Αποτελέσματα ΕΠΟΠ ΠΝ (2023)
Re: Αποτελέσματα ΕΠΟΠ ΠΝ (2023)
Για τους επιλαχών ξέρουμε κάτι να περιμένουμε μπορεί να μας καλέσουν; Προσωπικά είμαι 20η θέση και στις δύο ειδικότητες μαζί και με άλλα παιδιά π έχουμε τις ίδιες ειδικότητες η οποία η μία παίρνει 19 και η άλλη 13 αυτόματα αν πάρουν στη μία 10 ανεβαίνω στη 10αδα στην άλλη... Λέτε να έχουμε και εμείς την ευκαιρία; Άμα μπείτε παιδιά και κάποιος μπορεί να μας ενημερώσει αν μένουν αν φεύγουν τι γίνεται θα μας κάνει καλό... Και με το καλό να μπείτε ολ τα παιδιά.
1Ος επιλαχων τεχνίτης πυροβολων. Να περιμένω λέτε;
Ναι φίλε μου να περιμένεις γιατί θα σε καλέσουν σίγουρα αν είσαι 1ος. Και στο λέω αλήθεια γιατί είμαι ένας από τους επιτυχόντες που έχω επιλέξει ΣΞ. Οπότε καλή σταδιοδρομία!
Για τους επιλαχών ξέρουμε κάτι να περιμένουμε μπορεί να μας καλέσουν; Προσωπικά είμαι 20η θέση και στις δύο ειδικότητες μαζί και με άλλα παιδιά π έχουμε τις ίδιες ειδικότητες η οποία η μία παίρνει 19 και η άλλη 13 αυτόματα αν πάρουν στη μία 10 ανεβαίνω στη 10αδα στην άλλη... Λέτε να έχουμε και εμείς την ευκαιρία; Άμα μπείτε παιδιά και κάποιος μπορεί να μας ενημερώσει αν μένουν αν φεύγουν τι γίνεται θα μας κάνει καλό... Και με το καλό να μπείτε ολ τα παιδιά.
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
δε παιζει να κατσουμε 5 εβδομαδες.3 εβδομαδες μαξ. Ετσι ηταν τουλαχιστον περσυK2372 έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 10:40 am Ας μας πει κάποιος που ξέρει σίγουρα αν έχει πλυντήρια στον Κανελλόπουλο παιδιά. Στο μειλ γράφει ότι επιτρέπεται δίχτυ πλυντηρίου πάντως ! Γιατί αν είναι να μείνουμε 5 εβδομάδες για την βασική, να προμηθευτούμε απορρυπαντικό. Πόσα βρακιά να πάρουμε μαζί !:lol:lol:
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 14
Και εγώ περιμένω 18 επιλαχών. Θα δείξει μέχρι την ορκομωσία αν γίνει τίποτα αλλιώς του χρόνου ξανά…Magdalini έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 11:11 am Για τους επιλαχών ξέρουμε κάτι να περιμένουμε μπορεί να μας καλέσουν; Προσωπικά είμαι 20η θέση και στις δύο ειδικότητες μαζί και με άλλα παιδιά π έχουμε τις ίδιες ειδικότητες η οποία η μία παίρνει 19 και η άλλη 13 αυτόματα αν πάρουν στη μία 10 ανεβαίνω στη 10αδα στην άλλη... Λέτε να έχουμε και εμείς την ευκαιρία; Άμα μπείτε παιδιά και κάποιος μπορεί να μας ενημερώσει αν μένουν αν φεύγουν τι γίνεται θα μας κάνει καλό... Και με το καλό να μπείτε ολ τα παιδιά.
Γράφεται και ρωτάτε αν έχετε ελπίδες εσείς που είστε επιλαχών ... Γράψτε σε ποια ειδικότητα... Να πάρετε μια απάντηση ... 300 επιλαχών είναι δε πρόκειται να μπουν όλοι...
Τεχνικός όπλων πυροβόλωνgxmam έγραψε: Παρ Δεκ 08, 2023 10:34 pm Γράφεται και ρωτάτε αν έχετε ελπίδες εσείς που είστε επιλαχών ... Γράψτε σε ποια ειδικότητα... Να πάρετε μια απάντηση ... 300 επιλαχών είναι δε πρόκειται να μπουν όλοι...
Εγώ 7η επιλαχούσα β/νος διασώστης. Αν κάποιος εχει καλεστεί ή πρόκειται να καλεστεί βάσει θέσης και διαλέξει άλλο σώμα ή άλλη ειδικότητα (αν έχει δηλώσει 2η) , αν το έγραφε εδώ θα με έκανε πολύ χαρούμενη. Έστω μια εκτίμηση για το αν υπάρχουν ελπίδες να καλεστω
Ναι για διαχ. Λογιστικου διαχ. Υλικου έχουμε ελπίδα;19 22 θέση
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες