Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Αν αναφέρεσαι σε εμένα γραμμένο σε έχω με 850 μορια κύριε εποπ. Χεστηκαμε αν συμμετέχετε ή όχι! Απλά λέμε ότι δεν γίνεται γιατί τα λέγανε στον ΑΣΕΠ στην αρχή που βγήκε η προκήρυξη.
- svetlana
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 18
Re: Προσκλητήριο ταχυδρομικής αποστολής δικαιολογητικών για τη Δικαστική Αστυνομία - Β Στάδιο (2023)
Φτανει ρε παιδιά, ήμαρτον! Εφόσον η διαδικασία κατάθεσης τελείωσε, δεν υπάρχει νόημα περαιτέρω συζήτησης. Προχωράμε παρακάτω.
Δεν θα χαλαμε το νημα γιατι εσυ θίγεσαι! Αν θίγεσαι έξω άπο έδω!841 σε ειδική κατηγορία! Όσο για το "ρώτησα ένα ώραιο πρωινό στον ΑΣΕΠ και μου είπε αυτό και αυτό". Βαρεθήκαμε να ακούμε τέτοιες παπάτζες, κατάντησε τσιτάτο. Έγω δίνω αποσπάσματα και εσύ μου λες για το ότι κάποιος μέσα απο τον ΑΣΕΠ πέταξε μια μ*****ια και το κάναμε τριχιά. Κουράσατε, γραφικοί από χόμπι!
Και τελικά σε ποιους αναφέρεται όταν λέει οι τακτικοί υπάλληλοι δεν μπορούν να συμμετέχουν αν δεν έχει περάσει πενταετία ; Ποιους αφορά ;
Ποιος είσαι εσυ που θα μου πεις έξω από εδώ ρε απορριπτέε ; Δουλεια σου !
- svetlana
ΦΤΑΝΕΙ ΜΩΡΕ! Λύστε τα προβλήματα σας στα μηνύματα, όχι εδώ!
Για διάβασε καλύτερα τι γράφει! Τακτικοί μόνιμοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου στο δημόσιο, ποιος σου είπε εσένα οτι οι ΕΠΟΠ είναι μόνιμοι; Μη μονιμοποιηθέντες ΕΠΟΠ δηλωνόμαστε πριν την 7ετια κυριε πανέξυπνε!
FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 9:02 pmΓια διάβασε καλύτερα τι γράφει! Τακτικοί μόνιμοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου στο δημόσιο, ποιος σου είπε εσένα οτι οι ΕΠΟΠ είναι μόνιμοι; Μη μονιμοποιηθέντες ΕΠΟΠ δηλωνόμαστε πριν την 7ετια κυριε πανέξυπνε!
Ρε πάτε καθόλου καλά εδώ μέσα ; Μπαίνετε και ξεσπατε τα νεύρα σας; Όντως ρώτησα γιατί δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεται δεν το είπα με ειρωνεία τι απαντάς έτσι;!
FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 9:02 pmΓια διάβασε καλύτερα τι γράφει! Τακτικοί μόνιμοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου στο δημόσιο, ποιος σου είπε εσένα οτι οι ΕΠΟΠ είναι μόνιμοι; Μη μονιμοποιηθέντες ΕΠΟΠ δηλωνόμαστε πριν την 7ετια κυριε πανέξυπνε!
Ρε πάτε καθόλου καλά εδώ μέσα ; Μπαίνετε και ξεσπατε τα νεύρα σας; Όντως ρώτησα γιατί δεν ξέρω σε ποιους αναφέρεται δεν το είπα με ειρωνεία τι απαντάς έτσι;!
- svetlana
Μια διευκρίνιση, όποιος μπαίνει και γράφει με όνομα «Επισκέπτης», δεν σημαίνει ότι είναι το ίδιο άτομο. Όπως είναι και οι «Ανώνυμοι» στο φατσοβιβλιο.
Με συγχωρεις αν είσαι άλλος άνθρωπος και σε πήρε και σένα η μπάλα. Τσακωνόμουν λίγο πριν με έναν αλλον επισκέπτη. Δεν ήθελα να ξεσπάσω πάνω σου. Άλλα και εσύ βρε αδερφέ βρήκες το κατάλληλο timing! Χαχα με συγχωρεις και παλι!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 9:14 pmFF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 9:02 pmΓια διάβασε καλύτερα τι γράφει! Τακτικοί μόνιμοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου στο δημόσιο, ποιος σου είπε εσένα οτι οι ΕΠΟΠ είναι μόνιμοι; Μη μονιμοποιηθέντες ΕΠΟΠ δηλωνόμαστε πριν την 7ετια κυριε πανέξυπνε!
Χαχαχα το κατάλαβα κανένα πρόβλημα ! Καλά αποτελέσματα σε όλους !FF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 9:22 pmΜε συγχωρεις αν είσαι άλλος άνθρωπος και σε πήρε και σένα η μπάλα. Τσακωνόμουν λίγο πριν με έναν αλλον επισκέπτη. Δεν ήθελα να ξεσπάσω πάνω σου. Άλλα και εσύ βρε αδερφέ βρήκες το κατάλληλο timing! Χαχα με συγχωρεις και παλι!Επισκέπτης έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 9:14 pmFF24 έγραψε: Παρ Νοέμ 10, 2023 9:02 pm
Για διάβασε καλύτερα τι γράφει! Τακτικοί μόνιμοι υπάλληλοι αορίστου χρόνου στο δημόσιο, ποιος σου είπε εσένα οτι οι ΕΠΟΠ είναι μόνιμοι; Μη μονιμοποιηθέντες ΕΠΟΠ δηλωνόμαστε πριν την 7ετια κυριε πανέξυπνε!
Καλημέρα παιδιά! Πότε θεωρείτε θα έχουμε προσωρινούς πίνακες;
Καλημέρα! Όλοι το αναρωτιόμαστε. Αν δεις την προκήρυξη σε ένα σημείο λέει " η επιτροπή ελέγχει τα δικαιολογητικά όσων είναι αναγκαίο για να συμπληρωθεί ο αριθμός των προκηρυσσομενων θέσεων". Δεν λέει ότι ελέγχει τα δικαιολογητικά όλων όσων κλήθηκαν να τα αποστείλουν. Άρα θα ελέγξει τους μισούς περίπου από όσους στείλαμε, τους πρωτους μίσους που προηγούνται βαθμολογικά;
Αν είναι έτσι μπορεί και μέσα στον μήνα να έχουμε τους προσωρινούς... Υποθέτω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 11 επισκέπτες