Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Re: Προκήρυξη για Πυροσβεστική (2023)
Σήμερα έγινε και συγκέντρωση στο υπουργείο... Έχουμε κάποια ενημέρωση από εκεί για την προκήρυξη η τους εποχικούς του 19 ακούγονται πολύ αρνητικά πράγματα ότι δεν θα ανανεώσουν τελικά...
Ακόμα έχει συγκέντρωση, θα γίνει και διανυκτέρευση. Μάλλον από αύριο, θα ξέρουμε κάτι.
Έχουμε κανένα νέο από τν συγκέντρωση για τν σειρά του 2019 για την εμοδε ; Μίλησε κάποιος εκπρόσωπος με κάποιον υπουργό;
Εσυ που λες για 35 χρονια πρεπει να διαβαζεια τα ιδια παραμυθια με τον τουρνα, δικαστικη αστυνομια -λιμενικο που θα μπουν και κοπριτες με 0 ενσημα μιας και δεν απαιτει καμια προυπηρεσια θα παρουν κανονικα συνταξη, ενω οι εποχικοι αν μπουν στα 35 που ο τελευταιος με τα λιγοτερα ενσημα εχει 2 χρονια (4 εξαμηνα δηλαδη) αυτοι δε θα μπορουν να παρουν συνταξη, οι αλλοι με τα μηδεν θα παρουν, μιλαμε για μυαλο και εσυ και ο μουστακιας οχι αστεια
Εχει πει 50 φορες την ιδια παπαρι@ ο αλλος και καλα οτι δε θα μπορουν να παρουν συνταξη γι αυτο βαζει 31
ενας δε βρεθηκε να του πει και πως θα παρουν συνταξη ρε μεγαλε λιμενικοι και δικαστικοι αστυνομικοι που τους περνετε με οριο 35 και χωρις καμια προυποθεση να εχουν εστω και ενα ενσημο και οι εποχικοι με 2 χρονια ενσημα (το λιγοτερο) δε θα παρουν;
ενας π##στ**ς δε βρεθηκε να το ρωτησει αυτο να δουμε τι θα απαντησει;
ενας δε βρεθηκε να του πει και πως θα παρουν συνταξη ρε μεγαλε λιμενικοι και δικαστικοι αστυνομικοι που τους περνετε με οριο 35 και χωρις καμια προυποθεση να εχουν εστω και ενα ενσημο και οι εποχικοι με 2 χρονια ενσημα (το λιγοτερο) δε θα παρουν;
ενας π##στ**ς δε βρεθηκε να το ρωτησει αυτο να δουμε τι θα απαντησει;
Δεν είναι σώμα ασφαλείας η δικαστική, ανήκει υπουργείο δικαιοσύνης πολιτικό προσωπικό.
Δεν εχει καμια σχεση αυτο που λες οτι ειναι σε αλλο υπουργειο, στο δημοσιο ειναι και αυτοι και θα παρουν συνταξη
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 8
Νομιζω έχουν πει ότι επειδή είναι πολιτικό προσωπικό για τη δικαστική είναι έτσι το όριο. Επίσης λιμενικό πήρε για υγειονομικό. Απλά μην τα συγχέετε και είναι άσχημο να λετε κοπρίτες τους άλλους. Ελπίζουμε για το καλύτερο για όλους, μην τα ισοπεδώνουμε όλα όμως!
Ψάξτε το λίγο καλύτερα για τα συνταξιοδοτικά και θα καταλάβετε πόσα χρόνια θέλει... Δικαστική αστυνομία ανήκει στο υπουργείο δικαιοσύνης εκεί δεν με ενδιαφέρει πόσα χρόνια υπηρεσίας θέλει ούτε το λιμενικό δεν με ενδιαφέρει. Και μακάρι να μπορούν να ενταχθούν στο σώμα με 12 μήνη εργασία όλοι οι εποχικοί πυροσβέστες και εγώ αυτό θέλω δεν λέω το αντίθετο όπως και οι αναπληρωτές που κάποια στιγμή γίνονται μόνιμοι ανεξαρτήτως ηλικίας ούτε εκεί έχει θέμα με το συνταξιοδοτικό
Όσοι γνωρίζουν από δημόσιο και συνταξιοδότηση, να μας πουν στα πόσα βγαίνει ένας λιμενικός, αξιωματικός, που θα μπει τώρα στα 35, στα πόσα θα βγει ο, της δικαστικής αστυνομίας, που θεωρείται πολιτικό προσωπικό και θα μπει στα 35 και στα πόσα ο εποχικός, που θέλει να μπει στα 35 και άνω. Να δούμε αν το πρόβλημα είναι η σύνταξη ή ότι δεν έχω λεφτά σαν κράτος, γιατί με περιορίζουν δημοσιονομικά από έξω και δεν μπορώ να προσλάβω 2500, όταν έχω τάξει τόσες προσλήψεις, σε υγεία και παιδεία. Γιατί εκεί είναι το πρόβλημα και όχι στην σύνταξη.
Τζαμπα καθεστε συζητατε περι ηλικιας κ συνταξιοδοτησης.
Δεν αποτελει προβλημα οποιαδηποτε ηλικια.
Η ηλικια ειναι προφαση!
Καταλαβετε το.
Δεν αποτελει προβλημα οποιαδηποτε ηλικια.
Η ηλικια ειναι προφαση!
Καταλαβετε το.
Το ξερουμε ολοι οτι ειναι προφαση απλα περιμενουνε ποτε θα βρεθει ενας εξυπνος να κανει στο μουστακια την ερωτηση που λεει ο αλλος παραπανω δημοσιως να γελασει και το παρδαλο κατσικι, πραγματικα θα ειναι απολαυση οταν δεν εχει τι να πει μπερδευει τα λογια του
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 48
Κάθομαι τόσο καιρό και παρακολουθώ το forum, αλλά είπα να έρθει και η σειρά μου να γράψω.
Πρώτον, καλό είναι που γράφετε ο καθένας τις πληροφορίες που έχει, ωστόσο οι ανακρίβιες και οι εικασίες του καθενός καλό θα ήταν να αποφεύγονται.
Δεύτερον, κάποιοι συγκρίνετε τους ειδικούς αξιωματικούς του λιμενικού, την δημοτική και την δικαστική αστυνομία με την ΕΜΟΔΕ. Δηλαδή μιλάμε για αστεία πράγματα. Πάνω σε αυτό έχω να αναφέρω μόνο ότι και στην δικαστική αστυνομία και στο λιμενικό, σχεδόν στο 95% των θέσεων ζητάει και μοριοδοτεί την προϋπηρεσία. Επομένως είναι πολύ άκυρο αυτό με την συνταξιοδότηση.
Εϊναι γεγονός ότι ο μόνιμος πυροσβέστης αποστρατεύεται στην ηλικία των 60 ετών. Σε αυτή την ηλικία θα πρέπει να έχει συμπληρώσει 40 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας, είτε 35 χρόνια πραγματικής και 5 πλασματικής (μάχιμη πενταετία). Αυτό σημαίνει ότι αν προσληφθείς ως 7ετούς θητείας στην ηλικία των 30 ετών, θα πρέπει ήδη να έχεις πλήρη ένσημα από την ηλικία των 25 ετών ούτως ώστε να συνταξιοδοτηθείς φυσιολογικά.
Τρίτον, οι πληροφορίες οι δικές μου αναφέρουν ότι το όριο ηλικίας στην ΕΜΟΔΕ θα κυμανθεί από 31-33 ετών (για εποχικούς και εθελοντές) και 28 ετών για πολίτες, ενώ σε ενδεχόμενη προκήρυξη γενικών καθηκόντων θα προσαυξηθεί στα 35 έτη για τους εποχικούς. Οι εποχικοί του 2019 με τα τωρινά δεδομένα δεν ανανεώνουν την σύμβασή τους, ωστόσο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επερχόμενη προκήρυξη για εποχικούς που θα τρέξει το 2024 (όρια ηλικίας άγνωστα).
**Καλό θα ήταν, όποιος γνωρίζει με βεβαιότητα το πόσοι εποχικοί είναι μέχρι 33, να το αναφέρει, για να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το σίγουρο είναι ότι στην ΕΜΟΔΕ πέρσι δήλωσαν συμμετοχή 680 εποχικοί πυροσβέστες, και μπήκαν περίπου οι 440 από αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι την δεδομένη στιγμή είναι σίγουρα 240 άτομα μέχρι 32 ετών. Με βάση τους υπολογισμούς μου, αν υποθέσουμε ότι περίπου 300 εποχικοί δεν δήλωσαν συμμετοχή ενώ μπορούσαν, πάμε στους 300+240=540 εποχικοί έως 32 ετών με πρόσληψη από 2019 έως 2021. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας το αναφέρει.
Πρώτον, καλό είναι που γράφετε ο καθένας τις πληροφορίες που έχει, ωστόσο οι ανακρίβιες και οι εικασίες του καθενός καλό θα ήταν να αποφεύγονται.
Δεύτερον, κάποιοι συγκρίνετε τους ειδικούς αξιωματικούς του λιμενικού, την δημοτική και την δικαστική αστυνομία με την ΕΜΟΔΕ. Δηλαδή μιλάμε για αστεία πράγματα. Πάνω σε αυτό έχω να αναφέρω μόνο ότι και στην δικαστική αστυνομία και στο λιμενικό, σχεδόν στο 95% των θέσεων ζητάει και μοριοδοτεί την προϋπηρεσία. Επομένως είναι πολύ άκυρο αυτό με την συνταξιοδότηση.
Εϊναι γεγονός ότι ο μόνιμος πυροσβέστης αποστρατεύεται στην ηλικία των 60 ετών. Σε αυτή την ηλικία θα πρέπει να έχει συμπληρώσει 40 χρόνια πραγματικής υπηρεσίας, είτε 35 χρόνια πραγματικής και 5 πλασματικής (μάχιμη πενταετία). Αυτό σημαίνει ότι αν προσληφθείς ως 7ετούς θητείας στην ηλικία των 30 ετών, θα πρέπει ήδη να έχεις πλήρη ένσημα από την ηλικία των 25 ετών ούτως ώστε να συνταξιοδοτηθείς φυσιολογικά.
Τρίτον, οι πληροφορίες οι δικές μου αναφέρουν ότι το όριο ηλικίας στην ΕΜΟΔΕ θα κυμανθεί από 31-33 ετών (για εποχικούς και εθελοντές) και 28 ετών για πολίτες, ενώ σε ενδεχόμενη προκήρυξη γενικών καθηκόντων θα προσαυξηθεί στα 35 έτη για τους εποχικούς. Οι εποχικοί του 2019 με τα τωρινά δεδομένα δεν ανανεώνουν την σύμβασή τους, ωστόσο θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην επερχόμενη προκήρυξη για εποχικούς που θα τρέξει το 2024 (όρια ηλικίας άγνωστα).
**Καλό θα ήταν, όποιος γνωρίζει με βεβαιότητα το πόσοι εποχικοί είναι μέχρι 33, να το αναφέρει, για να ξέρουμε που βρισκόμαστε. Το σίγουρο είναι ότι στην ΕΜΟΔΕ πέρσι δήλωσαν συμμετοχή 680 εποχικοί πυροσβέστες, και μπήκαν περίπου οι 440 από αυτούς. Αυτό σημαίνει ότι την δεδομένη στιγμή είναι σίγουρα 240 άτομα μέχρι 32 ετών. Με βάση τους υπολογισμούς μου, αν υποθέσουμε ότι περίπου 300 εποχικοί δεν δήλωσαν συμμετοχή ενώ μπορούσαν, πάμε στους 300+240=540 εποχικοί έως 32 ετών με πρόσληψη από 2019 έως 2021. Όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω, ας το αναφέρει.
Ενταξει δικαστη
Εκανες και συ μια εικασια εκανες κ συ τους προχειρους υπολογισμους σου καλο θα ηταν οπως λες και εσυ να μην λαμβανουμε υποψιν ανακριβειες.
Εκανες και συ μια εικασια εκανες κ συ τους προχειρους υπολογισμους σου καλο θα ηταν οπως λες και εσυ να μην λαμβανουμε υποψιν ανακριβειες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες