Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
AlexS3
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 18

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από AlexS3 »

Και εμένα για μπαρούφα μου μυρίζει αδερφουλη όντως έπρεπε να κάνω τέλος πάντων
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Λέτε να Έχουμε κανένα νέο από αύριο ;
John2000
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 30
Ενδιαφέροντα: Ποδόσφαιρο
Γυμναστήριο
Σκάκι

Δημοσίευση από John2000 »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:24 pm Λέτε να Έχουμε κανένα νέο από αύριο ;
Μπορεί όχι δυστυχώς γιατί κάποιοι λένε ότι δίνει στην Θεσσαλονίκη αγωνίσματα η τελευταία ομάδα, αν ισχύει αποτέλεσμα από πέμπτη παρασκευή ίσως και την παραπάνω Δευτέρα
Επισκέπτης

John2000 έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:29 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:24 pm Λέτε να Έχουμε κανένα νέο από αύριο ;
Μπορεί όχι δυστυχώς γιατί κάποιοι λένε ότι δίνει στην Θεσσαλονίκη αγωνίσματα η τελευταία ομάδα, αν ισχύει αποτέλεσμα από πέμπτη παρασκευή ίσως και την παραπάνω Δευτέρα
Την ψυχή θα μας βγάλουν. Ήμουν στις πρώτες ομάδες όποτε κοντεύουμε μήνα σε αναμονή 😅
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:30 pm
Την ψυχή θα μας βγάλουν. Ήμουν στις πρώτες ομάδες όποτε κοντεύουμε μήνα σε αναμονή 😅
Άστα να πάνε. Παρασκευή πιστεύω θα βγουν.
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:35 pm

Εγώ εξαρχής γνώριζα για 30/11 Πέμπτη. Αυτό μάς είχαν πει όταν δίναμε αθλήματα αρχές του μήνα. Το άγχος τώρα έχει φτάσει στο πικ για όλους μας γιατί είμαστε τοοοοσο κοντά. Μια βαθειά ανάσα και λίγη ακόμη υπομονή. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε που θα μας βρει ο Δεκέμβρης!
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:59 pm
Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:35 pm

Εγώ εξαρχής γνώριζα για 30/11 Πέμπτη. Αυτό μάς είχαν πει όταν δίναμε αθλήματα αρχές του μήνα. Το άγχος τώρα έχει φτάσει στο πικ για όλους μας γιατί είμαστε τοοοοσο κοντά. Μια βαθειά ανάσα και λίγη ακόμη υπομονή. Σε λίγες μέρες θα ξέρουμε που θα μας βρει ο Δεκέμβρης!
Εγω με τα μόρια που έχω θέλω να πιστεύω είμαι μεσα (970 για ΔΒ ειδικών δυνάμεων). Λογικά μάλλον Πέμπτη οπως λες πάντως εγω έμαθα για σίγουρα κατάταξη στις 11 Δεκεμβρίου στο ΚΕΕΔ για όσους είμαστε για ειδικές δυνάμεις. Μου είπαν ετοίμασε γερό στομάχι ειδικά στην βασική με αυτούς που θα έχετε φέτος εκπαιδευτές.
RangerTony

Δημοσίευση από RangerTony »

Πάντως αυτό με την αεροπορία και τον σξ το κάνανε σε πολλούς φέτος. Εμένα πέρσι μου είχε βγάλει 598 μόρια και σε σξ και ΠΝ και σε πα. Και φέτος μου έβγαλε 498 σε πν και πα δηλαδή μου έκοψε 100 σε αυτά τα 2 και στις ειδικές Δυνάμεις μου έβγαλε 598. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φάση. Καλός μλκς και εγώ δεν έκαναν ένσταση και να φανταστώ δεν γίνεται κάτι τώρα. Αλλά γιατί τόσα λάθη ρε παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω ίδια δικαιολογητικά δηλώσαμε δεν νομίζω να κάναμε κάποιο λάθος εμείς. Μια δουλειά έχουν να κάνουν εκτός και αν πέφτει τόσο πολύ βύσμα και κάνουν μλκιες στήν Π. Α αλλά εμένα μου κάνει εντύπωση που μου συνέβη και στο πολεμικό ναυτικό
Επισκέπτης

Τα αποτελέσματα σήμερα βγαίνουν ;
Επισκέπτης

Μακάρι να κάνουμε γιορτές σπίτι μας και να μπούμε μετά τις γιορτές
Panagiotisvrg

Δημοσίευση από Panagiotisvrg »

Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 9:52 am Μακάρι να κάνουμε γιορτές σπίτι μας και να μπούμε μετά τις γιορτές

Πρίν τις γιορτές θα μπούμε, αλλα θα πάρουμε ενα γκρουπακι ξεχωριστό μεταξύ 23 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου
Επισκέπτης

Panagiotisvrg έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 11:08 am
Επισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 9:52 am Μακάρι να κάνουμε γιορτές σπίτι μας και να μπούμε μετά τις γιορτές

Πρίν τις γιορτές θα μπούμε, αλλα θα πάρουμε ενα γκρουπακι ξεχωριστό μεταξύ 23 Δεκεμβρίου και 2 Ιανουαρίου
Καλό κ αυτό. Να σπάσει κάπως η εκπαίδευση.
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Καλημέρα!
Περιμένουμε από σήμερα έως την άλλη Δευτέρα για αποτελέσματα.
Όποιος έχει νεότερα ας ενημερώσει!
Καλά αποτελέσματα σε όλους μας.
Eleonora
Ταγματάρχης
Ταγματάρχης
Posts in topic: 85

Δημοσίευση από Eleonora »

RangerTony έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 1:08 am Πάντως αυτό με την αεροπορία και τον σξ το κάνανε σε πολλούς φέτος. Εμένα πέρσι μου είχε βγάλει 598 μόρια και σε σξ και ΠΝ και σε πα. Και φέτος μου έβγαλε 498 σε πν και πα δηλαδή μου έκοψε 100 σε αυτά τα 2 και στις ειδικές Δυνάμεις μου έβγαλε 598. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φάση. Καλός μλκς και εγώ δεν έκαναν ένσταση και να φανταστώ δεν γίνεται κάτι τώρα. Αλλά γιατί τόσα λάθη ρε παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω ίδια δικαιολογητικά δηλώσαμε δεν νομίζω να κάναμε κάποιο λάθος εμείς. Μια δουλειά έχουν να κάνουν εκτός και αν πέφτει τόσο πολύ βύσμα και κάνουν μλκιες στήν Π. Α αλλά εμένα μου κάνει εντύπωση που μου συνέβη και στο πολεμικό ναυτικό
Styga
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Eleonora έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 12:47 pm
RangerTony έγραψε: Δευ Νοέμ 27, 2023 1:08 am Πάντως αυτό με την αεροπορία και τον σξ το κάνανε σε πολλούς φέτος. Εμένα πέρσι μου είχε βγάλει 598 μόρια και σε σξ και ΠΝ και σε πα. Και φέτος μου έβγαλε 498 σε πν και πα δηλαδή μου έκοψε 100 σε αυτά τα 2 και στις ειδικές Δυνάμεις μου έβγαλε 598. Δεν μπορώ να καταλάβω τι φάση. Καλός μλκς και εγώ δεν έκαναν ένσταση και να φανταστώ δεν γίνεται κάτι τώρα. Αλλά γιατί τόσα λάθη ρε παιδιά δεν μπορώ να το καταλάβω ίδια δικαιολογητικά δηλώσαμε δεν νομίζω να κάναμε κάποιο λάθος εμείς. Μια δουλειά έχουν να κάνουν εκτός και αν πέφτει τόσο πολύ βύσμα και κάνουν μλκιες στήν Π. Α αλλά εμένα μου κάνει εντύπωση που μου συνέβη και στο πολεμικό ναυτικό

Eleonora η απάντηση σου δεν φαίνεται.
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες