Δεν θα σου πω ότι έχεις άδικο όμως παρεξηγησες αυτό που είπα για τα κινητά. Για εμένα η επικοινωνία είναι πολύτιμη για σοβαρούς λόγους ΌΜΩΣ το γνωρίζω πως δεν θα την έχω και θα το έκανα για όσο διάστημα χρειαζοταν. Παω πολύ συνειδητοποιημενα και είμαι από τα λίγα άτομα που θα μπω με την αξία μου!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 4:57 pm Καλα αγαπημενε μεσα ειμαι εγω μην αγχω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιγονται καποια ατομα με αληθειες. Οι περισσοτεροι μου φαινεται αναζητουν μια θεσουλα δημοσιου χωρις να ξερουν τι ακολουθει τι ειναι στρατος. Οτι κι αν αφηνεις οποιον και αν αφηνεις πισω. Σοβαρα πολλα ατομα δεν ξερουν που πανε και μενουν εκτος ατομα που ειναι συνειδητοποιημενα. Τα δαμε περσι σιγουρα και φετος και παντα. Καλα μυαλα. Οταν κανατε την αιτηση ξερατε τι ακολουθει αν οχι ας ψαχνατε λιγο παραπανω. Δεν ειναι ολα τα επαγγελματα για ολους κι αυτο δεν ειναι κακο.
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Καλησπέρα έχω κάνει τα χαρτιά μου σε ειδικότητα πεζικού λόγο μορίων, γίνετε μέσα από το κέντρο όποιος επιθυμεί να κάνει αναφορά να πάει ειδικές δυνάμεις?
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 11
Κανείς για πλήρωμα ερπυστριοφόρων τροχοφόρων ανιχνευτικων οχημάτων πζ; Και τι μόρια έχετε αν επιτρέπεται. Μόνο 4 άτομα έχω βρει
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση, γλυτώνεις αρκετό χρόνο άμα είναι έτσι και δεν θα χρειάζεται να περιμένεις Σεπτέμβριο Οκτώβριο που κοινοποιούν στις μονάδες για το ποιος επιθυμεί να συνεχίσει ειδικές δυνάμεις.
Βρε μην ανησυχείτε. Και κινητό θα έχετε Αυλώνα, στην είσοδο θα σας το πάρουν, και θα σας το δίνουν για κανένα δίωρο την ημέρα, αλλά να είναι άνευ κάμερας. Μετά την ορκωμοσία, θα έχετε το κανονικό κινητό σαςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 5:18 pmΔεν θα σου πω ότι έχεις άδικο όμως παρεξηγησες αυτό που είπα για τα κινητά. Για εμένα η επικοινωνία είναι πολύτιμη για σοβαρούς λόγους ΌΜΩΣ το γνωρίζω πως δεν θα την έχω και θα το έκανα για όσο διάστημα χρειαζοταν. Παω πολύ συνειδητοποιημενα και είμαι από τα λίγα άτομα που θα μπω με την αξία μου!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 4:57 pm Καλα αγαπημενε μεσα ειμαι εγω μην αγχω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιγονται καποια ατομα με αληθειες. Οι περισσοτεροι μου φαινεται αναζητουν μια θεσουλα δημοσιου χωρις να ξερουν τι ακολουθει τι ειναι στρατος. Οτι κι αν αφηνεις οποιον και αν αφηνεις πισω. Σοβαρα πολλα ατομα δεν ξερουν που πανε και μενουν εκτος ατομα που ειναι συνειδητοποιημενα. Τα δαμε περσι σιγουρα και φετος και παντα. Καλα μυαλα. Οταν κανατε την αιτηση ξερατε τι ακολουθει αν οχι ας ψαχνατε λιγο παραπανω. Δεν ειναι ολα τα επαγγελματα για ολους κι αυτο δεν ειναι κακο.
Styga
Όσον αφορά για τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κατά την κατάταξη. Θα είναι όπως υπηρετήσαμε την θητεία μας; Δηλαδή θα πάρουμε εμείς ρουχισμό και θα μας δώσουν και αυτοί τα λίγα που δίνουν πχ φανελάκια αρβύλα τίς 2-3 στολές δηλαδή χιτώνια παντελόνια Κτλπ; Επίσης η σίτιση είναι δωρεάν η πληρώνουνε χρήματα όπως κάνουν πχ στις σχολές τής αστυνομίας; Και χρήματα λαμβάνουμε μετά από ένα σημείο ή τα παίρνουμε όλα μαζεμένα μετά την ορκωμοσία ή όταν τοποθετηθούμε σε μία μονάδα;
Σε ευχαριστώ για την απάντηση! Λογική και σοβαρή όπως κάθε φορά. Έχω περάσει αθλήματα και για τα 3 σώματα αλλά αν είμαι επιτυχών θα επιλέξω ΠΑ και από τα λεγόμενα των παιδιών εκεί δεν είχαν κινητό για 40 ημέρες.Eleonora έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 11:52 pmΒρε μην ανησυχείτε. Και κινητό θα έχετε Αυλώνα, στην είσοδο θα σας το πάρουν, και θα σας το δίνουν για κανένα δίωρο την ημέρα, αλλά να είναι άνευ κάμερας. Μετά την ορκωμοσία, θα έχετε το κανονικό κινητό σαςΕπισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 5:18 pmΔεν θα σου πω ότι έχεις άδικο όμως παρεξηγησες αυτό που είπα για τα κινητά. Για εμένα η επικοινωνία είναι πολύτιμη για σοβαρούς λόγους ΌΜΩΣ το γνωρίζω πως δεν θα την έχω και θα το έκανα για όσο διάστημα χρειαζοταν. Παω πολύ συνειδητοποιημενα και είμαι από τα λίγα άτομα που θα μπω με την αξία μου!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 4:57 pm Καλα αγαπημενε μεσα ειμαι εγω μην αγχω. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι θιγονται καποια ατομα με αληθειες. Οι περισσοτεροι μου φαινεται αναζητουν μια θεσουλα δημοσιου χωρις να ξερουν τι ακολουθει τι ειναι στρατος. Οτι κι αν αφηνεις οποιον και αν αφηνεις πισω. Σοβαρα πολλα ατομα δεν ξερουν που πανε και μενουν εκτος ατομα που ειναι συνειδητοποιημενα. Τα δαμε περσι σιγουρα και φετος και παντα. Καλα μυαλα. Οταν κανατε την αιτηση ξερατε τι ακολουθει αν οχι ας ψαχνατε λιγο παραπανω. Δεν ειναι ολα τα επαγγελματα για ολους κι αυτο δεν ειναι κακο.
Σωστά, πέρυσι στην Τρίπολη (αεροπορία), δεν είχαν κινητό καθόλου, ούτε δυνατότητα καμμιάς επικοινωνίας. Ήταν πιο αυστηρά σε σχέση με Αυλώνα, ενδεχομένως επειδή στην εκπαίδευσή τους δεν περνάνε το σχολείο μαχητή, δεν ξέρω.
Styga
Δεν περνάνε σχολείο μαχητή στην αεροπορία; Μόνο βασική εκπαίδευση και έπειτα εκπαίδευση στην ειδικότητα; Αν γνωρίζεις!Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 9:11 am Σωστά, πέρυσι στην Τρίπολη (αεροπορία), δεν είχαν κινητό καθόλου, ούτε δυνατότητα καμμιάς επικοινωνίας. Ήταν πιο αυστηρά σε σχέση με Αυλώνα, ενδεχομένως επειδή στην εκπαίδευσή τους δεν περνάνε το σχολείο μαχητή, δεν ξέρω.
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 9:13 amΔεν περνάνε σχολείο μαχητή στην αεροπορία; Μόνο βασική εκπαίδευση και έπειτα εκπαίδευση στην ειδικότητα; Αν γνωρίζεις!Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 9:11 am Σωστά, πέρυσι στην Τρίπολη (αεροπορία), δεν είχαν κινητό καθόλου, ούτε δυνατότητα καμμιάς επικοινωνίας. Ήταν πιο αυστηρά σε σχέση με Αυλώνα, ενδεχομένως επειδή στην εκπαίδευσή τους δεν περνάνε το σχολείο μαχητή, δεν ξέρω.
Υπαρχει αντιστοιχο, λεγεται σχολειο βαθμοφορου...
Ευχαριστώ!Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 9:28 amΕπισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 9:13 amΔεν περνάνε σχολείο μαχητή στην αεροπορία; Μόνο βασική εκπαίδευση και έπειτα εκπαίδευση στην ειδικότητα; Αν γνωρίζεις!Eleonora έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 9:11 am Σωστά, πέρυσι στην Τρίπολη (αεροπορία), δεν είχαν κινητό καθόλου, ούτε δυνατότητα καμμιάς επικοινωνίας. Ήταν πιο αυστηρά σε σχέση με Αυλώνα, ενδεχομένως επειδή στην εκπαίδευσή τους δεν περνάνε το σχολείο μαχητή, δεν ξέρω.
Υπαρχει αντιστοιχο, λεγεται σχολειο βαθμοφορου...
EricHalland έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 12:46 am Όσον αφορά για τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κατά την κατάταξη. Θα είναι όπως υπηρετήσαμε την θητεία μας; Δηλαδή θα πάρουμε εμείς ρουχισμό και θα μας δώσουν και αυτοί τα λίγα που δίνουν πχ φανελάκια αρβύλα τίς 2-3 στολές δηλαδή χιτώνια παντελόνια Κτλπ; Επίσης η σίτιση είναι δωρεάν η πληρώνουνε χρήματα όπως κάνουν πχ στις σχολές τής αστυνομίας; Και χρήματα λαμβάνουμε μετά από ένα σημείο ή τα παίρνουμε όλα μαζεμένα μετά την ορκωμοσία ή όταν τοποθετηθούμε σε μία μονάδα;
Styga
Όσον αφορά στον ρουχισμό, χονδρικά ναι, όπως τα είπες, συν τα προσωπικά σου είδη υγιεινής. Σίτιση όχι, δεν πληρώνεις, από χρήματα, θα πάρεις ένα ποσόν κοντά στην ορκωμοσία, αν θυμάμαι καλά γύρω στα 1000, και μετά πριν την τοποθέτησή σου σε μονάδα, θα πληρωθείς τα οφειλόμενα αναδρομικά, ύψους 1.772,00 ευρώ. Από την τοποθέτησή σου στη μονάδα και μετά, θα παίρνεις τον κανονικό μηνιαίο μισθό. Αυτά, με τα περυσινά δεδομένα Αυλώνα. Δλδ θα υπάρξουν δύο πληρωμές, μέχρι την τοποθέτησή σου, από την ημερομηνία κατάταξης.EricHalland έγραψε: Σάβ Νοέμ 25, 2023 12:46 am Όσον αφορά για τα πράγματα τα οποία θα πρέπει να έχουμε μαζί μας κατά την κατάταξη. Θα είναι όπως υπηρετήσαμε την θητεία μας; Δηλαδή θα πάρουμε εμείς ρουχισμό και θα μας δώσουν και αυτοί τα λίγα που δίνουν πχ φανελάκια αρβύλα τίς 2-3 στολές δηλαδή χιτώνια παντελόνια Κτλπ; Επίσης η σίτιση είναι δωρεάν η πληρώνουνε χρήματα όπως κάνουν πχ στις σχολές τής αστυνομίας; Και χρήματα λαμβάνουμε μετά από ένα σημείο ή τα παίρνουμε όλα μαζεμένα μετά την ορκωμοσία ή όταν τοποθετηθούμε σε μία μονάδα;
Styga
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες