Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ) 2023

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Επισκέπτης

Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΔΕ)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα στην προκήρυξη :
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα προσόντα και να μην καταλαμβάνονται από τα κωλύματα διορισμού τόσο κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο του διορισμού.
Για την απόδειξη της συνδρομής ή μη των αναφερομένων στις ανωτέρω 1 έως και 8 παραγράφους οι υποψήφιοι που θα περιληφθούν στον πίνακα διοριστέων υποχρεούνται να προσκομίσουν στην οικεία υπηρεσία τα απαιτούμενα για το διορισμό δικαιολογητικά, άλλως δεν γίνεται ο διορισμός τους, διαγράφονται από τον οικείο πίνακα και καλούνται για αναπλήρωση οι αμέσως επόμενοι στη σειρά υποψήφιοι.

Οπότε ότι και να σου πει ο δικηγόρος φίλε είσαι λάθος αν πιστεύεις ότι δεν έχουν πρόβλημα
Επισκέπτης

Τα αθληματα και τα υγειονομικά θα δωθουν κανονικα. Μετα θα υπαξει κολλημα που ρωτησα οταν ψαξουν για τον καθε ενα προσωπικα.!
Stathispapa

Δημοσίευση από Stathispapa »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 3:40 pm Αυτό αναφέρεται ξεκάθαρα στην προκήρυξη :
Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τα προσόντα και να μην καταλαμβάνονται από τα κωλύματα διορισμού τόσο κατά τον χρόνο λήξης της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων όσο και κατά τον χρόνο του διορισμού.
Για την απόδειξη της συνδρομής ή μη των αναφερομένων στις ανωτέρω 1 έως και 8 παραγράφους οι υποψήφιοι που θα περιληφθούν στον πίνακα διοριστέων υποχρεούνται να προσκομίσουν στην οικεία υπηρεσία τα απαιτούμενα για το διορισμό δικαιολογητικά, άλλως δεν γίνεται ο διορισμός τους, διαγράφονται από τον οικείο πίνακα και καλούνται για αναπλήρωση οι αμέσως επόμενοι στη σειρά υποψήφιοι.

Οπότε ότι και να σου πει ο δικηγόρος φίλε είσαι λάθος αν πιστεύεις ότι δεν έχουν πρόβλημα
Δηλαδή ξέρεις εσύ καλύτερα από τον γνωστό δικηγόρο.
Δεν είχαν κώλυμα κατά την περίοδο των αιτήσεων διότι δεν ήταν διορισμένοι, ούτε κατά το διορισμό στη Δικαστική θα έχουν διότι θα έχουν παραιτηθεί από Υεφκκ.
Το μόνο πρόβλημα είναι το πρόστιμο που πληρώνεις επειδή ολοκληρώσεις την εκπαίδευση της Υεφκκ.

Κώλυμα μπορεί να έχουν όσοι ήταν διορισμένοι όταν γινόντουσαν αιτήσεις. Εκεί είναι το σημαντικό κομμάτι.
Τώρα αν εσύ έχεις παραπάνω γνώσεις από τον γνωστό δικηγόρο, τότε τι να πω!
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 21

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Το Υπουργείο Δικαιοσύνης αναζητά αυτεπάγγελτα για τους υποψηφίους που καλούνται για διορισμό τα εξής δικαιολογητικά:

α. Αντίγραφο ποινικού μητρώου δικαστικής χρήσης,

β. Πιστοποιητικό στρατολογικής κατάστασης, για όλους τους άνδρες και για όσες γυναίκες έχουν υπηρετήσει στις ένοπλες δυνάμεις,

γ. Πιστοποιητικό της εισαγγελικής αρχής περί μη ύπαρξης ποινικής εκκρεμότητας σε βάρος του διοριζομένου,

δ. Πιστοποιητικό περί μη θέσης σε δικαστική συμπαράσταση ή απαγόρευση,

ε. Πιστοποιητικό ότι ο υποψήφιος δεν έχει απολυθεί από θέση δημόσιας υπηρεσίας, Οργανισμού Τοπικής Αυτοδιοίκησης ή άλλου νομικού προσώπου του δημοσίου τομέα λόγω επιβολής της πειθαρχικής ποινής της οριστικής παύσης ή λόγω καταγγελίας της σύμβασης εργασίας για σπουδαίο λόγο οφειλόμενο σε υπαιτιότητα του εργαζομένου αν δεν παρέλθει πενταετία από την απόλυση.

Δεν αναζητάει την 5ετια το υπουργείο βάση νομοσχεδίου.
Sylvia3

Δημοσίευση από Sylvia3 »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 4:20 pm Τα αθληματα και τα υγειονομικά θα δωθουν κανονικα. Μετα θα υπαξει κολλημα που ρωτησα οταν ψαξουν για τον καθε ενα προσωπικα.!
Τι νόημα έχει να τους πάνε να περάσουν πκε και να γίνει μετά έλεγχος; Τζάμπα κόπος είναι αυτό διότι θα ξαναφωναζουν άτομα.
Αν ήταν θα τους έκοβε το σύστημα του ασεπ στην αίτηση. Επισης θα μπορούσαν να το δουν και τώρα που έλεγχαν φακέλους.
Επισκέπτης

Sylvia3 έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 4:27 pm
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 4:20 pm Τα αθληματα και τα υγειονομικά θα δωθουν κανονικα. Μετα θα υπαξει κολλημα που ρωτησα οταν ψαξουν για τον καθε ενα προσωπικα.!
Τι νόημα έχει να τους πάνε να περάσουν πκε και να γίνει μετά έλεγχος; Τζάμπα κόπος είναι αυτό διότι θα ξαναφωναζουν άτομα.
Αν ήταν θα τους έκοβε το σύστημα του ασεπ στην αίτηση. Επισης θα μπορούσαν να το δουν και τώρα που έλεγχαν φακέλους.
εχει μια λογικη αυτο που λες... Αλλα σκεψου οτι βρισκουν ατομα με πλαστα χαρτια μετα απο 10 χρονια και τα διωχνουν... Οποτε ολα να τα περιμενεις απο αυτους... Εγω ακουσα τετοια περιπτωση 10 χρονια στο λιμενικο με πλαστο πτυχιο αγγλικων μπηκε και μετα απο 10 χρονια που το ανακαλυψαν τον σουταραν!
Aggeloukos

Δημοσίευση από Aggeloukos »

Καλησπέρα παιδιά, και συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Και εγώ είμαι διοριστέος στην εισαγγελία πρωτοδικών αθηνών. Απλά θα ήθελα να τονίσω κάτι για τα αγγλικά που λένε μερικοί, ήθελε και το πτυχίο στο φάκελο και την επικύρωση και τη μετάφραση, αυτά έστειλα εγώ και ήμουν κομπλέ, αυτά από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους!
Katadromeas77

Δημοσίευση από Katadromeas77 »

Aggeloukos έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 6:27 pm Καλησπέρα παιδιά, και συγχαρητήρια σε όλους τους επιτυχόντες! Και εγώ είμαι διοριστέος στην εισαγγελία πρωτοδικών αθηνών. Απλά θα ήθελα να τονίσω κάτι για τα αγγλικά που λένε μερικοί, ήθελε και το πτυχίο στο φάκελο και την επικύρωση και τη μετάφραση, αυτά έστειλα εγώ και ήμουν κομπλέ, αυτά από εμένα, καλή συνέχεια σε όλους!
Συγχαρητήρια φίλε και γω Εισαγγελεια Εφετων Αθήνα. Είχες ιεκ?
Aggeloukos

Ωραίος, συγχαρητήρια! Να βάλουμε τα δυνατά μας για τα πκε τώρα.:) Όχι δεν έχω ιέκ, κανονικά απολυτήριο λυκείου. Εσύ;
Katadromeas77

Δημοσίευση από Katadromeas77 »

Aggeloukos έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 6:47 pm Ωραίος, συγχαρητήρια! Να βάλουμε τα δυνατά μας για τα πκε τώρα.:) Όχι δεν έχω ιέκ, κανονικά απολυτήριο λυκείου. Εσύ;
Ιεκ εγώ.
Λογικά μέχρι τέλη Ιανουαρίου θα γίνουν πκε.
Aggeloukos

Ωραίος, κ εγώ αυτό πιστεύω, κάπου κει, με ενστάσεις κλπ. Γι αυτό προπόνηση!
teri

Δημοσίευση από teri »

Δηλ άλλο επικύρωση άλλο μετάφραση; Αν τα έχεις μεταφράσει τα πτυχία στο υπουργείο εξωτερικών δεν μετράει; Ήθελε και από δικηγόρο?
Επισκέπτης

teri έγραψε: Δευ Δεκ 11, 2023 9:09 pm Δηλ άλλο επικύρωση άλλο μετάφραση; Αν τα έχεις μεταφράσει τα πτυχία στο υπουργείο εξωτερικών δεν μετράει; Ήθελε και από δικηγόρο;
Ναι. Επικύρωση είναι η σφραγίδα ακριβές αντίγραφο πάνω στη φωτοτυπία του πτυχίου. Μετάφραση είναι το πρωτότυπο κείμενο που συντάσσει ο δικηγόρος και το συρράπτει με το ακριβές αντίγραφο, βεβαιώνοντας ότι είναι πιστή μετάφρση. Αν και μου φαίνεται ότι στις διαδικασίες ΑΣΕΠ δε θέλει και τη μετάφραση, αλλά μόνο επικύρωση εφόσον πρόκειται για Αγγλικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά.
ChriKon

Δημοσίευση από ChriKon »

Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τα άτομα στον επικουρικό πινακα?
Panagouleassssss94
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 16

Δημοσίευση από Panagouleassssss94 »

ChriKon έγραψε: Τρί Δεκ 12, 2023 11:49 am Μπορεί κάποιος να μου πει τι είναι τα άτομα στον επικουρικό πινακα;
Το ΙΕΚ ήταν κύριο προσόν στην προκυρηξη δλδ ανεξαρτήτως μορίων θα παίρνανε όσους είχαν το ΙΕΚ ΚΥΡΙΟΣ ΠΙΝΑΝΚΑΣ μετά αν δν συμπλήρωναν τα 400 ΑΤΟΜΑ θα έπαιρναν από το επικουρικό πίνακα δλδ άτομο με κύριο προσόν το απολυτήριο λυκείου με
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες