Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΠΕ - ΤΕ)
Re: Προσωρινά αποτελέσματα Δικαστικής Αστυνομίας (ΠΕ - ΤΕ)
Εγω στον πινακα διορισθεντων ΤΕ με εμπειρια ειμαι μεσα στην 6αδα με τα υψηλοτερα μορια αλλα στον πινακα καταταξης με 70 ατομα δεν ειμαι μεσα. Αρα μενω εκτος ετσι?
Υπάρχει ενιαίος πίνακας διορισθεντων παιδιά. Εγώ δεν με κάλεσαν για δικαιολογητικά και έχω θέση πιο πάνω από διορισθενετες ότι να ναι
Παιδιά τελικά πως θα ξέρουμε αν θα πάμε για ΠΚΕ;
Οταν βγουν τα οριστικα, θα λαβετε μηνυμα με τα επομενα βηματα.Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 07, 2023 11:56 am Παιδιά τελικά πως θα ξέρουμε αν θα πάμε για ΠΚΕ;
Τι λες ρε συ; Αφού τα οριστικά θα βγουν μετά τα αθληματα! Τι ***** λες εδώ μέσα;
-
- Λοχαγός
- Επικοινωνία:
Εννοεί μετά τις ενστάσεις, λάθος διατύπωση έκανε.Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 07, 2023 12:06 pm Τι λες ρε συ; Αφού τα οριστικά θα βγουν μετά τα αθληματα! Τι ***** λες εδώ μέσα;
-
- Α/ΓΕΝ
- Επικοινωνία:
Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση προς τους κληθέντες.Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 07, 2023 11:56 am Παιδιά τελικά πως θα ξέρουμε αν θα πάμε για ΠΚΕ;
σε ευχαριστω. Δεν ηθελα καν να μπω στην διαδικασια να απαντησω σε εναν τετοιο ανθρωπο.
Καλημέρα σας! Είναι κάποιος από τον 2γ/2023 του ΑΣΕΠ που ενδιαφέρεται να δηλώσει Δικαστική Αστυνομία για τις θέσεις πολιτικού προσωπικού όταν ανοίξουν οι αιτήσεις σε μερικές μέρες;
Μονο οι επιτυχοντες του γραπτου διαγωνισμου μπορουν στο πολιτικο προσωπικο, σωστα?MEP έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 07, 2023 12:37 pm Καλημέρα σας! Είναι κάποιος από τον 2γ/2023 του ΑΣΕΠ που ενδιαφέρεται να δηλώσει Δικαστική Αστυνομία για τις θέσεις πολιτικού προσωπικού όταν ανοίξουν οι αιτήσεις σε μερικές μέρες;
Ναι, οι θέσεις έχουν δοθεί ήδη στην 3γβ/2023 για ΠΕ και στη 2γβ/2023 για ΤΕ:https://www.asep.gr/webcenter/portal/as ... yxvm8an_42Επισκέπτης έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 07, 2023 12:39 pmΜονο οι επιτυχοντες του γραπτου διαγωνισμου μπορουν στο πολιτικο προσωπικο, σωστα;MEP έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 07, 2023 12:37 pm Καλημέρα σας! Είναι κάποιος από τον 2γ/2023 του ΑΣΕΠ που ενδιαφέρεται να δηλώσει Δικαστική Αστυνομία για τις θέσεις πολιτικού προσωπικού όταν ανοίξουν οι αιτήσεις σε μερικές μέρες;
Με δεδομένο ότι οι αιτήσεις για το πολιτικό προσωπικό δεν άνοιξαν ακόμα, ενώ για το ένστολο έχουν ήδη βγει προσωρινοί πίνακες, πιστεύετε ότι το Υπουργείο θα επιδιώξει ένα minimum συντονισμού για όλους ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ, ένστολο και πολιτικό προσωπικό ή ενδέχεται να μπει πρώτα το ένστολο και μετά από 1-2 χρόνια να βάλουν και το πολιτικό;
Υπάρχει περίπτωση να καλέσουν άτομα για αθλήματα που δεν έχουν στείλει δικαιολογητικά?
-
- Α/ΓΕΝ
- Επικοινωνία:
Όχι.Tsanspyr έγραψε: ↑Πέμ Δεκ 07, 2023 2:11 pm Υπάρχει περίπτωση να καλέσουν άτομα για αθλήματα που δεν έχουν στείλει δικαιολογητικά;
Εγω δεν καταλαβαινω γιατι εβγαλαν 2 excel με εμπειρια και χωρις εμπειρια. Αφου αυτους που πηραν ειναι σχεδον ολοι κατω απο 1000 μορια και με λιγη εμπειρια. Ας εβγαζαν 1 εξελ και ας μη επιαναν την εμπειρια σε αυτους. Γιατι εβγαλαν 2; Μετρησαν τ εμπειρια και στ πινακες με τους 70 οχι; Για ΤΕ μιλαω. Ποιο το νοημα να εμφανιστει πινακας με εμπειρια ξεχωριστα αφου δεν δωθηκε?
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες