Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Καλησπέρα, δε ξέρω όσι δώσατε εως τωρα για ΕΠΟΠ τι εμπειρία έχετε πάντως σε εμάς σήμερα στη Θεσσαλονίκη έγινε σφαγή στη κυριολεξία. Κοψανε άτομο γιατι λύθηκε το κορδόνι του στο 100αρι, εναν ακομα γιατί έκανε 3 κλασματα του δευτερολέπτου περισσότερο στο 100αρι, κοπέλες δε παρασαν παρα μονο μια με βύσμα. Να σκεφτείτε οτι πέρασαν εκείνη και το αγορι που ηταν μπροστά της στο μίλι κόπηκε. Πραγματικά αίσχος. Όσοι από εσάς πιστεύετε οτι έκαναν καλά έχετε κόμπλεξ...
Καλησπέρα, δε ξέρω όσοι δώσατε έως τωρα για ΕΠΟΠ τι εμπειρία έχετε πάντως σε εμάς σήμερα στη Θεσσαλονίκη έγινε σφαγή στη κυριολεξία. Κόψανε άτομο γιατι λύθηκε το κορδόνι του στο 100αρι, εναν ακομα γιατί έκανε 3 κλάσματα του δευτερολέπτου περισσότερο στο 100αρι, κοπέλες δε πέρασαν παρα μονο μια με βύσμα. Να σκεφτείτε οτι πέρασαν εκείνη και το αγορι που ηταν μπροστά της στο μίλι κόπηκε. Πραγματικά αίσχος. Όσοι από εσάς πιστεύετε οτι έκαναν καλά έχετε κόμπλεξ...
Ρε παιδεία η μισοί λέτε ότι στην Θεσσαλονίκη βοηθάνε η άλλοι μισοί ότι δεν χαρίζουν καστανό τελικά τι ισχύει?effie έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 5:38 pm Καλησπέρα, δε ξέρω όσι δώσατε εως τωρα για ΕΠΟΠ τι εμπειρία έχετε πάντως σε εμάς σήμερα στη Θεσσαλονίκη έγινε σφαγή στη κυριολεξία. Κοψανε άτομο γιατι λύθηκε το κορδόνι του στο 100αρι, εναν ακομα γιατί έκανε 3 κλασματα του δευτερολέπτου περισσότερο στο 100αρι, κοπέλες δε παρασαν παρα μονο μια με βύσμα. Να σκεφτείτε οτι πέρασαν εκείνη και το αγορι που ηταν μπροστά της στο μίλι κόπηκε. Πραγματικά αίσχος. Όσοι από εσάς πιστεύετε οτι έκαναν καλά έχετε κόμπλεξ...
Αυτό που ισχύει σίγουρα είναι ότι αν είσαι προετοιμασμενος/η θα περάσειςΕπισκέπτης έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 6:03 pmΡε παιδεία η μισοί λέτε ότι στην Θεσσαλονίκη βοηθάνε η άλλοι μισοί ότι δεν χαρίζουν καστανό τελικά τι ισχύει;effie έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 5:38 pm Καλησπέρα, δε ξέρω όσι δώσατε εως τωρα για ΕΠΟΠ τι εμπειρία έχετε πάντως σε εμάς σήμερα στη Θεσσαλονίκη έγινε σφαγή στη κυριολεξία. Κοψανε άτομο γιατι λύθηκε το κορδόνι του στο 100αρι, εναν ακομα γιατί έκανε 3 κλασματα του δευτερολέπτου περισσότερο στο 100αρι, κοπέλες δε παρασαν παρα μονο μια με βύσμα. Να σκεφτείτε οτι πέρασαν εκείνη και το αγορι που ηταν μπροστά της στο μίλι κόπηκε. Πραγματικά αίσχος. Όσοι από εσάς πιστεύετε οτι έκαναν καλά έχετε κόμπλεξ...
Παιδιά τα πράγματα είναι απλά ραπιντ ζητάνε μόνο την πρώτη μέρα στα ψυχοτεχνικα. Τώρα όσο αναφορά την διαδικασία 1η μετά ψυχοτεχνικα είναι χαλαροί 2η μέρα η ποιο δύσκολη δηλαδή υγειονομικά. Προσέξτε καλά τις εξετάσεις τις οποίες κάνατε στο νοσοκομείο να είναι όλα φυσιολογικά γιατί σε περίπτωση που δούνε κάτι το οποίο δεν τους αρέσει σας στέλνουν για επανεξέταση πράγμα το οποίο σημαίνει ότι θα πάτε μια μέρα πίσω. Εάν πάνε όλα καλά 3η μέρα αθλήματα. Όσο αναφορά για την Θεσσαλονίκη π ήμουν εγώ ήταν αρκετά αυστηροί στο μίλι. Αν το κανείς 7:31 σε κόβουνε μήκος κ ύψος όπως και 100αρι και κάνιστρα είναι κομπλέ. Εάν περάσετε κ από εκεί 4η μέρα σφαίρα κοιλιακούς καμσεις ιδιαίτερη προσοχή στις έλξεις γιατί και εκεί κόβουνε και τελευταίο κολύμπι. Όλα αυτά για να πάρουμε τις 3 πολυπόθητες υπογραφές που θα μας πάνε στα τελικά αποτελέσματα. Εύχομαι σε όλους καλή επιτυχία σε όλους.
Αφού βλέπετε άτομα να τα περνάνε βυσματικά και δε βγάζετε μιλιά ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ... Ξυπνήστε λίγο ρε Έλληνες δεν σας έχουν κατατάξει εκεί που πάτε και διαγωνίζεσθε ΠΟΛΙΤΕΣ ΜΕ ΙΣΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ είστε... Αν βλέπετε αδικίες να το φωνάζετε δε θα σας ρίξουν φυλακή και στέρηση εξόδου...
Παιδιά, όσοι περάσατε ΠΚΕ ή όσοι γνωρίζετε, υπάρχει πρόβλημα αν στην ακτινογραφία θώρακος υπάρχει μόνο CD; Επειδή σε γενικό νοσοκομείο έκανα τις εξετάσεις και δε μου έδωσαν κάποια ακτινογραφία. Παρά μόνο CD.
Την δικιά μου ακτινογραφία ούτε καν την είδαν. Ούτε καν την έβγαλα από την τσάντα μου. Το μόνο που ζήτησαν ήταν η γνωμάτευση.
Τί εννοείς γνωμάτευση; Έξτρα χαρτί η αυτό του πίνακα Α με υπογραφή κ σφραγίδα από τους γιατρούς;
Παιδιά υπάρχει πρόβλημα αν οι εξετάσεις είναι από εξωτερικούς γιατρούς και όχι από νοσοκομείο;
Παιδιά μην παραπονιέστε για τα βισματα Ελλάδα είναι. Και όταν μπείτε θα είναι χειρότερα περνάει καλά οποίος έχει καλύτερο βισμα. Έτσι είναι ο στρατός η κάνεις την θητεία σου η μπαίνεις ΕΠΟΠ η μπαίνεις υπαξιωματικός. Ελλάδα 2.0
Εγώ θα σας πω που έχω τελειώσει την διαδικασία τι είδα.
Αρχικά μου πήρε 4 μέρες. Ψυχομετρικά, υγειονομική επιτροπή, αθλήματα με σειρά όπου έδωσα (ελξεις, ύψος, σφαίρα, μήκος, κοιλιακούς, πουσαπς, κάνιστρα,100αρι, μίλι), τελευταία μέρα μόνο κολύμπι.
Οι επιτροπές στην ιδια πόλη και στο ίδιο γήπεδο ήταν κάθε μέρα διαφορετικές. Σε κάποιους έτυχαν επιτροπές σφαγείς (7:31 κόψιμο,4 μισες Ελξεις κόψιμο,4,48 σφαίρα κόψιμο) σε άλλους έτυχαν επιτροπές ελαστικοί μέχρι αηδίας (να περνάνε με 2 ελξεις, να δίνουν 8-9 ευκαιρίες στο ύψος, στα κάνιστρα να πέσουν 2-3 φορές) . Όσοι κόπηκαν βέβαια είχαν την επιλογή επανεξέτασης τις επόμενες μέρες.
Έκοβαν με ι4 άτομα για ΔΜΣ (κυρίως υπέρβαρα) . Εγώ σαν μαραθωνοδρόμος είμαι αρκετά στεγνή και Έβγαινα ελλιποβαρης αλλά μου πρόσθεσαν 4-5 κιλά. Άλλη κοπέλα που ήταν υπερβολικά αδύνατη αλλά ταυτόχρονα και αδύναμη την έκοψαν.
Μια άλλη κοπέλα που ήταν αθλήτρια της σφαίρας και έβγαινε με ανεβασμένο ΔΜΣ επίσης την πέρασαν γιατί μπορούν να διαχωρίσουν τους ελλιποβαρης λόγω αθλητισμού, ή τους «υπέρβαρους» λόγω μυικης μάζας.
Επίσης αν βγεις ι2 στο πολεμικό ναυτικό περνάς όπως επίσης και στον στρατο ξηράς εκτός απο 2-3 ειδικότητες και σίγουρα κόβεσαι και στις ειδικές δυνάμεις.
Να προσθέσω ότι τηλεφωνα έπεσαν πολλά γενικά για να περάσουν άτομα (αν και δεν ξέρω τι έγινε τελικά).
Ααα και στην κολύμβηση πραγματικά δεν έκοψαν ΚΑΝΕΝΑΝ και ας μην μπορούσε να μπει στην πισίνα που λέει ο λόγος.
Ας μας πει όμως την εμπειρία του και κάποιος άλλος ο οποιος έχει ολοκληρώσει την διαδικασία.
Αρχικά μου πήρε 4 μέρες. Ψυχομετρικά, υγειονομική επιτροπή, αθλήματα με σειρά όπου έδωσα (ελξεις, ύψος, σφαίρα, μήκος, κοιλιακούς, πουσαπς, κάνιστρα,100αρι, μίλι), τελευταία μέρα μόνο κολύμπι.
Οι επιτροπές στην ιδια πόλη και στο ίδιο γήπεδο ήταν κάθε μέρα διαφορετικές. Σε κάποιους έτυχαν επιτροπές σφαγείς (7:31 κόψιμο,4 μισες Ελξεις κόψιμο,4,48 σφαίρα κόψιμο) σε άλλους έτυχαν επιτροπές ελαστικοί μέχρι αηδίας (να περνάνε με 2 ελξεις, να δίνουν 8-9 ευκαιρίες στο ύψος, στα κάνιστρα να πέσουν 2-3 φορές) . Όσοι κόπηκαν βέβαια είχαν την επιλογή επανεξέτασης τις επόμενες μέρες.
Έκοβαν με ι4 άτομα για ΔΜΣ (κυρίως υπέρβαρα) . Εγώ σαν μαραθωνοδρόμος είμαι αρκετά στεγνή και Έβγαινα ελλιποβαρης αλλά μου πρόσθεσαν 4-5 κιλά. Άλλη κοπέλα που ήταν υπερβολικά αδύνατη αλλά ταυτόχρονα και αδύναμη την έκοψαν.
Μια άλλη κοπέλα που ήταν αθλήτρια της σφαίρας και έβγαινε με ανεβασμένο ΔΜΣ επίσης την πέρασαν γιατί μπορούν να διαχωρίσουν τους ελλιποβαρης λόγω αθλητισμού, ή τους «υπέρβαρους» λόγω μυικης μάζας.
Επίσης αν βγεις ι2 στο πολεμικό ναυτικό περνάς όπως επίσης και στον στρατο ξηράς εκτός απο 2-3 ειδικότητες και σίγουρα κόβεσαι και στις ειδικές δυνάμεις.
Να προσθέσω ότι τηλεφωνα έπεσαν πολλά γενικά για να περάσουν άτομα (αν και δεν ξέρω τι έγινε τελικά).
Ααα και στην κολύμβηση πραγματικά δεν έκοψαν ΚΑΝΕΝΑΝ και ας μην μπορούσε να μπει στην πισίνα που λέει ο λόγος.
Ας μας πει όμως την εμπειρία του και κάποιος άλλος ο οποιος έχει ολοκληρώσει την διαδικασία.
Σ ευχαριστώ πολύ Στάθη! Γενικά σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις. Δεν έχω εικόνα καθόλου, με τις ΠΚΕ, έχω κληθεί για 14 του μηνός Θεσσαλονίκη γι αυτό...
Εμας σε εκεινο το χαρτί που υπέγραφαν οι επιτροπές η επιτροπή των ψυχοτεχνικα ν δεν έβαλε σε κανέναν μας υπεγράφη όταν μας πήρε τα χαρτιά ενώ περάσαμε όλοι κανονικά …λέτε να έχουμε καποιο θέμα ; Αν και αυτός ο στρατιωτικός που μας υπέγραψε για τα αθλήματα είπε δεν υπάρχει θέμα αν δεν κάνω λάθος
User1234 έγραψε: Δευ Νοέμ 06, 2023 8:37 pm Εγώ θα σας πω που έχω τελειώσει την διαδικασία τι είδα.
Προς διόρθωση μου
*ελλιποβαρεις στον πληθυντικό και όχι ελλιποβαρης
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες