Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)
Είμαι στον επ1 και εχω θέση γύρω στην 100, έχω ελπίδες να με φωνάξουν για αθλήματα;
Τις υγειονομικές θα τις στείλουμε. Και θα μας καλέσουν για αθλήματα και ψυχοτεχνικα; Ρωτάω γτ είμαι από μακρυά και πρέπει να κανονισω το οικονομικό πόσες μέρες θα μείνουμε Αθήνα;
Ρε παιδιά ενώ έστειλα χαρτί βεβαίωση μονιμης κατοικίας δεν μου έβαλαν την εντοπιότητα στην στήλη 8, τι παίζει;
Δε χρειάζεται επικύρωση η βεβαίωση μόνιμης κατοικίας. Εκδίδεται από δημόσια υπηρεσία. Πάρε τηλέφωνο και ρώτα με ποια αιτιολογία δε σου προσμέτρησαν την προσαύξηση.
Ωραία μπαίνω και εγώ στο word και κάνω μια βεβαίωση μόνιμης κατοικίας σε όποια πόλη θέλω. Τι λέτε πως δεν χρειάζεται επικύρωση
Επικυρώνω=πιστοποιώ ότι ένα φωτοαντίγραφο είναι ακριβές αντίγραφο του πρωτοτύπου
βεβαίωση μόνιμης κατοικίας= δημόσιο έγγραφο που μου δίνει ο Δήμος μου ότι έχω ς' αυτόν τη μόνιμη κατοικία μου και φέρει τη στρογγυλή κρατική σφραγίδα ή ψηφιακή σφραγίδα και υπογραφή εφόσον ζητήσω την έκδοσή της μέσω gov.gr
Δε χρειάζεται επικύρωση το πρωτότυπο ρε παιδιά, έλεος πια, θέλετε να δουλέψετε και στο Δημόσιο.
Παιδιά καλησπέρα! Θέλω την γνώμη σας! Είμαι στο επικουρικό με εμπειρία και είμαι στην θέση κάπου στην 750, ανήκω και σε ειδική κατηγορία 67% αναπηρία. Πιστεύετε έχω ελπίδες να μπω ΠΚΕ και ίσως μελλοντικά και σαν διοριστεος?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
- Ενδιαφέροντα: Ορειβασία
- Επάγγελμα: Άνεργος
Εγω είμαι στον επικουρικό και στους διοριστεους. Λίγο που κάθισα και είδα οι 50 πρώτοι επικουρικοι είναι και στους διοριστεους. Καμία εκατοστή άτομα θα τα πάρει
Τηλέφωνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου και ρώτησε τι έγινε. Μπορεί ο συγκεκριμένος δήμος να μην είχε εντοπιότητα, μπορεί να ήθελαν κάτι πρόσθετο, μπορεί απλώς να το παρέλειψαν. Σε κάθε περίπτωση αν όντως δικαιούσαι εντοπιότητα και δε στην πέρασαν, πρέπει να κάνεις ένσταση κι έχεις προθεσμία μέχρι Παρασκευή, οπότε καλύτερα να βιαστείς.
Τηλεφώνησα παιδιά και μου λένε να κάνω ένσταση την οποία έχω κάνει φυσικά και να τηλεφωνήσω στο υπουργείο. Που στο υπουργείο βρε άνθρωποι; Ο ΑΣΕΠ θα εξετάσει λέει το αίτημα αλλά το υπουργείο παρέλαβε τους φακέλους.Επισκέπτης έγραψε: Τετ Δεκ 13, 2023 12:44 amΤηλέφωνο με τον αριθμό πρωτοκόλλου και ρώτησε τι έγινε. Μπορεί ο συγκεκριμένος δήμος να μην είχε εντοπιότητα, μπορεί να ήθελαν κάτι πρόσθετο, μπορεί απλώς να το παρέλειψαν. Σε κάθε περίπτωση αν όντως δικαιούσαι εντοπιότητα και δε στην πέρασαν, πρέπει να κάνεις ένσταση κι έχεις προθεσμία μέχρι Παρασκευή, οπότε καλύτερα να βιαστείς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες