλά η βάση τον μορίων που θα μπει ο τελευταίος δεδομένο ότι Αττική δεν θα έχει θέσεις αρκετοί εποχιακοί δεν έκαναν αίτηση