Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω αν γνωρίζει κανείς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρεις κάποια οποιαδήποτε προϋπηρεσία αν δηλώσεις σύνοδος σκύλων; Εννοώ δηλαδή να δουλεύεις σαν εκπαιδευτής και ίσως πάρεις τα μόρια από κει;
Giannaros25 έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 5:29 pm
Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση θέλω να κάνω αν γνωρίζει κανείς. Υπάρχει κάποιος τρόπος να πάρεις κάποια οποιαδήποτε προϋπηρεσία αν δηλώσεις σύνοδος σκύλων; Εννοώ δηλαδή να δουλεύεις σαν εκπαιδευτής και ίσως πάρεις τα μόρια από κει;
Οι μοριοδοτήσεις έχουν γίνει εδώ και καιρό δε γίνεται πλεον να παρεις κι αλλά μόρια ότι κι αν κανεις
Επισκέπτης έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 4:41 pm
To γεγονος οτι βγαινετε και λετε "με πηρε το βυσμα μου " δειχνει ποσο καθυστερημενοι ειστε καποιοι, πραγματικα.
Αχχχ ελλαδιτσα δεν θα αλλαξεις ποτε. Καλο αφανισμο
Δείχνει πόσο άδικη είναι η ζωή κ πόσο κρίμα που δεν έχετε ένα τηλέφωνο να πάρετε
Μια χαρα πηραμε τα τηλεφωνα μας φελλε, απλα δεν υπαρχει λογος να βγαινω να το διατυμπανιζω καθυστερημενε.
Μελι σταζει η γλωσσα σας! Προς τιμη σε ολους οσους δεν το διατυμπανιζουν κι ας ξερουν, τιμιο. Αλλα ειλικρινα φετος προβλεπω το επιπεδο θα ναι -10000. Ουτε οι τελευταιοι βλαχοι στα βουνα τοσο κοινωνικα αμορφωτοι. Γιατι το να μην εχεις μορφωση (σπουδες) ειναι ενταξει. Το να εισαι ομως κοινωνικα αμορφωτος παραπαει. Για πολλους εδω μεσα που πανε να μπουν στο στρατευμα και μιλουν χειροτερα απο λιμενεργατες.
Giannaros25 έγραψε: Πέμ Νοέμ 30, 2023 5:29 pm
Οι μοριοδοτήσεις έχουν γίνει εδώ και καιρό δε γίνεται πλεον να παρεις κι αλλά μόρια ότι κι αν κανεις
Το γνωρίζω πολύ καλά αυτό φίλε απλά ήθελα να μάθω αν μπορείς να πάρεις από πουθενά προϋπηρεσία για την συγκεκριμένη ειδικότητα