Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Re: Προκήρυξη για ΕΠΟΠ στον Στρατό Ξηράς (2023)
Πάντως εσείς που ειρωνεύεστε και λέτε ότι δεν περνάει κανείς με βύσμα δεν έχετε ιδέα. Δεν ξέρω τι κάνουν στην Θεσσαλονίκη εγώ μιλάω για το ότι είδα στην Ευελπίδων από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή που συμμετείχα στις ΠΚΕ. Στα ψυχοτεχνικα οι γιατροί ήταν πολλοί χαλαροί και από τα 57 άτομα κόψανε μόνο μία κοπέλα. Την Τετάρτη στο 414 ο περιβόητος χοντρός κόπηκε λόγω δείκτη μάζας σώματος πήρε καπάκι το βύσμα του τον παπά τηλέφωνο και τον πέρασε την Πέμπτη στην πρώτη φάση αθλημάτων κόπηκαν τρεις κοπέλες μαζί με αυτόν στο 100αρι και ξανά πήρε τηλέφωνο για να τον περάσουν. Και την τελευταία μέρα την Παρασκευή έλειπε, κόπηκαν αλλά 5 άτομα στις έλξεις.
Όλοι ξέρουμε πως πάιζει το βύσμα! Απλώς να μην χρησιμοποιέιται, σαν δικαιολογία για να χαλαρώνουμε και να λέμε, δεν βαριέσαι ρε αδερφέ, κόπηκα, γιατί είχε βύσμα και μου πήρε την θέση! Κάνουμε από την μεριά μας, ότι πρέπει για να είμαστε έτοιμοι και ότι γίνει. Βύσματα θα μπουν και άλλα, χωρίς να τα πάρουμε καν χαμπάρι! Απλώς ο 'ευτραφής', το έκανε άγαρμπα, γι'αυτό και τον 'εξαφάνισαν', την άλλη μέρα! Και να μην ντρέπεστε, αν έχετε κάποιον, που μπορεί να σας 'σπρώξει'! Εδώ παίζεται το μέλλον σας, ειδικά αν είναι κάτι που το θέλετε τρελά. Δεν πάμε με τον σταυρό στο χέρι! Μπέιτε, όπως μπορείτε και μετά βοηθάτε αλλήλους!
TomahawkofConnor έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:35 am Πάντως εσείς που ειρωνεύεστε και λέτε ότι δεν περνάει κανείς με βύσμα δεν έχετε ιδέα. Δεν ξέρω τι κάνουν στην Θεσσαλονίκη εγώ μιλάω για το ότι είδα στην Ευελπίδων από Τρίτη μέχρι και Παρασκευή που συμμετείχα στις ΠΚΕ. Στα ψυχοτεχνικα οι γιατροί ήταν πολλοί χαλαροί και από τα 57 άτομα κόψανε μόνο μία κοπέλα. Την Τετάρτη στο 414 ο περιβόητος χοντρός κόπηκε λόγω δείκτη μάζας σώματος πήρε καπάκι το βύσμα του τον παπά τηλέφωνο και τον πέρασε την Πέμπτη στην πρώτη φάση αθλημάτων κόπηκαν τρεις κοπέλες μαζί με αυτόν στο 100αρι και ξανά πήρε τηλέφωνο για να τον περάσουν. Και την τελευταία μέρα την Παρασκευή έλειπε, κόπηκαν αλλά 5 άτομα στις έλξεις.
Εστω οτι μετραει το βυσμα. Αν κι ο καθενας ηταν προετοιμασμενος και ταα βγαζε τα αθληματα χωρις να περιμενει ελαστικοτητες δεν θα χε αναγκη κανενα βυσμα και θα χε κι αξιοπρεπεια
Γεια σας, τα αθληματα με πια σειρά πάνε; Όπως είναι στ προκήρυξη?
Ρε παιδιά έχει πάει κανείς σμηναρχια η στο γνα να μας πει πως είναι τα πράγματα παω αυτήν την εβδομάδα
Eγω πήγα. Ψυχοτεχνικα δεν κόπηκε κανείς. Στο γνα έκοψαν για ΔΜΣ κάποιες κοπέλες επίσης κάποιες για ύψος κόπηκαν. Γενικά πολύ σχολαστικά τα πέρναγαν όλα. Κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει οι μισοί και παραπάνω μας τις ξανά έκαναν εκεί μέσα. Κάποιους μας έστειλαν για επανέλεγχο. Τα άτομα με τατουάζ τα σημείωναν σε ένα χαρτί δεν ξέρω αν κόπηκαν γι αυτό το λόγο άτομα. Επέμεναν πολύ σε εγχειρήσεις που έχεις κάνει κ έκοβαν εύκολα κ σε αυτο.
Στα ψυχοτεχνικα τι σε ρωτάνε πάνω κάτω;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:24 pmEγω πήγα. Ψυχοτεχνικα δεν κόπηκε κανείς. Στο γνα έκοψαν για ΔΜΣ κάποιες κοπέλες επίσης κάποιες για ύψος κόπηκαν. Γενικά πολύ σχολαστικά τα πέρναγαν όλα. Κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει οι μισοί και παραπάνω μας τις ξανά έκαναν εκεί μέσα. Κάποιους μας έστειλαν για επανέλεγχο. Τα άτομα με τατουάζ τα σημείωναν σε ένα χαρτί δεν ξέρω αν κόπηκαν γι αυτό το λόγο άτομα. Επέμεναν πολύ σε εγχειρήσεις που έχεις κάνει κ έκοβαν εύκολα κ σε αυτο.
Τις κοπέλες που έκοψαν για ΔΜς, ήταν πανω η κάτω απ'το όριο;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:24 pmEγω πήγα. Ψυχοτεχνικα δεν κόπηκε κανείς. Στο γνα έκοψαν για ΔΜΣ κάποιες κοπέλες επίσης κάποιες για ύψος κόπηκαν. Γενικά πολύ σχολαστικά τα πέρναγαν όλα. Κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει οι μισοί και παραπάνω μας τις ξανά έκαναν εκεί μέσα. Κάποιους μας έστειλαν για επανέλεγχο. Τα άτομα με τατουάζ τα σημείωναν σε ένα χαρτί δεν ξέρω αν κόπηκαν γι αυτό το λόγο άτομα. Επέμεναν πολύ σε εγχειρήσεις που έχεις κάνει κ έκοβαν εύκολα κ σε αυτο.
Στα ψυχοτεχνικα σε ρωτάνε ανάλογα με της απαντήσεις που έχεις γράψει κυρίως όμως βλέπουν την στάση του σώματος σου και την ομιλία σου
Πάνω ήταν οι περισσότερες και μια με λιγότερα κιλάLabros98 έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 1:00 pmΤις κοπέλες που έκοψαν για ΔΜς, ήταν πανω η κάτω απ'το όριο;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:24 pmEγω πήγα. Ψυχοτεχνικα δεν κόπηκε κανείς. Στο γνα έκοψαν για ΔΜΣ κάποιες κοπέλες επίσης κάποιες για ύψος κόπηκαν. Γενικά πολύ σχολαστικά τα πέρναγαν όλα. Κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει οι μισοί και παραπάνω μας τις ξανά έκαναν εκεί μέσα. Κάποιους μας έστειλαν για επανέλεγχο. Τα άτομα με τατουάζ τα σημείωναν σε ένα χαρτί δεν ξέρω αν κόπηκαν γι αυτό το λόγο άτομα. Επέμεναν πολύ σε εγχειρήσεις που έχεις κάνει κ έκοβαν εύκολα κ σε αυτο.
Σε ρωτάνε διάφορα και πιάνονται από το τι ειδικότητα διάλεξες και για ποιο λόγο. Αρνητικά και θετικά του χαρακτήρα σου. Άτομα που μπήκαν με άγχος τα κράτησαν πολύ ώρα μέσα και γινόταν παρα πολλές ερωτήσεις. Όμως δεν κόπηκε κανείς μας. Ήταν να παρουσιαστούμε 80 άτομα και ήμασταν 40. Οι μισοί δεν ήρθανΕπισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:56 pmΣτα ψυχοτεχνικα τι σε ρωτάνε πάνω κάτω;Επισκέπτης έγραψε: Κυρ Νοέμ 05, 2023 12:24 pmEγω πήγα. Ψυχοτεχνικα δεν κόπηκε κανείς. Στο γνα έκοψαν για ΔΜΣ κάποιες κοπέλες επίσης κάποιες για ύψος κόπηκαν. Γενικά πολύ σχολαστικά τα πέρναγαν όλα. Κάποιες εξετάσεις που είχαμε κάνει οι μισοί και παραπάνω μας τις ξανά έκαναν εκεί μέσα. Κάποιους μας έστειλαν για επανέλεγχο. Τα άτομα με τατουάζ τα σημείωναν σε ένα χαρτί δεν ξέρω αν κόπηκαν γι αυτό το λόγο άτομα. Επέμεναν πολύ σε εγχειρήσεις που έχεις κάνει κ έκοβαν εύκολα κ σε αυτο.
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 30
Λέτε ότι κόβουν για το δμς. Εγώ είμαι αθλήτρια και είμαι 1,62 και βάρος 70. Αυτό το βάρος όμως είναι μυϊκή μάζα και πολύ λίγο ποσοστό λίπους. Θα με κόψουν.;
Σε τι ειδικότητα παρουσιάστηκαν 40 από 80 άτομα;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 12 επισκέπτες