Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Επισκέπτης

Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 8:41 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 8:26 pm Μάγκες έχω 400 μόρια και όλοι με λέγαν ότι έχων 600 700
μου φενετε δισκολο γιατί ουτε Ειδικές δυνάμεις είχαν πάει ουτε τίποτα Μόνο εγώ είχα πάει ειδικές δυνάμεις και είχα 400 με Αγγλικά διπλώματα
μια χαρα μαζευεις φιλε 700 χωρις να εχεις παει ειδικες δυναμεις
Ναι ρε φίλε αλλά πως Όλοι πανεπιστήμια πήγανε ;
Επισκέπτης

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 8:50 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 8:26 pm Μάγκες έχω 400 μόρια και όλοι με λέγαν ότι έχων 600 700
μου φενετε δισκολο γιατί ουτε Ειδικές δυνάμεις είχαν πάει ουτε τίποτα Μόνο εγώ είχα πάει ειδικές δυνάμεις και είχα 400 με Αγγλικά διπλώματα
πχ εγω εχω σχεδον 700 με απολυτηριο 20, ξενες γλωσσες, ολα τα διπλωματα,9 μηνες θητεια και εντοπιοτητα
Helen1

Δημοσίευση από Helen1 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 8:50 pm

Πτυχιο πανεπιστημιου, ιεκ η οτιδηποτε μετρα σε ειδικοτητες που το ζηταν δεν μετραει πχ να χεις πτυχιο βοηθου φαρμακειου και να δηλωσεις πληρωμα σκαφους. Σε ειδικοτητες απολυτηριου λυκειου μονο μετρα το απολυτηριο ωστοσο κι οποιοδηποτε αλλο πτυχιο μη συναφη δεν στο μετρανε. Μορια μπορεις να μαζεψεις απο πτυχιο αγγλικων η ξενης γλωσσας αλλης, απο διπλωμα β, γ, δ κατηγοριας, απο προυπηρεσια, απο θητεια γενικα ποικιλουν οι τροποι!
Επισκέπτης

Παιδεία αν για παράδειγμα περάσεις και στρατός ξηράς και Π. Α σου δίνουν την επιλογή να πάς όπου θες εσύ η σε βάζουν όπου θέλουν, αν πάντα είσαι και στα δύο επιτυχών.
Panoss99

Δημοσίευση από Panoss99 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 10:29 pm Παιδεία αν για παράδειγμα περάσεις και στρατός ξηράς και Π. Α σου δίνουν την επιλογή να πάς όπου θες εσύ η σε βάζουν όπου θέλουν, αν πάντα είσαι και στα δύο επιτυχών.
Όπου θέλεις επιλέγεις
Επισκέπτης

Έχω ρωτήσει 5-6 φορές αν υπάρχει κανείς που να έχει δηλώσει πολυβολητής στις ειδικές δυνάμεις και δεν έχω δει κανένα σε συνδιοργάνωση με τα μόρια που έχω (560) έχω ελπίδα; Προφανώς και δεν πιστεύω οτι δεν υπάρχει κανένας σε ολόκληρη Ελλάδα που να την έχει δήλωση αλλά δεν είναι ένα ενθαρρυντικό γεγονός;
Επισκέπτης

Δε θα μυρισουμε τα νυχια μας για το εαν εχεις εσυ η ο οποιοσδηποτε αλλος ελπιδα. Ουτε ειναι αντιπροσωπευτικο το φορουμ η τα ατομα που γνωρισες στο γκρουπ σου καθως υπηρξαν και αλλα γκρουπ που δεν γνωρισες. Επισης, δεν γνωριζεις ποιος λεει αληθεια η ψεματα ειτε εδω μεσα, ειτε εκει εξω. Υπομονη λιγες μερες και θα λυθουν οι αποριες ολων μας.
Smoked

Δημοσίευση από Smoked »

Με 182 μόρια έχω ελπίδες για ειδικών επιχειρήσεων; Που θα με στείλουν μετάθεση;
Dionisis9999

Δημοσίευση από Dionisis9999 »

Smoked έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:52 am Με 182 μόρια έχω ελπίδες για ειδικών επιχειρήσεων; Που θα με στείλουν μετάθεση;
καλημέρα φίλε σε κάλεσαν για αθλήματα με 182 μόρια;
Smoked

Δημοσίευση από Smoked »

Ναι τα περασα όλα τα αθλήματα. Στα δικαιολογητικά έβαλα 3 χρόνια προυπηρεσια ως παιχτης battlefield 4 αλλά δεν μου την μέτρησαν. Πιστευω όμως ότι θα το λάβουν υπόψιν και θα με παρουνε. Εσείς τι λέτε;
Dionisis9999

Δημοσίευση από Dionisis9999 »

Smoked έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:58 am Ναι τα περασα όλα τα αθλήματα. Στα δικαιολογητικά έβαλα 3 χρόνια προυπηρεσια ως παιχτης battlefield 4 αλλά δεν μου την μέτρησαν. Πιστευω όμως ότι θα το λάβουν υπόψιν και θα με παρουνε. Εσείς τι λέτε;
Οξω ***** απτην παράγκα
Smoked

Δημοσίευση από Smoked »

Dionisis9999 έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:59 am
Smoked έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:58 am Ναι τα περασα όλα τα αθλήματα. Στα δικαιολογητικά έβαλα 3 χρόνια προυπηρεσια ως παιχτης battlefield 4 αλλά δεν μου την μέτρησαν. Πιστευω όμως ότι θα το λάβουν υπόψιν και θα με παρουνε. Εσείς τι λέτε;
Οξω ***** απτην παράγκα
Φιλε να ξέρεις ότι είχα kill death ratio 3.7 παιζοντας μόνο ranked. Ξέρεις κανέναν άλλον να έχει τόσο; Ε; Ξέρεις;
Επισκέπτης

Θεέ μου τι γίνεται; Άγνοια τελείως;
Edwwww

Δημοσίευση από Edwwww »

Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 26, 2023 11:10 am Έχω ρωτήσει 5-6 φορές αν υπάρχει κανείς που να έχει δηλώσει πολυβολητής στις ειδικές δυνάμεις και δεν έχω δει κανένα σε συνδιοργάνωση με τα μόρια που έχω (560) έχω ελπίδα; Προφανώς και δεν πιστεύω οτι δεν υπάρχει κανένας σε ολόκληρη Ελλάδα που να την έχει δήλωση αλλά δεν είναι ένα ενθαρρυντικό γεγονός;
Όχι, πολλοί δεν μπαίνουν στο φόρουμ.
Giannis4444
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από Giannis4444 »

Καλησπέρα καλησπέρα! Συγχαρητήρια για όσους περάσανε τα αθλήματα! Ετοιμαστειτε για πολύ χοσιμο στις μονάδες που θα πατε! Ατομα που ειναι δίπλα στο σπίτι τους κ παραιτούνται απο αυτά που τραβανε... Και ναι τα έχω κανει και εγώ και έχω περάσει τις εξετάσεις και ο λογος ειναι οτι έχω ανάγκη μια σταθερή εργασία... Ο στρατός όταν είσαι καινούργιος θελει γερό στομάχι και τα αναφέρω αυτά για παιδιά 19-21ετων που θέλουν να μπουνε! Οπως και να χει, καλη επιτυχία και καλό κουράγιο!
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες