441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Πως σας παει τωρα στην 441; Ερχομαι με μεταθεση στις 18/12. Εχω ανησυχησει.
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Πως είναι εκεί τώρα ; Έρχομαι μετάθεση ας απαντήσει κάποιος σας παρακαλώ έχω αγχωθεί
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Ας πει κάποιος, είμαι άοπλος και φεύγω μετάθεση 441 αβυυ, πως Πάει από υπηρεσίες και τέτοια, καμία λεπτομέρεια
441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Για Αθήνα άσχημα, προς το παρών 3-1 πάει αλλά το στρατόπεδο θέλει άτομα σύντομα. Υπηρεσίες κανονικά πύλη, θφ και κάμερες. Αν έρθουν άτομα είναι σχετικά καλά. Υπάρχουν και πολύ καλύτερα
Re: 441 ΑΒΥΥ - Ταύρος
Έχουμε εικόνα για το τι κατάσταση επικράτεια αυτό το διάστημα στο 441 ΑΒΥΥ;
Ενώ είναι κοντά στο κέντρο, όλοι θέλουν να φύγουν...
:twisted::oops::twisted:

Καλησπέρα παιδιά,
Έχουμε κάνανε νέο σχετικά με αυτό το στρατόπεδο, καθώς θα πάρω μετάθεση σε αυτό μετά τα σπεν.
Έχουμε κάνανε νέο σχετικά με αυτό το στρατόπεδο, καθώς θα πάρω μετάθεση σε αυτό μετά τα σπεν.
Καλησπέρα σε όλους! Είμαι φαρμακοποιός με μεταπτυχιακό στον έλεγχο ποιότητας φαρμάκων και τον Μάρτιο θα μπω με την Β ΕΣΣΟ Θήβα στο υγειονομικό. Επειδή θα με ενδιέφερε να υπηρετησω στο εργαστήριο ελέγχου φαρμάκων του στρατού το οποίο απ ο, τι έχω καταλάβει είναι στην ΑΒΒΥ ήθελα να ρωτήσω εάν κανείς έχει κάποια σχετική εμπειρία (γίνεται δηλαδή χωρίς γνωριμίες να μπεις εκεί, πως είναι το κλίμα κτλ) ή να μην το προσπαθήσω καν και να δω για τα νοσοκομεία της Αθήνας;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες