Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
ChriKon

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από ChriKon »

Player77 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 3:19 pm Παιδια αυτοι θα ξεκινησουν να ανοιγουν τους φακελους βασει της σειρας που εβγαλε το συστημα των αιτησεων με μορια!
Δηλαδη ονομα-ονομα απο το 1 μεχρι το 1000 πχ, μεχρι να βρουν αυτους που θελουν.
Δε θα τους ανοιγουν στη τυχη. Οτι εβγαλε το συστημα με τις αιτησεις βασει μοριων!
Ξέρουμε περιπου ποσα άτομα θα καλέσουν για ΔΕ;
Απο τα 7000++
Θα παρουν 400
Αλλά πιστευω οτι μόνο από τα δικαιολογητικά κλπ θα πέσουμε στα 4-5000
Μετά έχουμε γιατρους αθληματα ψυχοτεχνικές κλπ
Όποτε φαντάζομαι πρεπει να έχουν παλι πολλα άτομα για να υπάρχει περιθωριο σε όσους κοπουν στις υπόλοιπες 3 δοκιμασίες
DIMITRA91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 57

Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)

Δημοσίευση από DIMITRA91 »

ChriKon έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 3:42 pm
Player77 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 3:19 pm Παιδια αυτοι θα ξεκινησουν να ανοιγουν τους φακελους βασει της σειρας που εβγαλε το συστημα των αιτησεων με μορια!
Δηλαδη ονομα-ονομα απο το 1 μεχρι το 1000 πχ, μεχρι να βρουν αυτους που θελουν.
Δε θα τους ανοιγουν στη τυχη. Οτι εβγαλε το συστημα με τις αιτησεις βασει μοριων!
Ξέρουμε περιπου ποσα άτομα θα καλέσουν για ΔΕ;
Απο τα 7000++
Θα παρουν 400
Αλλά πιστευω οτι μόνο από τα δικαιολογητικά κλπ θα πέσουμε στα 4-5000
Μετά έχουμε γιατρους αθληματα ψυχοτεχνικές κλπ
Όποτε φαντάζομαι πρεπει να έχουν παλι πολλα άτομα για να υπάρχει περιθωριο σε όσους κοπουν στις υπόλοιπες 3 δοκιμασίες
Δεν μπορεί να το ξέρει κανείς αυτό, φίλε μου. Αν τους δέσμευε κάποιο ποσοστό θα το ανέφερε η προκήρυξη. Τώρα θα το κρίνει η επιτροπή.
Η όλη διαδικασία θα γίνει πάντως όπως λέει η σελ 34 παρ.7 της προκήρυξης και όπως παρέθεσε το παράδειγμα ο φίλος πιο πάνω. Και είναι λογικό. Για τους ΠΕ π. Χ που με αφορά, δεν έχει νόημα από τους 1150 περίπου να ελέγξουν όλα τα δικαιολογητικά για 30 θέσεις όλες κι όλες. Θα ελέγξουν π. Χ τους 200 που προηγούνται βαθμολογικά.
Κάνε λίγο υπομονή και θα δούμε. Και παρακολουθούμε παράλληλα και για την δημοτική όσοι δεν τα καταφέρουμε σε αυτήν. Σου εύχομαι καλή επιτυχία.
Επισκέπτης

Δημοσίευση από Επισκέπτης »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 3:10 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 11:19 am Χαχχαχαχα ρε παιδιά δηλαδή οκ, λίγο έλεος. Ούτε τους μισούς θα ελέγξουν, ούτε θα αφήσουν στην άκρη όσους έστειλαν Πέμπτη Παρασκευή.
Αυτό που λες δεν γίνεται. Αν το τελευταίος φάκελος που θα έρθει είναι ΙΕΚ; Θα τον αφήσει έκτος;

Το ίδιο λέμε φίλε μου. Και εγώ με ιεκ είμαι και τα έστειλα Παρασκευή!
Επισκέπτης

Pyr έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 2:57 pm
Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 12:13 pm Επειδή δεν το έχω δει αυτό που λες, αν μπορείς παρέθεσε το αντίστοιχο εδάφιο σε παρακαλώ. Παρ όλα αυτά δεν γίνεται αυτό για έναν απλό λόγο! Έστω ότι βρίσκουν πρώτα όσους έχουμε ΙΕΚ (που δεν είμαστε σε καμία περίπτωση 400 άτομα ώστε να συμπληρωθούν οι θέσεις μόνο από εμάς), μετά πηγαίνει στον επικουρικό πίνακα για όσους θέσεις απομείνουν και για σειρά επιλαχόντων. Οπότε πως θα συμπληρωθούν οι θέσεις και θα βγει η σειρά επιλαχόντων; Πρέπει να εξετάσει και την τελευταία αίτηση από όσες κάλεσε για να βγει ακριβώς η σειρά!
Είναι απλό για να μην μπερδεύεσαι θα σου το πώ με ένα παράδειγμα...

θέλω να καλύψω 400 θέσεις.
1) προσκαλώ 7000 φακέλους για καβάτζα
2) ελέγχω τουλάχιστον τριπλάσιους φακέλους απο τους 400 δλδ ας πουμε 1500 φακέλους
3) φτιάχνω πίνακες με μόρια για τους 1500 πρώτους ελεγμένους φακέλους και για ολους τους υπόλοιπους φακέλους βάζω τα μόρια που ειχαν δηλώσει στην ηλεκτρονική τους αίτηση
4) ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που θέλω να ασχοληθώ με περισσότερους απο τους 1500 φακέλους που ειχα ανοίξει τότε ανοίγω επιπλέον φακέλους στη πορεία για να βρώ περισσότερα άτομα απο τα αρχικά των 1500 που νόμιζα οτι θα μου φτάσουν για να συμπληρώσω τις 400 θέσεις των ΔΕ.

Έτσι όπως το λες έχει μια άλφα λογική... Αυτό που συμπεραίνω σε αυτό το σενάριο είναι ότι με 1.500-2.000 αιτήσεις, δεν αργούν οι προσωρινοί πίνακες και είναι πολύ ευχάριστη είδηση! Μακαρι να γίνει έτσι.
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Pyr »

Ας αποφύγουμε να σχολιάζουμε κάτι τελείως ηλίθιο ... Κ ας ξεκαθαρίσουμε οτι ολοι οι φάκελοι ειναι το ίδιο αποδεκτοί όταν ειναι εντός ημερομηνιών υποβολής που εχει ορίσει η αρμόδια επιτροπή.
Player77

Δημοσίευση από Player77 »

Pyr έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 4:33 pm Ας αποφύγουμε να σχολιάζουμε κάτι τελείως ηλίθιο ... Κ ας ξεκαθαρίσουμε οτι ολοι οι φάκελοι ειναι το ίδιο αποδεκτοί όταν ειναι εντός ημερομηνιών υποβολής που εχει ορίσει η αρμόδια επιτροπή.
Αλλο πραγμα λεμε τωρα! Οτι θα ανοιξουν τους φακελους ονομαστικα και βασει των μοριων πιυ εβγαλε το συστημα συμφωνα με τις αιτησεις!
Άβαταρ μέλους
Pyr
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 7

Δημοσίευση από Pyr »

Player77 έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 4:39 pm
Pyr έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 4:33 pm Ας αποφύγουμε να σχολιάζουμε κάτι τελείως ηλίθιο ... Κ ας ξεκαθαρίσουμε οτι ολοι οι φάκελοι ειναι το ίδιο αποδεκτοί όταν ειναι εντός ημερομηνιών υποβολής που εχει ορίσει η αρμόδια επιτροπή.
Αλλο πραγμα λεμε τωρα! Οτι θα ανοιξουν τους φακελους ονομαστικα και βασει των μοριων πιυ εβγαλε το συστημα συμφωνα με τις αιτησεις!
Άλλο λές εσυ αλλο λέω εγώ.

Σχολιάζω αλλο μήνυμα πιο πάνω... Εσυ λές οτι θα τους ανοίξουν ονομαστικά και με βάση τα μόρια ε το ξέρουμε αυτο για να καταλήξουν μέχρι το φάκελο που χρειάζονται, για να μη χρειαστεί να τους ελέγξουν ολους τους φακέλους για εξοικονόμηση χρόνου.
Επισκέπτης

Λέει η άλλη θα δουμε κ στη δημοτική ! Έτσι πάρτε σβάρνα ολες τις προκηρυξεις μέχρι να μπείτε. Καμία προσωπικότητα. Και ρουφάγανε ρουφαγανε χαχαχα
niasimas
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από niasimas »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 6:22 pm Λέει η άλλη θα δουμε κ στη δημοτική ! Έτσι πάρτε σβάρνα ολες τις προκηρυξεις μέχρι να μπείτε. Καμία προσωπικότητα. Και ρουφάγανε ρουφαγανε χαχαχα
Απαγορεύεται από κανένα νόμο, να συμμετέχεις σε πολλαπλές προκηρύξεις, ταυτόχρονα; Δεν νομίζω. Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για το μέλλον του.
Stanios77

Δημοσίευση από Stanios77 »

Επισκέπτης έγραψε: Σάβ Νοέμ 11, 2023 6:22 pm Λέει η άλλη θα δουμε κ στη δημοτική ! Έτσι πάρτε σβάρνα ολες τις προκηρυξεις μέχρι να μπείτε. Καμία προσωπικότητα. Και ρουφάγανε ρουφαγανε χαχαχα
Ρε φίλε αν και συμφωνώ μαζί σου, ο καθένας κοιτάει να εξασφαλίσει το μέλλον του με κάθε τρόπο.
Οπότε κάποιοι θέλουν να μπουν στο δημόσιο δε ότι θέση και αν είναι.
Εγώ προσωπικά μόνο σε ένστολη και ενοπλη υπηρεσία θέλω να μπω στο Δημόσιο και όχι γενικά όπου να ναι. Αλλά νταξει μη κραζουμε ο καθένας κοιτάει το καλύτερο που μπορεί για οτν εαυτό του.
Επισκέπτης

Stanios77 εντάξει αν το θέτεις έτσι, σωστός! Εσυ κατάλαβες πως το είπα!
Visitor

Δημοσίευση από Visitor »

Μου κάηκαν τα μάτια με τόσες ερωτήσεις στην ομάδα των προκηρύξεων στο φβ. 😵?💫
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 1

Δημοσίευση από 310LELE »

Καλημέρα, τελικά τα ξενόγλωσσα ήθελαν επικύρωση η όχι;
FF24
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Λοχίας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 46

Δημοσίευση από FF24 »

310LELE έγραψε: Κυρ Νοέμ 12, 2023 9:45 am Καλημέρα, τελικά τα ξενόγλωσσα ήθελαν επικύρωση η όχι;
Καλημέρα, αν ήθελαν επικύρωση τότε η αίτηση μου είναι άκυρη... Από ότι διαβάζω, ήθελαν επικύρωση τα πτυχία που δεν απαιτούσαν μετάφραση. Αυτό που λέει μέσα είναι ότι αυτά τα πτυχία δεν χρηζουν επικύρωσης αν σταλούν ηλεκτρονικά. Τα στείλαμε ταχυδρομικά. Δεν θέλω να το πιστέψω.

https://ibb.co/yp0jjNL
mrhabuya
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από mrhabuya »

Τα πτυχια ξενων γλωσσων θελανε επικυρωση επειδη σταλθηκαν ταχυδρομικα. Αν στελνονταν ηλεκτρονικα ΔΕΝ θα θελανε. Μεταφραση θελανε μονο οσα ΔΕΝ ηταν στη λιστα της προκηρυξης. Το γραφει ξεκαθαρα μεσα
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 9 επισκέπτες