Καλησπερα.700 εσυ;
Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Καλησπέρα, έχουμε καμμία ενημέρωση για τα άτομα που θα δώσουν αύριο στο Τατόι;
Καλησπέρα γράψτε όσοι είστε για πλήρωμα σκάφους ΕΔ και μόρια αν θέλετε ευχαριστώ
Έχεις ακούσει πολλούς που είναι για την ίδια ειδικότητα;
Παίδες εγώ συνάντησα αλλά 2 άτομα με την ίδια ειδικότητα μόνο και έχω 484 μόρια λογικά πιστεύω θα μας πάρουνε γιατί δεν έχει πολλά άτομαPanosTf έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 1:53 pmΕγώ φίλε.505 έχω. Δεν έχω συναντήσει πολύ κόσμο για αυτήν την ειδικότητα. Στις ΠΚΕ από τα 60 άτομα που ήμασταν μόνο ένας το είχε δηλώσει και αυτος είχε 460 μόρια.
Zeniasole έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 9:42 amΠαίδες εγώ συνάντησα αλλά 2 άτομα με την ίδια ειδικότητα μόνο και έχω 484 μόρια λογικά πιστεύω θα μας πάρουνε γιατί δεν έχει πολλά άτομαPanosTf έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 1:53 pmΕγώ φίλε.505 έχω. Δεν έχω συναντήσει πολύ κόσμο για αυτήν την ειδικότητα. Στις ΠΚΕ από τα 60 άτομα που ήμασταν μόνο ένας το είχε δηλώσει και αυτος είχε 460 μόρια.
Θα παρει οσα ατομα ζηταει η καθε ειδικοτητα και θα βγουν κι επιλαχοντες οι οποιοι καποιοι θα καλεστουν καποιοι οχι. Το οτι πηγαμε για πκε δεν παει να πει οτι ντε και καλα θα μας παρουν ολους γιατι δεν εχουν ατομα, τα ατομα ειδικα ς. Ξ και π. Α ειναι υπερ αρκετα για να χει κι αρκετους επιλαχοντες. Λιγο υπομονη και αναμενουμε αποτελεσματα την αλλη βδομαδα.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΊΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ?Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 9:50 amZeniasole έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 9:42 amΠαίδες εγώ συνάντησα αλλά 2 άτομα με την ίδια ειδικότητα μόνο και έχω 484 μόρια λογικά πιστεύω θα μας πάρουνε γιατί δεν έχει πολλά άτομαPanosTf έγραψε: Τρί Νοέμ 21, 2023 1:53 pm
Εγώ φίλε.505 έχω. Δεν έχω συναντήσει πολύ κόσμο για αυτήν την ειδικότητα. Στις ΠΚΕ από τα 60 άτομα που ήμασταν μόνο ένας το είχε δηλώσει και αυτος είχε 460 μόρια.
Θα παρει οσα ατομα ζηταει η καθε ειδικοτητα και θα βγουν κι επιλαχοντες οι οποιοι καποιοι θα καλεστουν καποιοι οχι. Το οτι πηγαμε για πκε δεν παει να πει οτι ντε και καλα θα μας παρουν ολους γιατι δεν εχουν ατομα, τα ατομα ειδικα ς. Ξ και π. Α ειναι υπερ αρκετα για να χει κι αρκετους επιλαχοντες. Λιγο υπομονη και αναμενουμε αποτελεσματα την αλλη βδομαδα.
Dionisis9999 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 10:39 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΊΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 9:50 amZeniasole έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 9:42 am
Παίδες εγώ συνάντησα αλλά 2 άτομα με την ίδια ειδικότητα μόνο και έχω 484 μόρια λογικά πιστεύω θα μας πάρουνε γιατί δεν έχει πολλά άτομα
Την αλλη παρασκευη 1 δεκεμβρη κατα πασα πιθανοτητα
Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 10:47 amDionisis9999 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 10:39 amΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΊΣΤΕΥΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΆΔΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΒΓΕΙ;Επισκέπτης έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 9:50 am
Την αλλη παρασκευη 1 δεκεμβρη κατα πασα πιθανοτητα
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ?
Dionisis9999 έγραψε: Τετ Νοέμ 22, 2023 10:56 am
Με καμια δυναμη. Μεχρι παρασκευη αυτη δινει το τελευταιο γκρουπ + καποιες επανεξετασεις δευτερα τριτη εαν προκυψουν;+ο χρονος να εξεταστουν οι πινακες; Παρασκευη 1 οπως ειπαν και στο χελπ ντεσκ διοτι πηγε πισω η διαδικασια με αργιες, πολλες επανεξετασεις ειδικα στα υγειονομικα. Υπολογιζαν Δευτερα 27 αλλα δεν βγαινει
ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ;
Δευτέρα 27/11 το θεωρώ απίθανο καθώς έως 24/11 πραγματοποιούνται ΠΚΕ και έπειτα 25-26 μεσολαβεί Σαββατοκύριακο.
Ας μας πει και ο φιλος εδώ που υποστήριζε ένθερμα και με σιγουριά την Δευτέρα 27/11 αν άλλαξε κάτιΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 19, 2023 3:37 pmΚαλα, τα λεμε τη Δευτερα 27Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 19, 2023 2:57 pmΆμα μπούμε 11/12 τι θα γίνει τα Χριστούγεννα; Τα στελέχη θα είναι σε άδεια ποιος θα κάνει εκπαίδευση; Ή θα μπαινοβγαίνουμε; Πιο λογικό είναι με τη νέα χρονιά να γίνει η κατάταξηΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 19, 2023 8:49 am
Οι τελικοι πινακες θα βγουν 27/11 και η καταταξη 11/12... ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μπειτε το 24 για μισθολογικους λογους και διοτι το 24 θα βγει κι αλλη προκυρηξη οποτε δεν γινεται να υπαρχουν 2 σειρες του 24... Ας ειστε ομως επιτυχοντες ωστε να φτασετε στην καταταξη και μην σφαζεστε το ποτε θα γινει. Εξαλλου οι πινακες να βγουν δεν ειναι και τοσο δυσκολο κομματι, καθε γκρουπ που τελειωνει δινονται τα ονοματα επιτυχοντων κι αποτυχοντων κι ετσι διαμοφωνεται η σειρα σιγα σιγα.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες