Χειριστής μέσων ηλεκτρονικού πολέμου
Re: Χειριστής μέσων ηλεκτρονικού πολέμου
Καλησπερα. Καποιος φετος εχει δηλωσει την ειδικοτητα απο εδω;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 1
Φίλε πόσα μόρια μάζεψες; Πέρασες αθληματα;Busterakos έγραψε: Δευ Σεπ 25, 2023 5:31 pmΕγώ λόγω ειδικότητας ως οπλίτης που έχω και λόγω σπουδών.
Εγώ μάζεψα 650 και μόλις τελείωσα ψυχοτεχνικα
Ελα ναι και γω δηλωσα αυτη την ειδικοτητα.
Εκπαιδευση ειδικοτητας ξερει κανεις που πας?
Προσωπικα εχω 700. Εχεις ακουσει γι αλλα ατομα στην ειδικοτητα; Εγω κανα δυο εχω δει εδω να συζητανε
Αν εχουν δηλωσει λιγοι και φετος δεν εισαι ασχημα σε μορια περυσι μπηκαν με πολυ λιγοτερα
Και εγώ φέτος με εσάς εδώ άντε να έχω βρει ακόμα 2-3 άτομα. Προσωπικά εσένα με τα 700 μόρια έχω βρει με τα πιο πολλά μόρια. Πέρσι στην ειδικότητα, ο τελευταίος 15ος στη σειρά, μπήκε με 434 και ο περσινός 12ος (επειδή φέτος ζητάει 12 άτομα) μπήκε με 487. Επίσης πέρσι είχε λίγους επιλαχών (7 άτομα). Φέτος βλέπω ακόμα λιγότερη κίνηση. Θα δείξει βέβαια και όταν βγουν τελικοί πίνακες.
Εγω θεωρω ειμαστε μπολικοι και θα χουν κι αλλοι αρκετα μορια οχι μονο το παιδι με τα 700sadman έγραψε: Παρ Νοέμ 24, 2023 5:54 pm Και εγώ φέτος με εσάς εδώ άντε να έχω βρει ακόμα 2-3 άτομα. Προσωπικά εσένα με τα 700 μόρια έχω βρει με τα πιο πολλά μόρια. Πέρσι στην ειδικότητα, ο τελευταίος 15ος στη σειρά, μπήκε με 434 και ο περσινός 12ος (επειδή φέτος ζητάει 12 άτομα) μπήκε με 487. Επίσης πέρσι είχε λίγους επιλαχών (7 άτομα). Φέτος βλέπω ακόμα λιγότερη κίνηση. Θα δείξει βέβαια και όταν βγουν τελικοί πίνακες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες