Αλβανική απειλή : Αλήθεια η ψέμα;

Πληροφορίες για τα ελληνοτουρκικά θέματα (ΑΟΖ, ΕΕΧ, υφαλοκρηπίδα, χωρικά ύδατα), την εξωτερική πολιτική και τις διεθνείς σχέσεις
Απάντηση
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από yandr »

Prince_23 έγραψε:
Δλδ να καταντήσουμε σαν την ολλανδία που έχουν δημιουργήσει κόμμα παιδόφιλων; Καλή η ελευθερία αλλά πρέπει να υπάρχουν και κάποιες αξίες για να γίνει ένα κόμμα με πάνω απ'ολα το συμφέρον της πατρίδας. Συγνώμη κιολας αλλά εγώ δεν βλέπω κανένα συμφέρον της ελλάδος σε αυτή τη δημιουργία αλβανικού κόμματος!

Καλά, δεν θα βάλουμε το ίδιο τους παιδόφιλους με τους Έλληνες πολίτες αλβανικής καταγωγής.

Άλλωστε, νομίζω ότι δεν θα σε χάλαγε καθόλου ένα 'ελληνικό' κόμμα σε ξένη χώρα. Δύο μέτρα και δύο σταθμά;

Σε κάθε περίπτωση, όχι μόνο είναι αδύνατο να εμποδίσει κανείς την δημιουργία ενός τέτοιου κόμματος, αλλά παράλληλα καλό είναι να εκφράζονται όλοι οι πολίτες μίας χώρας. Σε διαφορετική περίπτωση (που δεν εκφράζονται) τα προβλήμματα συσσωρεύονται και σε κάποια στιγμή γίνεται έκρηξη.
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από Athan »

Prince_23 έγραψε:Σε λίγο θα καταντήσουμε μειωνότητα στη χώρα μας. Μερικές φορές που πάω στην Αθήνα και περνάω το βράδυ απο Ομόνοια νομίζω οτι άλλαξα χώρα!!! Μα κανένας Έλληνας;

δεν μπορεί να γίνει τπτ για αυτό καθότι υπάρχει ενας εμφανέστατος ρατσισμός των πολιτικών ενάντια των γηγενών μεσω της μη-υπαρξης μεταναστευτικής πολιτικής στο εlladaι

με λίγα λόγια είσαι ξενος στον τόπο σου...
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Athan »

yandr έγραψε:

... καλό είναι να εκφράζονται όλοι οι πολίτες μίας χώρας. Σε διαφορετική περίπτωση (που δεν εκφράζονται) τα προβλήμματα συσσωρεύονται και σε κάποια στιγμή γίνεται έκρηξη...

δες πρώτα ποιον θα συνέφερε ενα τετειο κόμμα και τι συμφέροντα θα εξυπηρετούσε... και ασε τον τρόπο έκφρασης (πιτζάμα)

και ο μπούς το ιράκ στο όνομα της "δημοκρατίας" το έκανε "οικόπεδα"...
ελεος...
ΝΕΟΣ

Δημοσίευση από ΝΕΟΣ »

ΚΑΛΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ). ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Μ... ΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΙΠΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

sniper1977
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 3

Δημοσίευση από sniper1977 »

ΝΕΟΣ έγραψε: ΚΑΛΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΤΡΕΞΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΠΩΣ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΕ ΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥ ΧΕΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΙΟΥΣ(ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΥΣ ΒΕΒΑΙΑ). ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Μ... ΚΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΙΠΕΙ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΤΟΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ

Αν και οι Αλβανοι δεν ειναι Εβραιοι ηταν πολυ ευστοχο το παραδειγμα σου...Εικόνα

sniper1977
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Athan έγραψε:
Prince_23 έγραψε:Σε λίγο θα καταντήσουμε μειωνότητα στη χώρα μας. Μερικές φορές που πάω στην Αθήνα και περνάω το βράδυ απο Ομόνοια νομίζω οτι άλλαξα χώρα!!! Μα κανένας Έλληνας;

δεν μπορεί να γίνει τπτ για αυτό καθότι υπάρχει ενας εμφανέστατος ρατσισμός των πολιτικών ενάντια των γηγενών μεσω της μη-υπαρξης μεταναστευτικής πολιτικής στο εlladaι

με λίγα λόγια είσαι ξενος στον τόπο σου...
Εκει ειναι η διαφορα των Ελληνων. Οτι ειμαστε φιλοξενος λαος και δεν εχουμε προβλημα με κανεναν.

Δεν νομιζω να υπαρχει Ελληνας που να εχει προβλημα με τους Πακιστανους, Ινδους, Κουρδους, Ιρακινους, Αφρικανους και οποιοδηποτε λαο δεν προκαλει και σεβεται τη χωρα που τους φιλοξενει. Το ιδιο δεν μπορουμε να πουμε για τους Αλβανους οι οποιοι δυστυχως πολυ ευκολα κατευθυνονται απο προπαγανδιστικες φυλλαδες που μπορουν να βρουν οπουδηποτε στη χωρα μας...

Επισης μην ξεχναμε οτι ειμαστε η χωρα με τα λιγοτερα ρατσιστικα γεγονοτα και με το μικροτερο ποσοστο ξενοφοβιας στην Ευρωπαικη Ενωση...

Εμεις αλλου πασχουμε και ειμαστε απολυτα κατακριτεοι... Στα θεματα κοινωνικου ρατσισμου...Εικόνα

Άβαταρ μέλους
yandr
Στρατάρχης
Στρατάρχης
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από yandr »

sniper1977 έγραψε: Εκει ειναι η διαφορα των Ελληνων. Οτι ειμαστε φιλοξενος λαος και δεν εχουμε προβλημα με κανεναν.

Δεν νομιζω να υπαρχει Ελληνας που να εχει προβλημα με τους Πακιστανους, Ινδους, Κουρδους, Ιρακινους, Αφρικανους και οποιοδηποτε λαο δεν προκαλει και σεβεται τη χωρα που τους φιλοξενει. Το ιδιο δεν μπορουμε να πουμε για τους Αλβανους οι οποιοι δυστυχως πολυ ευκολα κατευθυνονται απο προπαγανδιστικες φυλλαδες που μπορουν να βρουν οπουδηποτε στη χωρα μας...

Επισης μην ξεχναμε οτι ειμαστε η χωρα με τα λιγοτερα ρατσιστικα γεγονοτα και με το μικροτερο ποσοστο ξενοφοβιας στην Ευρωπαικη Ενωση...

Εμεις αλλου πασχουμε και ειμαστε απολυτα κατακριτεοι... Στα θεματα κοινωνικου ρατσισμου...Εικόνα

Φίλε μου λυπάμαι, αλλά αυτή την άποψη για τους Έλληνες την έχουν μόνο οι Έλληνες.

Όλες οι ευρωπαϊκές έρευνες βγάζουν τον ελληνικό λαό από τους πιο ξενοφοβικούς, ενώ οι επιθέσεις ενάντια Πακιστανών, Ιρακινών κ. λπ. είναι αρκετά συχνό φαινόμενο.

Ως προς τους Αλβανούς, όταν πρωτοήρθαν υπήρχαν δραματικές εκδηλώσεις ρατσισμού με πολίτες να ξεσηκώνονται με τα όπλα και να τους διώχνουν από τα χωριά τους, να τους επιβάλλουν περιορισμούς στην κίνηση (κοινώς τους έκλειναν σε παράγκες) κ. λπ.

Τώρα βέβαια που αποτελούν ισχυρή μειονότητα και στις μικρές ηλικίες (σχολεία) ακόμη και πλειονότητα, τα πράγματα άλλαξαν. Τώρα οι Έλληνες δεν τολμάνε, διότι προτιμούν επιτίθενται μόνο κατά ομάδες και όταν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα.

Prince_23
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Prince_23 »

Με τους αλλους λαούς εκτός των αλβανών, ρωσσοπόντιων και ρουμάνων όλοι οι άλλοι δεν δημιουργούν πρόβλημα και οι μονοι που εχουν πρόβλημα μαζί τους είναι οι εθνικιστές
Athan
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας

Δημοσίευση από Athan »

συμφωνώ οτι στη ελλάδα δεν είμαστε ξενόφοβοι αλλά αλβανόφοβοι και με το δίκιο μας, λιγο πράγμα είναι να αδειάζουν οι αλβανικές φυλακές και να κατεβαίνουν στην ελλάδα; μην τρελαθούμε...

Prince_23
Posts in topic: 8
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από Prince_23 »

Δεν πιστεύω οτι γενικά έχουμε φοβία απλά μας την δημιουργούν οι ίδιοι και με την αύξηση της εγκληματικότητας αλλά επίσης και με τη συμπεριφορά τους. Φυσικά υπάρχουν και οι εξαιρέσεις
LurkerElf
Πολίτης
Πολίτης
Posts in topic: 1
Ενδιαφέροντα: Motocross / Soccer / Lineage
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από LurkerElf »

Ρε παιδια εγω παντος δεν τους χωνευο καθολου τους Αλβανους!!!
Νομιζουν οτι κατι ειναι ενω δεν ειναι τπτ!!
Ποτε δεν εχουν παει σε τσακωμους 1 με 1 παντα 1 ΕΛΛΗΝΑΣ με 5-10 αλβανους
εγω προσοπικα μενω στο Γκυζη , εδω ειναι γεματο αλβανους πριν 2-3 χρονια καθε μερα τσακωνομασταν μιλαμε για παρα πολυ κσυλο ειμασταν 5 ατομα και αυτοι ηταν 20-30 ατομα αλλα ΕΛΛΑΔΑ = ΕΛΛΑΔΑ εκει εμεις ποτε δεν εσκειψα το κεφαλι κατω γιατι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ !!
Ετυχε μια στιγμη που ημουν μονος μου και ειρθαν 6 ατομα να με δειρουν και θυμαμαι οτι ο ενας ηρθε με ενα γυαλινο μπουκαλι να με χτυπησει , και του λες αστο κατω και ελα με τα χερια , ετσι οπως με κοιταγε το πετακσε και αρχισε να με χτυπαει υπουλα , εγω φευγω πας σπιτι μου και περνω ενα μαχαιρι ποθ ειχα για ψαρεμα βγηκα στους δρομους και αρχισα να τρεχω να τους βρω!
Ακομα ευχαριστω τον θεο που δεν τους βρηκα γιατι αν τους ειχα βρει τωρα θα ειμουν φυλακη!!
Εγω με ολα αυτα 8ελω να καταλικσω οτι μερικοι ανθρωποι εχουν φτασει να φοβουντε στην ιδια τους την χωρα απο τους κολοαλβανους!!
Κσυπνηστε ολοι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι για τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Μην σκηβετε αλλο τα κεφαλια!
Απο Παλια η ΕΛΛΑΔΑ αποδεικνηει τι μπορει να κανει γιατι εχουμε ΨΥΧΗ!
Σας Ευχαριστω ολους οσους το διαβασαν!
sniper1977
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

yandr έγραψε:
sniper1977 έγραψε: Εκει ειναι η διαφορα των Ελληνων. Οτι ειμαστε φιλοξενος λαος και δεν εχουμε προβλημα με κανεναν.

Φίλε μου λυπάμαι, αλλά αυτή την άποψη για τους Έλληνες την έχουν μόνο οι Έλληνες.

Όλες οι ευρωπαϊκές έρευνες βγάζουν τον ελληνικό λαό από τους πιο ξενοφοβικούς, ενώ οι επιθέσεις ενάντια Πακιστανών, Ιρακινών κ. λπ. είναι αρκετά συχνό φαινόμενο.

Ως προς τους Αλβανούς, όταν πρωτοήρθαν υπήρχαν δραματικές εκδηλώσεις ρατσισμού με πολίτες να ξεσηκώνονται με τα όπλα και να τους διώχνουν από τα χωριά τους, να τους επιβάλλουν περιορισμούς στην κίνηση (κοινώς τους έκλειναν σε παράγκες) κ. λπ.

Τώρα βέβαια που αποτελούν ισχυρή μειονότητα και στις μικρές ηλικίες (σχολεία) ακόμη και πλειονότητα, τα πράγματα άλλαξαν. Τώρα οι Έλληνες δεν τολμάνε, διότι προτιμούν επιτίθενται μόνο κατά ομάδες και όταν είναι σίγουρο το αποτέλεσμα.

Διαφωνω καθετα σε αυτο που ανεφερες για τους Κουρδους, τους Πακιστανους, Ιρακινους κτλ. Μια χαρα τα παμε με αυτους. Σοβαρα προβληματα οπως λες εχουν παρουσιαστει μονο με τους Αλβανους. Αυτο που επισης ανεφερες στην τελευταια παραγραφο ισχυει σιγουρα στην Αθηνα αλλα δεν ισχυει για παραδειγμα στην Κρητη η στα μερη μου στη Μανη κα στη Λακωνια γενικοτερα οπου ειναι περιστερια και δεν σηκωνουν καν κεφαλι να κοιταξουν μια Ελληνιδα(οχι οτι το επικροτω, αλλα ειναι γεγονος).

Και αυτο που ανεφερα για τον ρατσισμο στηριζεται σε επισημα στοιχει ατης Ευρωπαικης Ενωσης που αναφερει οτι εχουμε αναλογικα τα λιγοτερα ρατσιστικα κρουσματα και την λιγοτερη ξενοφοβια(καλα αυτο αληθεια πως μετριεται; ειναι ενα ευλογο ερωτημα για την ερευνα... Εικόνα)

H4nnibal
Αρχιλοχίας
Αρχιλοχίας
Posts in topic: 1
Επάγγελμα: Γραφίστας
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από H4nnibal »

LurkerElf έγραψε:Ρε παιδια εγω παντος δεν τους χωνευο καθολου τους Αλβανους!!!
Νομιζουν οτι κατι ειναι ενω δεν ειναι τπτ!!
Ποτε δεν εχουν παει σε τσακωμους 1 με 1 παντα 1 ΕΛΛΗΝΑΣ με 5-10 αλβανους
εγω προσοπικα μενω στο Γκυζη , εδω ειναι γεματο αλβανους πριν 2-3 χρονια καθε μερα τσακωνομασταν μιλαμε για παρα πολυ κσυλο ειμασταν 5 ατομα και αυτοι ηταν 20-30 ατομα αλλα ΕΛΛΑΔΑ = ΕΛΛΑΔΑ εκει εμεις ποτε δεν εσκειψα το κεφαλι κατω γιατι ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ !!
Ετυχε μια στιγμη που ημουν μονος μου και ειρθαν 6 ατομα να με δειρουν και θυμαμαι οτι ο ενας ηρθε με ενα γυαλινο μπουκαλι να με χτυπησει , και του λες αστο κατω και ελα με τα χερια , ετσι οπως με κοιταγε το πετακσε και αρχισε να με χτυπαει υπουλα , εγω φευγω πας σπιτι μου και περνω ενα μαχαιρι ποθ ειχα για ψαρεμα βγηκα στους δρομους και αρχισα να τρεχω να τους βρω!
Ακομα ευχαριστω τον θεο που δεν τους βρηκα γιατι αν τους ειχα βρει τωρα θα ειμουν φυλακη!!
Εγω με ολα αυτα 8ελω να καταλικσω οτι μερικοι ανθρωποι εχουν φτασει να φοβουντε στην ιδια τους την χωρα απο τους κολοαλβανους!!
Κσυπνηστε ολοι η ΕΛΛΑΔΑ ειναι για τους ΕΛΛΗΝΕΣ!!!
Μην σκηβετε αλλο τα κεφαλια!
Απο Παλια η ΕΛΛΑΔΑ αποδεικνηει τι μπορει να κανει γιατι εχουμε ΨΥΧΗ!
Σας Ευχαριστω ολους οσους το διαβασαν!

Φίλε χαλάρωσε λιγάκι. Αν ήταν μόνο το θέμα του πιος είναι πιο δυνατός και πιος ρίχνει τις πιο πολλές μπουνιές και πιο έχει τα περισσότερα ρόπαλα, ας φέρναμε τότε όλους τους δασκάλους πολεμικών τεχνών της χωρας να παίξουμε ξύλο ναδούμε πιος θα νικήσειΕικόνα. Ελεος, ποσο χρονών είσαι 12;
Γιατί, οι Έλληνες δεν τα κάνουν αυτά μεταξύ τους;
Τέλως πάντων. Δε θα δώσω δίκιο στους Αλβανούς, απλά όσων αφορά το θέμα των αλλοδαπών πιστεύω πως υπάρχουν σημαντικότερα απο το ξύλο.
Όπως αυτό που τυπώσανε Αλβανική Εφημερίδα!Εικόνα
Αλλο πάλι και αυτό! Μακάρι να ήταν να πλακωθούμε όλοι στο ξύλο και να βγεί καποιος νικητής φίλε μου, μακάρι. Το κακό είναι οτι τέτοια παράσιτα, εισάχθηκαν και εισάγονται στη χώρα μας όταν οι Έλληνες παλεύουν για να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά τους, και μέχρι να το καταλάβουν, αυτά τα παράσιτα έχουν απλωθεί παντού και έχουν ριζώσει βαθειά στη γή , αρχίζοντας να παίρνουν Ελληνικές αποχρώσεις ενό οι δικές μας φωνές ξεθωριάζουνε μέρα με τη μέρα και απο το περήφανο γαλάζιο, παίρνουν ένα σάπιο μουχλιασμένο χρώμα.
Αρκετά λοιπον με τα ποιήματα. Το μεγάλο ερώτημα παίδες είναι, τι πραγματικά μπορείς να κάνεις για αυτό ΕΣΥ προσωπικά, το οποίο θα έχει αποτέλεσμα;
288 ΜΑRINE

Δημοσίευση από 288 ΜΑRINE »

ΜΟΝΟ ΑΔΙΚΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ***** ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΦΤΗΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΩΛΟΧΩΡΙΑ ΤΟΥΣ
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από thrakiotis »

Με ολα αυτα εχουμε ξεχασει τι γινεται στην βορεια Ηπειρο Ο Μπερίσα αρπάζει με τεχνάσματα τη γη που ανήκει στους Βορειοηπειρώτες

Τα αποτελέσματα της ανυπαρξίας του ΥΠΕΞ

Με μια πρωτοφανή πρόταση επανέρχεται η αλβανική κυβέρνηση στον πόλεμο κατά των Ελλήνων της Βορείου Ηπείρου. Σύμφωνα με τα αλβανικά ΜΜΕ, ο πρωθυπουργός της χώρας ετοιμάζει νομοσχέδιο σύμφωνα με το οποίο εκτάσεις οι οποίες δεν καλλιεργούνται από τους ιδιοκτήτες τους, θα παραχωρούνται για εκμετάλλευση σε τρίτους που επιθυμούν να τις καλλιεργήσουν.
Οι πραγματικοί ιδιοκτήτες θα αμοιβονται με το 1/10 της παραγωγής σύμφωνα με τις αλβανικές πηγές.
Τα ίδια μέσα αναφέρουν πως αν σε ένα εύλογο χρονικό διάστημα (π. Χ.5 ή 10 χρόνια) οι ιδιοκτήτες δεν εκφράσουν ενδιαφέρον για να καλλιεργήσουν την γη τους, τότε αυτή περνά στην ιδιοκτησία εκείνων που την δουλεύουν.
Είναι εμφανές ότι ο πανέξυπνος ηγέτης της Αλβανίας, σκοπεύει σε έναν σταδιακό αναδασμό ο οποίος θα αλλάξει εντελώς το ιδιοκτησιακό καθεστώς στην χώρα του και θα πάρει πλουτοπαραγωγές εκτάσεις από τα χέρια των Ελλήνων.
Δεν θα είναι καθόλου δύσκολο να παραδώσει τις καλλιεργήσιμες γαίες σε Αλβανούς από τον βορρά ή το Κόσσοβο ή τα Σκόπια. Ο κίνδυνος φαντάζει τεράστιος για τα χωριά των αναγνωρισμένων μειονοτικών περιοχών όπως η Δρόπολη και ο Βούρκος που βρίσκονται γύρω από κάμπους.
Δεν κινδυνεύουν να αλλάξουν μόνο οι ιδιοκτήτες της γης αλλά ακόμη περισσότερο και η πληθυσμιακή σύσταση της Βορείου Ηπείρου.
Μετά τις αλλοιώσεις που επέβαλλε το κομμουνιστικό καθεστώς στον πληθυσμό της Βορείου Ηπείρου, ο Μπερίσσα φαίνεται να θέλει να διασφαλίσει την εθνική ενότητα του κράτους του, περιθωριοποιώντας αν όχι εξαλείφοντας το ελληνικό στοιχείο.
Απομένει στο ελλαδικό Υπουργείο Εξωτερικών να αντιληφθεί πως η Αλβανία δεν είναι μόνο το φιλελεύθερο κράτος που νομιμοποιεί τους γάμους των γκεη αλλά έχει και πραγματικό πρόσωπο και είναι εκείνο που αντιμετοπίζουν οι Έλληνες, πολίτες της.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Απάντηση

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης